PokerBookClub

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • zyxxx
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2008
    • 453

Re: PokerBookClub

Mul ka oli PDF-e kõvaketas täis enne kui laiali lendas ja lugesin mõned isegi suht läbi. Iva on muidugi sees, et paberkandjal lugedes on võimalik asjasse palju paremini süveneda kui arvuti kuvaril scrollides.

Plaanis samuti varsti mõni targem raamat ausal teel omandada.

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Minu probleem on selles, et nagunii olen igapäevaselt palju tunde arvutis ning kui peaks veel PDF arvutis lugema, siis oleks otseses mõttes kellad. Seega kas välja printida või raamat soetada kaks varianti.

Comment

• 2Godfather1
        Jube Noob
        • Oct 2008
        • 101

2 raamatut olen välja printinud ja hädapärast ajab asja ära, kuid Raamat on ise juba palju motiveerivam ja üldjuhul mõnusam jne jne.. asjal on teine maik noh.. :)

Comment

• Lutzky
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 1829

Just...printige välja või ostke parem monitor:P

L.

Comment

• Klamber®
            Õpihimuline Mängur
            • Sep 2008
            • 335

ega tegelikult on ju raha oluliselt lihtsam ka varastada kui teenida, seega kõik pdf-e tõmbama, crackitud progesid kasutama ja muidu sigatsema!

Comment

• Yokker
              FPP Pro
              • Oct 2008
              • 207

Mis aadresilt neid raamatuid tasuta saab lugeda netis???

Comment

• Klamber®
                Õpihimuline Mängur
                • Sep 2008
                • 335

tegelt on nii et kas sa tõesti (peale foorumi reeglite lugemist) arvad et keegi annab sulle lingi kus neid lugeda saab?

muidu saab neid lugeda ka siit - http://w3.bsa.org/estonia//antipirac...net-Piracy.cfm

Comment

• Yokker
                  FPP Pro
                  • Oct 2008
                  • 207

Minu viga nüüd siis tean :D

Comment

• Lutzky
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1829

Algselt postitas Klamber®
                    ega tegelikult on ju raha oluliselt lihtsam ka varastada kui teenida, seega kõik pdf-e tõmbama, crackitud progesid kasutama ja muidu sigatsema!
                    Ma nõustun mingil määral. Kuigi ma ise veel pokkeriraamatute tellimiseni ei ole jõudnud, sest mul on pro olemas kelle käest paberkandjal kõik kätte saada jne, aga siiski väike vastuväide. Ma ise tellisin just Amazonist paari kilo eest endale magistritöö jaoks raamatuid. Kuivõrd siga kotis ei osteta, siis otsisin netist välja ka mõne raamatud pdfi - et tutvuda sisuga jne. Miks ma siis üldse paberkandjal ostsin - sest raamatuga tuleb kaasa ka cd, kust saab veel täiendavat inffi. CD-d netist kätte ei saa.

Lisaks - kõik mängijad ei alusta 10k bankrolliga ning ei oma money, et kohe osta raamatuid. Paljudel ei ole ka connectioneid, et laenutada.

Lisaks2 - kas sa tõesti ütled mulle, et Sinu arvutist ei leia mitte ühtegi piraat MP3-e või sa ei ole kunagi mp3 piraati tõmmanud ja kuulanud vms?

Long story short. Ma tean päris häid kohti, kust saab raamatuid (mitte ainult pokkeri jne), aga ei avalda, sest see läheb foorumi reeglitega vastuolla ning krt, kas keegi googlet enam ei oska kasutada.

L.

Comment

• Klamber®
                      Õpihimuline Mängur
                      • Sep 2008
                      • 335

Algselt postitas Lutzky
                      Ma nõustun mingil määral. Kuigi ma ise veel pokkeriraamatute tellimiseni ei ole jõudnud, sest mul on pro olemas kelle käest paberkandjal kõik kätte saada jne, aga siiski väike vastuväide. Ma ise tellisin just Amazonist paari kilo eest endale magistritöö jaoks raamatuid. Kuivõrd siga kotis ei osteta, siis otsisin netist välja ka mõne raamatud pdfi - et tutvuda sisuga jne. Miks ma siis üldse paberkandjal ostsin - sest raamatuga tuleb kaasa ka cd, kust saab veel täiendavat inffi. CD-d netist kätte ei saa.
                      täiesti nõus, enamus aga pole sllised.

Algselt postitas Lutzky
                      Lisaks - kõik mängijad ei alusta 10k bankrolliga ning ei oma money, et kohe osta raamatuid. Paljudel ei ole ka connectioneid, et laenutada.
                      ...........

Algselt postitas Lutzky
                      Lisaks2 - kas sa tõesti ütled mulle, et Sinu arvutist ei leia mitte ühtegi piraat MP3-e või sa ei ole kunagi mp3 piraati tõmmanud ja kuulanud vms?
                      olen küll KUNAGI. aga kuna ma õnneks ise samal teemal töötan siis tean mis töö ja vaev on selle limewirega tõmmatud loo taga. alati kui mingi hea loo leian ja / või tõmban, olen selle plaadi ja / või kogumiku/singli omale ka tellinud. austusest nende töö vastu

Comment

• Lutzky
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 1829

Väga bro.

L.

Comment

• kapiuksehing

egas midagi. ise võin laenutamiseks välja pakkuda

Harrington on Cash Games vol1/vol2
                          Tournament poker for advanced players (Sklansky)
                          pot-limit omaha poker the big play strategy (Hwang)

leiab mind pnewsi chatist

Comment

• antnx
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3102

Pakun välja täiesti tutika raamatu: The Mindset ja Therory of Poker by Skalinsky

Vastu tahaks kas Winning Strategies for no limit holdem

Tagasi tahaks raamatut samas seisukorras nagu välja antud.

Asun TARTUS

Comment

• Davy
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1341

Algselt postitas antnx
                              Pakun välja täiesti tutika raamatu: The Mindset ja Therory of Poker by Skalinsky

Asun TARTUS
                              :) Antx täpselt need raamatud, mida tahaks lugeda, teeme vahetust mõneks ajaks 2 raamatut kahe vastu? Kohe liigun koju ja vaatan , kas winning strategies for no limit holdem on nende hulgas , mille olen juba kätte saanud.

Comment

• Davy
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1341

Algselt postitas antnx

Asun TARTUS
                                Saatsin sulle siin foorumis message.

Comment

Working...