Suited Connectorid - Kasum või Kahjum

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Suited Connectorid - Kasum või Kahjum

Viimasel ajal olen jälgima hakanud oma SC-dega mängu ja ei tule nendega erilist kasumit ning kõik on kahjumi poolel, kui ma olen caller (ei ole PFR agressor). Ometi ei mängi ma nendega fit&fold moodis.

Kuidas on Teie olukord SC-dega ja SC 1-gapperiga.

Selleks valige oma käte valikust 23s-JTs ja 24s-KTs. Actionitest valige call või coldcall.

Ühesõnaga tahaksin näha kõike olukordi, kus teil on väike suited connector või 1-gapper, pot on raisetud ja Teie ei ole preflopis agressor. Olete kasumis või kahjumis?

1
    Kasumis
    0%
    0
    Nullis
    0%
    0
    Kahjumis
    0%
    1
    Ei mängi neid kaarte.
    0%
    0
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: Suited Connectorid - Kasum või Kahjum

Natuke ebaoluline, aga miks sa arvestad 23s-t SC-na ja mitte näiteks QJs-t? 23 saab ainult 2 erinevat rida moodustada, seega samasse patta näiteks 76s-ga panemine oleks vale minu meelest :)

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas lenC
      Natuke ebaoluline, aga miks sa arvestad 23s-t SC-na ja mitte näiteks QJs-t? 23 saab ainult 2 erinevat rida moodustada, seega samasse patta näiteks 76s-ga panemine oleks vale minu meelest :)
      No vahet ei ole ma tahan näha kõike SC-sid ja 1-gapperite tulemusi - kas nad on plussis või ei ole. Ja jada ei lõppe mitte KTs vaid KJs. QJs, AKs, AQs ja QKs ei taha sellepärast, et need on liiga püss käed ning need peaksid olema igal mängijal plussis.

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

Aga KTs pole 1 gapper

Kodus vaatan järgi, aga ei usu, et plussis, sest kui ilma calli filtrita ja püssid kaasaarvatud olen natuke plussis, siis ei ole vist head loota :)

Comment

• virx747
          Grinder
          • Nov 2008
          • 751

Olen tahtnud juba mingi aeg teha prode osakonnas topiku cold callimise kohta, aga pole aega saanud. Nii et see minu jaoks väga teemasse. Lõpetasin selle kuu keskel väikeste SC ja SC 1-dega cold callimise. Olen teinud seda minimaalselt, viimase 45k käe jooksul ainult 25 korral 580 võimalusest. Ja need 25 korda -70 BB miinuses.

Eelmine kuu näiteks tegin seda 74 korral 266 võimalusest ja see -344 BB miinuses. Nii et tundub küll -EV.

Comment

• runnar
            Grinder
            • Oct 2008
            • 740

preflop filter "Did Cold Call = True" andis 79 kätt ja -279bb/100

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

Suited 1 gapperitega olen callinud 94 korda kuskil üle 100k käelise sample kohta ja 16.8 big blindi miinuses, kuigi on hüpatud üles ja alla küll.
              Ning suited connectorid 128 korda callitud ning tänu mõnele suuremale potile on miinused, kuid -280 big blindi pealt on tõustud juba -100 big blindi kanti, seega tulevikus loodetavasti plussis :P

Comment

• lebovend
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2420

Ma mõtlen siin, et kui see SCga miinus pole väga suur, siis on ju tegelikult kõik ok.
                Neid mängides on Herol laiem range, vastastel raskem Herot käe peale panna
                ning siis heade kätega saab Hero rohkem valuet?

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas lebovend
                  Ma mõtlen siin, et kui see SCga miinus pole väga suur, siis on ju tegelikult kõik ok.
                  Neid mängides on Herol laiem range, vastastel raskem Herot käe peale panna
                  ning siis heade kätega saab Hero rohkem valuet?
                  Teoorias on see tõsi ja kehtiv aga minule tundub, et praktikas see ei tööta, mitte ühelgi limiidil, vähemalt internetipokkeris.

Comment

• masterpuppet
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2094

50k kätt, nendest siis olukorras 59 kätt ning kerges plussis ehk 3,32$.

Comment

• Davy
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1341

Algselt postitas ranka
                      Ühesõnaga tahaksin näha kõike olukordi, kus teil on väike suited connector või 1-gapper, pot on raisetud ja Teie ei ole preflopis agressor. Olete kasumis või kahjumis?
                      6maxis
                      +60 PTBB/100

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas Davy
                        6maxis
                        +60 PTBB/100
                        Mitu situatsiooni?

Comment

• Davy
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1341

500

Comment

• virx747
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 751

Algselt postitas ranka
                            Teoorias on see tõsi ja kehtiv aga minule tundub, et praktikas see ei tööta, mitte ühelgi limiidil, vähemalt internetipokkeris.
                            Mul on täpselt see küsimus, et kui lõpetasin põhimõtteliselt SC, SC1 ja Axs cold callimise, siis VPIP langes 14,5/11 pealt 13/11 peale kuigi lükkasin CO, BTN, BB ja SB raise range suuremaks. Ja olen mõelnud, et tahaks ka, et VPIP oleks just vastaste jaoks suurem. Aga vähemalt micros (up to NL50) arvan küll, et kas sa oled 17/11 või 13/11 ei mõjuta see seda, kuidas su vastu mängitakse. Ma ei tea, kuidas kõrgematel limiitidel on. Kui ikka vastasel on KK käes, siis ta ei suuda seda micros tavaliselt maha panna sinu seti vastu, ükskõik, kas sa oled 27/13 või 12/10.

Muuseas Ranka küsimusele lisaks oleks huvitav teada sama asja (cold callimist) A2s - A9(T)s puhul. Et siis kui palju neid cold callite ja millised on tulemused? Või peaks sellest omaette teema tegema?

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Suited ässad on mul plussis, sest suited ässadel mängib väga hästi ka high kaart ning alati drawid nut flushi.

Aga probleem on selles, et interneti pokkeris tegelt sittagi SD-d ei jälgita ja inimesed panevad puzzlet valesti kokku. Sa võid cold-callida ainult 22+ ja stäkkida end ära, siis kui set tuleb, siis raudpotl, et ükski vastane ei foldi oma ässasid 279 flopis, kus on 2 ärtut. Ta paneb su flush draw peale ja callib vähemalt ühe betigi.

Kuna sa aga openraised ikka SC-ga, samuti 3betid ja defendid siis need käed lähevad showdownile ja see loob mängijatele illusiooni, et ta ei ole nit ja mängib neid käsi, ometi cold-callides ta range on super tight.

Kui lisad aga oma cold-calling range, mis on 22+ veel suited ässad, sisi hakkavad ka suited flopid kehtima ning mängija saab ikka sind panna flush draw peale aga enamus on sul nut flush draw ja sinagi seda nii kergelt ei foldi.

Minu järeldus on see, et kui sa suckid postflopis, siis pole seda paska mõtet mängida, kui sul ei ole räigelt häid oddse.

Comment

Working...