Kui laud on foldinud kuni late positionini ning vastane teeb oma standard avangu olgu see siis 3bb või 4bb, mis on meie standard muuv hoides blindidel madalat pocketit. Oletame, et vastane on esimesel juhul fish ning teisel juhul solid TAG. Ma ei tea kui oluline see on, aga mina pean küsimusega silmas 6maxi mänguformaati. Palun põhjendage, ssest ootan siit korralikku arutelu kuna minu blindide mäng on kogu aeg sakkinud.
Olles blindil madala pocketiga
Collapse
X
-
-
Re: Olles blindil madala pocketiga
fishi vastu kindlasti call. väikeste pocketitega on see, et kui hitid seti, on sul ilmselt parim käsi, kui ei, siis on kerge ära foldida, kui vastane agressiivsust üles näitab.
Comment
-
Äkki keegi prooviks nüüd asjale matemaatiliselt läheneda?? Paneks siis mõned numbrid siia. Vastane avab @btn 25% kätest. Meie hitime floppi seti 11 korrast 1-l. Vastane hitib floppi ~27% kordadest. Lisaks sellele on vastasel sinu üle positsioon. Flopi hittimise korral ei maksa vastane sulle millegagi alla TPGK. Seega ei tasu arvestada teise ja kolmanda paari hittimisi väga. Monstereid flopatakse suht harva a'la 0,01% kordadest.(rida, maja, mast, nelik)
Comment
-
kas flopis seti ei hiti mitte 7.5 korrast 1-l? v6i olen valesti aru saanud...Algselt postitas Provoker Vaata postitustÄkki keegi prooviks nüüd asjale matemaatiliselt läheneda?? Paneks siis mõned numbrid siia. Vastane avab @btn 25% kätest. Meie hitime floppi seti 11 korrast 1-l. Vastane hitib floppi ~27% kordadest. Lisaks sellele on vastasel sinu üle positsioon. Flopi hittimise korral ei maksa vastane sulle millegagi alla TPGK. Seega ei tasu arvestada teise ja kolmanda paari hittimisi väga. Monstereid flopatakse suht harva a'la 0,01% kordadest.(rida, maja, mast, nelik)
Comment
-
Ei ole.Algselt postitas andreest6 Vaata postitustkas flopis seti ei hiti mitte 7.5 korrast 1-l? v6i olen valesti aru saanud...
Comment
-
8,5 korrast 1-l ehk 7,5:1Algselt postitas andreest6 Vaata postitustkas flopis seti ei hiti mitte 7.5 korrast 1-l? v6i olen valesti aru saanud...
Comment
-
0.01% kordadest on 1 kord 10.000-stAlgselt postitas Provoker Vaata postitustMonstereid flopatakse suht harva a'la 0,01% kordadest.(rida, maja, mast, nelik)
Comment
-
Algselt postitas Fortune Vaata postitustFishi vastu võib callida.
Regulari vastu 3bet või fold, setmineda pole mõtet, sest stealimise range on nii suur, et ei maksta välja piisavalt.
siin ei pruugigi olla küsimus kas callimine on kasumlik, pigem kas on vähem kahjumlik. foldides @bb on winrate -100bb/100, callides kui suudaksid näiteks -50bb/100 teha oleks mõtekam juba callida, kuna kaotad vähem
Comment
-
Nagu arvata oli ilmus ööga ka ebavajalikke poste. Seni on fortune kõige parema vastuse andnud. Seda, et sina hitid callides seti ja vastane hitiks ka miskit millega ta tahaks raha sisse ajada on ~4,5%. Seega enamus ajast ei saa stacke sisse ning implied oddsid seega olematud. Nüüd siis hargneb asi edasi, kas ja kui tihti peaks 3bettima, ehk restealima ja kui tihti peaks foldima lihtsalt
Comment
-
Setmine'imine setmine'imiseks, aga öelda, et regulari vastu ainult 3bet või fold, on liiga räige absolutiseering.Algselt postitas Fortune Vaata postitustRegulari vastu 3bet või fold, setmineda pole mõtet, sest stealimise range on nii suur, et ei maksta välja piisavalt.
Vastase pre-flop range ei ole ainus asi, mis määrab meie implied oddsid. Väga olulised on ka effective stack size ja eelkõige vastase post-flop tendentsid. Kui callitav summa on alla 2% stackist ja/või vastasel on komme positsioonis maniakaalselt c-bettida, võib callimine vabalt olla kasumlikem. Samuti juhul, kui ta küll varastab palju, aga post-flop on ettevaatlik weak-tight-tüüpi mängija.
Sellega seoses näib mulle, et probleemisõnastus siin teemas ei ole kõige parem. Meie eesmärgiks ei peaks olema mitte universaalse mehaanilise "strateegia" leiutamine, vaid konkreetse vastase ekspluateeritavate tendentside võimalikult hea ärakasutamine.
Comment
-
Preflop tasandil on see ülistandartne call. Kui sa aga 3betid siis peaks see olema value peale ja vastase poolt tehtud 4bet on tervitavav (sest seda ootad). Kui sa aga 3bet/foldid siis on see bluff ja kui sa keerad juba väikese taskupaari bluffiks (mis on halb) siis võiksid 3bettida 100% ajast, mis on täiesti mõeldamatu. Nagu ESTPatrick juba ütles. Sa ei pea siin näitama kasumit! Kui sa näitad kahjumit mis on väiksem kui 100BB siis sa kaotad long runnis vähem kui foldides. 3betiga tõenäoliselt sa seda ka näitad aga ma arvan, et calliga näitad veel väiksemat kahjumit.
Kogu mängu point peaks olema siin postflopis. Fishi vastu check-foldid kui setti ei saa (setmine on fishi vastu alati kasumlik kui mängid setti agrolt) aga regulari vastu saad väga vabalt mixida. Sina pead leidma need kohad, kus õige aeg check-foldida, check-raiseda (bluff) ja kus check-callida või check-raiseda (for value).
Seega preflopis 100% ajast call.
Comment

Comment