Help

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muhkLionu
    Grinder
    • Jan 2009
    • 522

Re: Help

Tervitus jaans20!

Ma pean siinkohal välja ütlema seda,mida keegi teemale vastanutest pole veel puudutanud: bankroll management.
    Kui tead, mida see termin tähendab, tore, kui mitte siis on viimane aeg selleteemalised topicud siit foorumist või mõnest teisest üles otsida ja põhjalikult läbi uurida. Seda ma ütlen, et algaja pokkeri mängija jaoks on raskeim vastane tema ise. Ihast ratsa rikkaks saada tuleb jagu saada ja arvestada sellega, et tulemuse saavutamiseks peab sadu ja sadu tunde vaeva näha.

Comment

• EGERT
      Vana Tegija
      • Mar 2009
      • 1042

Algselt postitas jaans20
      esialgselt selle süsteemi järgi mängides, hakkas asi ebahuvitavaks muutuma , kuna väga vähe käsi sai mängida
      Algselt postitas muhkLionu
      Ihast ratsa rikkaks saada tuleb jagu saada ja arvestada sellega, et tulemuse saavutamiseks peab sadu ja sadu tunde vaeva näha.
      Vot neid kahte asja tahtsin ma juba eile kokku viia, aga näe ikka oli vaja railbirdina naxerile kaasa elada ;D

Enivei. Kui sa nüüd tõsiselt netipokkeriga tegeleda tahad ja kunagi ehk sellest ka arveid maksta, siis ongi asi sisuliselt võib-olla ebahuvitav. Pokkeri peamine eesmärk on jah, lõbu pakkuda, aga kui sa lõbu pärast tahad mängida, siis väike drink sisse ja kasinni minek. Kino peaks kõvasti saama ja äksjonit ka. Et edukas olla, tulebki sul kõvasti aega kulutada enda analüüsimisele, lugemisele, videote vaatamisele jne jne. Ja küsi ükskõik milliselt mängijalt, mitu korda neil tõsiselt koppa on visanud. Igal ühel on vähemalt korra olnud "fuck it, I quit" moment. Aga need kes oma emotsioone kontrollida suudavad ja tõsiselt vaeva näevad, nendest saab ka asja.

Aga, mida rohkem sa oled õppinud ja mängu analüüsinud, hakkab asi siiski sulle päris palju huvitavat mõtlemisainet pakkuma. On ju lõputult erinevaid situatsioone ja kuidas kuskil käitud jne. See peabki huvitama. Kui sa nüüd mõtled et jah, kuradi jama värk ja palju peab ikka aega veetma ja ma tahan laksust kõva äss olla, siis võib-olla pokkeri tõsiselt võtmine ei sobigi sulle ja selles ei ole ka midagi halba. Ranka vist kuskil kirjutas, et edukaid mängijaid on 5-10% ringis. Miks mitte mängida pokkerit lõbu pärast edasi?

Mis ma ise aga sulle soovitaks on see, et ära mängi Full ringi. Mängi 6 inimesega laudu. Arened kiiremini, mängid rohkem käsi jne. FR ongi võib-olla selline passimine ja käte ootamine. 6maxi kätevahemikud on olenevalt positsioonist tihti laiemad ja peaks sulle ka rohkem "äksjonit" pakkuma. Aga jällegi, ära üle pinguta :)

Edu!

Comment

• jaans20
        Julm Donk
        • Apr 2009
        • 51

ok , tänud kõigile õpetlike sõnade eest !
        Nüüd ma siis üritan olla mitte väga tormakas prygi käega :P
        Kuid jah, eks paistab mis saab , kaua ma pokkeris veel vastu pean ja kui suured on tulevikus mu võidud / kaotused .

Comment

• EGERT
          Vana Tegija
          • Mar 2009
          • 1042

Algselt postitas jaans20
          Kuid jah, eks paistab mis saab , kaua ma pokkeris veel vastu pean ja kui suured on tulevikus mu võidud / kaotused .
          Õige suhtumine. Kohe ei peagi tõsiselt kraindima hakkama :)
          Vaata, kas sobib ja kuidas läheb.

Edu veelkord

Comment

• BuildUp
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2547

Algselt postitas EGERT
            Õige suhtumine. Kohe ei peagi tõsiselt kraindima hakkama :)
            Vaata, kas sobib ja kuidas läheb.

Edu veelkord
            Irw. Minu arust on just õige suhtumine see, kui pokkeriga tegelema hakata, siis nii, et ikka tegeled ka ja grindid tõsiselt. Mida rohkem vaeva näed ning mida kiiremini üles liigud, seda pro-m IMO.

Comment

• EGERT
              Vana Tegija
              • Mar 2009
              • 1042

Algselt postitas BuildUp
              Irw. Minu arust on just õige suhtumine see, kui pokkeriga tegelema hakata, siis nii, et ikka tegeled ka ja grindid tõsiselt. Mida rohkem vaeva näed ning mida kiiremini üles liigud, seda pro-m IMO.
              Mõtlesin pigem seda, et võib-olla talle ei sobi see, et las vaatab kuidas läheb. Lugesin selle tema enda postitusest välja, ega mõelnud midagi halba :)

obv, et tõsiselt peaks alustama.

Comment

• ESTPatrick
                Olümpsi Mägi Aivar
                • Nov 2008
                • 5572

päris huvitav lugemine, pean mainima.

karta küll ei tohi, kuid kärsitu ka ei tohi olla

Comment

Working...