Teooria: SB medium pocket vs limp and button squeeze.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Simmo
    Grinder
    • Dec 2009
    • 760

Teooria: SB medium pocket vs limp and button squeeze.

Tekkis üks huvitav moment just ühte turniiri mängides ja sellest lähtuvalt tahaksin kuulda mis oleks kõige õigem viis seda kätt läbi mängida. Infoks on see, et lauas on esimene käsi ja tegu on 11$ turnaga.

Stacks:
    BB (25BB)
    UTG (18BB)
    UTG+1 (85BB)
    MP1 (42BB)
    MP2 (40BB)
    MP3 (41BB)
    CO (t70BB)
    Button (43BB)
    Hero (SB) (35BB)

5 Folds, Cut-Off limp callib 1BB ja Button squeezib 3.5BB peale. Antud jaotuses on hero'l keskmise tugevusega pocket paar, kas õige oleks call, 3-bet või shove? Mulle endale ei meeldiks 3-bet siin sellepärast kuna on nii palju flop'e kus me ennast OOP ebakindlalt tunneme. Lihtsalt callides anname odd'se Big Blind'ile ja cut-offile callida põhimõtteliselt millega iganes ta algselt seal limpis (Väiksed pocketid/connectorid). Shove oleks kasulik, kui me paneme buttoni range peale nagu seda oleks väiksed pocketid, broadway connectorid millega ta meid maha võiks callida ja me saaks nupud ees olles sisse. Suited connectorid? - kuna positsioonist võib ta seal teoreetiliselt iga asjaga squeezida, eelnev info puudub kuna lauas on esimene käsi. Need ta paneks seal loogiliselt võttes shove peale maha ja me korjaks potist 6BB dead money kui me oletame, et cut-off oma kaardid seal maha paneks. Loomulikult võib joosta ka näiteks Big Blind'i/Button'i top range'i ja cut-off võib seal üldse limp trappida monsteriga nii, et ma ei tea kuulaks veel mõne targema arvamust ja siis näitan kätt ka.
  • Ecuador13
    🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
    • Aug 2009
    • 730

Re: Teooria: SB medium pocket vs limp and button squeeze.

Natuke imelik, first hand samas stackid erinevad. Mingeid starting hande ei öelda:D Standard oleks ikka otsa panna. OOP paned suuremalt otsa, et keegi IP odavalt floppi ei näeks, flopist mängiks stackidele, ütleme kui middle pair on ala mingi 99 vms. 35bb shove pre ei saa küll readless parem variant olla...

Comment

• Simmo
      Grinder
      • Dec 2009
      • 760

Just toodi lauda.

Comment

• Ecuador13
        🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
        • Aug 2009
        • 730

OK, clear

Comment

• Kaitz20
          FPP Pro
          • Oct 2008
          • 289

88+ ma 3-betin
          22-77 call

Comment

• Roushie
            Jube Noob
            • Jun 2012
            • 103

22-77 call -EV ei ole? Foldime liiga palju floppe ju OOP. Shove ma välistaks ka, 35bb deep leiab enamasti suurema/kindlama edge, millega shippida, eriti arvestades seda, et käsi on readless. 3-bet puhul peaksime me võitma seal ligikaudu 1.3x iga kaotuse kohta, et liigutus +EV oleks (8-9bb sizingu puhul). Nõustun, et nende liinid jätavad pealtnäha nõrga mulje ja koht on play jaoks hea, aga kuna me foldime PF reraisele ja checkfoldime suure osa floppidest, siis mu nitlogic ütleb, et 3bet võib olla marginaalselt kas + või - EV, aga ma olen nõus foldima ja aktsepteerima -1SB, et rõvedaid postflop olukordi vältida. Muidugi sõltub see ka konkreetsest käest - 99 ma ilmselt 3betiks, 55 mitte.

Ma olen muidugi algaja ka, nii et minu öeldut suure tõenäosusega ei tasu väärt nõu pähe võtta.

Comment

• reggie
              Pokkerihai
              • Jun 2009
              • 1705

Foldin kuni 77, 3bet 88+,vaakumis ei näe pointi väikseid paare setmainida oop.

Comment

Working...