Rahalaudade TOP: Suurima kaotatud ja võidetud POTID

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vonkartoffel
    Pokkerihai
    • May 2009
    • 1658

Re: Rahalaudade TOP: Suurima kaotatud ja võidetud POTID

Omadjoped on siit keegi??

Comment

• hotcocacola
      HTCCACLA
      • Oct 2008
      • 14473

tal kasutaja jah siin, aga ta väga tuntud live mängija aka vanapeer or janar kiivramees :P

Comment

• Keiss
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1592

Väga fishy kuidagi?? ???

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas Keiss
          Väga fishy kuidagi?? ???
          siis arvaksid ka nii kui mul oleks QdJd asemel KK olnud ja ta oleks non-SD 620$ oma bottom paariga võtnud? :P

Comment

• -andres-
            Moderaator
            • Oct 2008
            • 4546

Algselt postitas Keiss
            Väga fishy kuidagi?? ???
            Pigem HU, readid, board ja meta.

Comment

• Keiss
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 1592

No ma saan aru küll, et ta lootis, et maas on rida ja mast ja selle tulekuga sa veel checkisid ka ning nüüd on hea koht vajutamiseks, aga ma ütleks pigem, et HERO poolt väga hästi mängitud ja kui sa juba sellise riveri panuse teed siis kahtlane, kas sa foldid seal enam. Ei tasuks vast ikkagi nuppe panna.

Comment

• Codecci
                Luuramas Naisteturniire
                • Nov 2008
                • 7574

Algselt postitas Keiss
                No ma saan aru küll, et ta lootis, et maas on rida ja mast ja selle tulekuga sa veel checkisid ka ning nüüd on hea koht vajutamiseks, aga ma ütleks pigem, et HERO poolt väga hästi mängitud ja kui sa juba sellise riveri panuse teed siis kahtlane, kas sa foldid seal enam. Ei tasuks vast ikkagi nuppe panna.
                sa ei näinud matši

ma vbetiks seal 6-te 100% ja antud olukorras oleks foldinud sellele shovele (ei teadnud et ta võimeline nii hull olema), vbetiks mingi % kordadest ka sette ja 2 paari

ma ei väida, et temapoolne mäng on õige, aga sinu mõtteprotsess on küll halb

Comment

• ESTPatrick
                  Olümpsi Mägi Aivar
                  • Nov 2008
                  • 5572

pean tunnistama et keiss on ühe leveli allpool codeccit kui mitte 2

suht easy riveri fold on kõik peale masti, kuna vastane paneb sulle raise otsa 300bb, mida sa loodad seal näha enamus ajast keiss ?

Nuts või mitte midagi üldjuhul ja suure kaldega nutsi poolele, isegi väga väikese masti korral ei oleks see ilmselt snapcall, kuigi fold on ka veidi liiga nõrk ilmselt

Comment

• Keiss
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1592

Jeerum küll, ma hero asemel ei betiks seal oop alla masti riveril nagunii ja ülejäänud asjadega check calliks, et bluffi kinni püüda. All-ini muidugi mitte. Lihtsalt panin end vastase olukorda ja riveri bluff oli väga ebaõnnestunud just seetõttu, et ta ei omanud antud käes kontrolli olukorra üle. Mõlema mängija kätt saab mängida väga erineval moel loomulikult, aga mingeid mõtlemise leveleid ühe postituse kohta on ikka väga raske määratleda, aga kui on soov seda teha ega kätt ei saa ette panna.

Panen ühe käe OPEM HU turniirist ka siia üles kus vastane samamoodi ei hoomanud üldse, mida ma omada võiksin ning tegi valel ajal blufi.

Comment

• -andres-
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4546

Gameflow on ju täiesti teine, history on täiesti teine. Codecci ja Vanapeer olid juba mitu tundi HU'd mänginud enne seda kätt.
                      Kui sa HU's riveril alla masti mitte midagi ei vbeti, siis millelt sa HU's üldse value saaksid, check/callid endale nutse kokku, et ainutl neid valuebettida?

Anyway, kui Codecci ise mängis ja ütleb sulle, et Hero vbetib seal kõike muud peale flushi ja Vanapeeru raise peale foldib Hero seal kõik muud peale high flushi, siis miks mitte võtta õppust ja panna tarkus kõrvataha, vähemalt peale mingit hetke vaidluses.

Ja sinu käes, ei hakka kedagi solvama, on HU's siiski vastas soliidne donk, mitte Eesti üks top HU cash playeritest, sellist asja sellega võrrelda on võimatu ju :/.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas Codecci
                        Uus suurim võidetud pott: http://weaktight.com/1631045
                        Uuendatud

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Codecci
                          sa ei näinud matši

ma vbetiks seal 6-te 100% ja antud olukorras oleks foldinud sellele shovele (ei teadnud et ta võimeline nii hull olema), vbetiks mingi % kordadest ka sette ja 2 paari

ma ei väida, et temapoolne mäng on õige, aga sinu mõtteprotsess on küll halb
                          Mis on vanapeeru value all-in kätevahemik? K-ga läheb? Paluks mingitiki range või vähemalt ütle oma VALUE range, millega sa Riveril läheksid all-in vanapeeru vastu.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Algselt postitas ranka
                            Mis on vanapeeru value all-in kätevahemik? K-ga läheb?
                            Paluks mingitiki range või vähemalt ütle oma VALUE range, millega sa Riveril läheksid all-in vanapeeru vastu.
                            wtf? K-ga value all-in? alla flushi kindlasti mitte
                            mina oleks ka kõik peale flushi foldinud ja vb oleks isegi kaalunud madala flushi foldimist enne seda kätt, ei uskunud, et ta nii hull võib olla

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Codecci
                              wtf? K-ga value all-in? alla flushi kindlasti mitte
                              mina oleks ka kõik peale flushi foldinud ja vb oleks isegi kaalunud madala flushi foldimist enne seda kätt, ei uskunud, et ta nii hull võib olla
                              Seega on ta value-range nii-nii kitsas.... ja tundub, et bluffing range nii-nii lai... So... Aga see on juba üksteise leveldamine, et ta teab, et ma tean, et mu range on kitsas

Comment

• ESTPatrick
                                Olümpsi Mägi Aivar
                                • Nov 2008
                                • 5572

asi ei ole siin rangedes, sest mu range võib ka olla any2 millega bluffin, kuid küsimus on tiheduses. Kui tihti ta oma range kasutab bluffimiseks?

Comment

Working...