ebooks

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nikitheone
    Mr. Puujalg
    • Aug 2009
    • 6446

Re: ebooks

Seal oli kirjas, et aku peab 60 päeva, kui iga päev lugeda 0,5h :)

e: tavalisel kindlel ka. huvitav, mul peab küll kauem imo
    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Pahvak
      Pastilaa?? Ei!
      • Dec 2008
      • 4431

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
      Seal oli kirjas, et aku peab 60 päeva, kui iga päev lugeda 0,5h :)

e: tavalisel kindlel ka. huvitav, mul peab küll kauem imo
      Ma nüüd taipan, kust see 30h tuleb. :) Aga mul peab ka suht normaalselt vastu.
      Fullstacks have more fun.

Comment

• Pahvak
        Pastilaa?? Ei!
        • Dec 2008
        • 4431

Chromele/Firefoxile on päris lahe vidin nimega Kindle It. Nt. avad mingi blogi või muidu artikli ja saad selle saata enda Kindlesse. Veits peab konfima, aga muidu kõik tasuta.

Comment

• nikitheone
          Mr. Puujalg
          • Aug 2009
          • 6446

oh ty
          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• nikitheone
            Mr. Puujalg
            • Aug 2009
            • 6446

kuidas saada .mobi file kindlesse? on kellegil mingeid kogemusi? kui konverdin pdfiks, siis suht võimatu lugeda kindles, teeb kuidagi ebamugavaks

Comment

• ristijeesus
              Klubi Liige
              • Oct 2009
              • 2533

Miks sa peaks teda konvertima, mobi ongi ju Kindle formaat? Ja saab nii lihtsalt:
              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Või ma ei saa su probleemist aru :)

Comment

• nikitheone
                Mr. Puujalg
                • Aug 2009
                • 6446

võib-olla on see siis minu kindle jama, aga ta ei loe välja seda :/. proovin täna uuesti

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                  võib-olla on see siis minu kindle jama, aga ta ei loe välja seda :/. proovin täna uuesti
                  võib olla konkreetse faili kala - mul on ühe mobiga nii olnud.

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

ahsoo. see on tõesti võimalik, ty

Comment

• nikitheone
                      Mr. Puujalg
                      • Aug 2009
                      • 6446

kas keegi on leidnud mingi viise normaalselt organiseerida kindle raamatuid? need collectionid ei ole just kõige mugavamad.
                      folderi tegemine ka ei töötanud :P

Comment

• Potik
                        FPP Pro
                        • Jul 2009
                        • 245

Palju sul neid raamatuid seal on siis? :P
                        Mul on hetkel jaotatud: Pokkeriraamatud, ilukirjandus, isiklikud asjad ning muud huvitavat. Aga samas mul ainult ca 40 faili ka hetkel peal. Võid ju proovida žanrite järgi kollektsioonide loomist kui võimalik.

Comment

• adam_q
                          Vana Tegija
                          • Feb 2009
                          • 1453

seoses tööga uurin - kuna meil valmistatakse lepinguid ette doc või docx failidena, siis kas on mõni e-luger olemas, mis otse laseb doc või docxe ka uploadida? netist ei leidnud midagi põhjapanevat - kuigi tõenäoliselt ainus võimalus on convertida pdfiks/mobiks/epubiks. ühtite?

Comment

• nikitheone
                            Mr. Puujalg
                            • Aug 2009
                            • 6446

iga .doc saab nupuvajutsega teha .pdf - no problemo
                            mul hetkel kindles on mingi 150-200 raamatut äkki (ma loen palju, jep) probleem on selles, et kui lisada korraga mingi 10 uut, siis on neid nõme kollektsioonidesse panna

Comment

• camu
                              Super Moderaator
                              • Jan 2009
                              • 3411

Kaevan teema üles jälle! Kuidas Kindle suvalisi pdf formaate sööb? On rahuldav lugeda? Mõtlen just, et kas oleks mõtet kooli jaoks kindle osta. Et hea näiteks pdf-is olevaid raamatuid lugeda, konspekte sirvida (läpparist maru tüütu ning keskenduda raske). Kõikvõimalikud asjad (powerpointid) ju ka võimalik pdfi teisendada. Et, siis tasuks selle mõttega ka asja osta, sest ise suur (loe: pmt mitte üldse) ilukirjanduse lugeja pole.

Comment

• Pahvak
                                Pastilaa?? Ei!
                                • Dec 2008
                                • 4431

PDF-ga on see jama, et seal on leheküljed. Kindle enda formaadis pole sellist asja nagu lehekülg ja teksti saab suurendada/vähendada vastavalt soovile. Ma loen pdf-e landscapes - nii mahub ainult pool lehekülge, aga tekst on suurem. Väga hull ei ole, aga oleneb, mida sa õpid. Ma nt. ei kujutaks ette kui ma peaks matemaatikat sealt õppima, sest tihti on vaja edasi-tagasi lapata kui mingi koht arusaamatu on. Teine variant on pdf konverteerida, aga sellega võib mõnikord midagi viltu minna (tehnilisi jooniseid väga nt. ei konverteeri).

Powerpointe on ilmselt mugavam lugeda kui A4 formaadis pdfe lehekülgi.

Nii näeb asi välja: http://www.youtube.com/watch?v=zlZ9cqjzOik

Comment

Working...