Kuidas pokkeriga võimalikult palju ja kiiresti raha võita?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Wolferk
    Jube Noob
    • Jun 2012
    • 176

Re: Kuidas pokkeriga võimalikult palju ja kiiresti raha võita?

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
    Sa räägid ainult preflopist.
    Esiteks keegi ei maksa sinusugust nitti kinnigi.
    Ma kujutan ette, et sa ei oska postflop ever AA-d foldida ka ja ütled, et sitt jooks kui parem käsi vastas.
    Kuidas ei maksa kinni??!! Ma mõtlen seda, kui mängida MANIAKI vastu.Kui te veel ei tea, siis maniakk on ülimalt agressiivne mängija, kes mängib valimatult paljusid "käsi" ja paneb kergesti raha mängu.Ma olen mänginud maniakkidega, kes lähevad iga suvalise kaardiga enne floppi all-in ja neid ei huvita absoluutselt, kes(mis kaardid) neil vastas on.Sa vist ei ole ühegi maniakiga mänginud, et sa ütled:
    VALE! Maniakid maksavad iga mängija tõste kinni.Üldiselt maniakkidel ei olegi vaja callida, sest nad lähevad ise esimesena preflop all-in.Teised mängijad on need, kes peavad otsustama, kas maniaki all-in callida või mitte.

MANIAKID MÄNGIVAD IGA MÄNGIJA(NITID, FISHID, DONKID, PROD) VASTU SAMAMOODI!!!

Comment

• Friiko
      Jube Noob
      • Feb 2009
      • 158

kui sa oled endas nii kindel siis miks sul pappi nagu putru juba ei ole?

Comment

• Emma
        Grinder
        • Mar 2013
        • 529

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
        #1 Trollimiseks mittesobivate vastuste pidev ignoreerimine
        #2 "irl confirmation" tuli samal päeval foorumiga liitunud kasutajalt.

If it looks like a troll and it acts like a troll..
        Ilmselt mõtled mind. Võib olla raske uskuda, et täitsa juhuslikult olin omale just konto teinud ja peagi nägin venda pubis. Aga nii oli. Raiko kinnitas ju ka, tema sõna peaks ometi midagi maksma. Tegemist ei ole trolliga ja kõik tema juures kinnitab seda. Äkki järgmine pühapäev ikka tuleb jälle ja huvilised tulgu kaema :-D

Comment

• bi0hazard
          Vana Tegija
          • Jul 2010
          • 1342

see teema on liiga jõhker :D

Comment

• valgelendur
            Jube Noob
            • Oct 2012
            • 121

Sa räägid ainult preflopist.
            Ma kujutan ette, et sa ei oska postflop ever AA-d foldida ka ja ütled, et sitt jooks kui parem käsi vastas.
            Miks sa niipalju vaeva veel näed?
            KUI tegu pole trolliga, siis et talle pokkeri olemust paremi selgeks teha, ei piisa 3-4realistest vastustest, siin on asi ikka nii mööda, et kõik peale 10lk essee on su enda ajaraisk, saad lihtsalt mingi järjekordse idiootse vastuse(trollimise), milles pole grammigi süvenetud sinupoolt eelnevalt postitatud vastusesse.
            Tee teene talle, ära näe vaeva, arvatavasti pole vägapalju raha mida maha mängida, mängib 1k maha, jääb võlgadesse ja läheb tööle. Kui sellise mõtlemisega tegelane hakkab siin nüüd endale illusiooni looma et ranka tabel hakkab talle printima, siis suures tuhinas kaotab ta way more kui 1k.

Comment

• hakkameimema
              Õpihimuline Mängur
              • Aug 2011
              • 349

Vabandust, kust neid maniakke leida võib?

Comment

• qbj0hn
                Auk on auk. FAKT!
                • Nov 2008
                • 7091

Algselt postitas Wolferk Vaata postitust
                Kuidas ei maksa kinni??!! Ma mõtlen seda, kui mängida MANIAKI vastu.Kui te veel ei tea, siis maniakk on ülimalt agressiivne mängija, kes mängib valimatult paljusid "käsi" ja paneb kergesti raha mängu.Ma olen mänginud maniakkidega, kes lähevad iga suvalise kaardiga enne floppi all-in ja neid ei huvita absoluutselt, kes(mis kaardid) neil vastas on.Sa vist ei ole ühegi maniakiga mänginud, et sa ütled: VALE! Maniakid maksavad iga mängija tõste kinni.Üldiselt maniakkidel ei olegi vaja callida, sest nad lähevad ise esimesena preflop all-in.Teised mängijad on need, kes peavad otsustama, kas maniaki all-in callida või mitte.

MANIAKID MÄNGIVAD IGA MÄNGIJA(NITID, FISHID, DONKID, PROD) VASTU SAMAMOODI!!!

Maniakid ei maksa kellegi tõsteid kinni.
                Maniak ei tee loose calle, maniak on lihtsalt agresiivne mängija kes paneb su otsusele. Mitte, et sina lükkad AAga all in ja tema callib halbade kaartidega sinu all ini ära.
                Need kellest sina räägid on fishid.

Küll, aga point on selles, et kui see loose mängija on lauas siis ta ei mängi seal kunagi tunde järjest reeglina ja peale sinu on veel inimesi lauas kes kõik tahavad ta raha endale saada.
                Sul pole aega oodata mingeid ülihäid käsi siukeste mängijate vastu.

Ja mis me üldse nendest kaartidest nii palju räägime?
                Väga hea netimängija võidaks su vastu siis ka raha kui ta oma kaardid teibiga kinni kataks kuvaril.

Unusta kaardid juba ükskord ja tee olukorra ja mängija põhiseid otsuseid lauas.

Algselt postitas valgelendur Vaata postitust
                Miks sa niipalju vaeva veel näed?
                KUI tegu pole trolliga, siis et talle pokkeri olemust paremi selgeks teha, ei piisa 3-4realistest vastustest, siin on asi ikka nii mööda, et kõik peale 10lk essee on su enda ajaraisk, saad lihtsalt mingi järjekordse idiootse vastuse(trollimise), milles pole grammigi süvenetud sinupoolt eelnevalt postitatud vastusesse.
                Tee teene talle, ära näe vaeva, arvatavasti pole vägapalju raha mida maha mängida, mängib 1k maha, jääb võlgadesse ja läheb tööle. Kui sellise mõtlemisega tegelane hakkab siin nüüd endale illusiooni looma et ranka tabel hakkab talle printima, siis suures tuhinas kaotab ta way more kui 1k.
                Ei ole targemat teha atm, vaatan lihtsalt kas on lootust inimese arusaamasid vähekengi muuta.
                Last edited by qbj0hn; 19.03.13, 19:01.

Comment

• virukunn
                  Pokkerihai
                  • Jul 2010
                  • 2036

MANIAKAAKAKAKKAAA epic lol terve see teema ja eriti vennad kes teda veel õpetada üritavad imo. Seda oli esimestest postidest näha, et kukutud on kõrgelt ja hopeless case.

Comment

• Wolferk
                    Jube Noob
                    • Jun 2012
                    • 176

Maniakid ei maksa kellegi tõsteid kinni.
                    Maniak ei tee loose calle, maniak on lihtsalt agresiivne mängija kes paneb su otsusele. Mitte, et sina lükkad AAga all in ja tema callib halbade kaartidega sinu all ini ära.
                    Need kellest sina räägid on fishid.
                    Ei, ma räägin praegu maniakkidest mitte fishidest.Ega ma ei olegi maniaki vastu tavaliselt tõstnud(rääkimata all-in minemisest).Kui mina olen pidanud tegutsema enne maniakki, siis olen lihtsalt limpinud ja lasknud maniakil all-in tõsta.Aga paljud maniakid lähevad all-in ka siis, kui enne neid keegi on tõstnud.

Aga kuidas siis nimetatakse mängijat, kes läheb ALATI preflop all-in, hoolimata sellest, kas keegi on enne neid tõstnud või koguni all-in läinud?

Comment

• hoss23
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 2551

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Marek K.
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 1477

hotbabe18 >> im new in poker
                        thedaddy14 >> bye
                        hotbabe18 >> whats better donkey or fish?

Comment

• timz0333
                          Pokkeritark
                          • Mar 2009
                          • 6322

Sa kurat ei viitsi lugeda ka neid materjale mis sulle antakse. Sind üritatakse aidata aga sa pm vaidled kõigele vastu ja ajad oma lolli rida edasi, saa aru, et sina ja su nitist sõber ei jaga pokkerist mitte MU¤¤¤¤¤IGI. MIne mängi ruletti edasi, seal pole vaja vähemalt strateegiat

Comment

• qbj0hn
                            Auk on auk. FAKT!
                            • Nov 2008
                            • 7091

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                            Sa kurat ei viitsi lugeda ka neid materjale mis sulle antakse. Sind üritatakse aidata aga sa pm vaidled kõigele vastu ja ajad oma lolli rida edasi, saa aru, et sina ja su nitist sõber ei jaga pokkerist mitte MU¤¤¤¤¤IGI. MIne mängi ruletti edasi, seal pole vaja vähemalt strateegiat
                            +1
                            Ma annan alla.

I'd wish you good luck but you wouldn't know what to do with it if you got it.

Comment

• ninasarvik
                              Jube Noob
                              • May 2011
                              • 124

ta on maniakk
                              aga mitte pokkerialane

Comment

• bauss
                                Grinder
                                • Sep 2009
                                • 737

Algselt postitas Wolferk Vaata postitust
                                Aga kuidas siis nimetatakse mängijat, kes läheb ALATI preflop all-in, hoolimata sellest, kas keegi on enne neid tõstnud või koguni all-in läinud?
                                .... imo
                                Last edited by -andres-; 20.03.13, 19:40.

Comment

Working...