Kuidas pokkeriga võimalikult palju ja kiiresti raha võita?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • qbj0hn
    Auk on auk. FAKT!
    • Nov 2008
    • 7091

Re: Kuidas pokkeriga võimalikult palju ja kiiresti raha võita?

Selles su probleem ongi.

Sa loodad kiiret hõlptulu saada, aga pokkeris nii asjad ei käi.

Mõned on jah luckid kes enda "karjääri" alguses mingi suure turniiri võidavad ja saavad jalad alla, aga need juhused on nii harvad lihtsalt.
    Kõik kõrgete limiitide mängijad antud foorumis alustasid enamasti nullist, ei tea küll eriti kedagi kes mingi meeletu hiti tegi ja oppa nyyd hakkame grindima.

Sul on mindset nii perses lihtsalt ja siukse mõtlemisega ei hakka sa mitte mitte kunagi võitma.
    Ainult strateegiast ei piisa, su lähenemine mängule on väga vale lihtsalt.

Miks peaks üldse kunagi keegi stake/laenu tegema lihtsalt sellepärast, et tal raha on? Ei saa aru lihtsalt sellest loogikast.
    Peaks ka bill gatesilt paar jahti küsima, nagunii ei mõjuta networthi.
    Last edited by qbj0hn; 18.03.13, 21:01.

Comment

• Fabulous
      Pokkerihai
      • Jan 2010
      • 2674

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
      Kõik kõrgete limiitide mängijad antud foorumis alustasid enamasti nullist, ei tea küll eriti kedagi kes mingi meeletu hiti tegi ja oppa nyyd hakkame grindima.
      g000se vms tegelane, kes grindis NL25 ja peale mingil turniiril hittimist läks otse NL200.

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

Erandeid on alati, aga see nii väike %.
        Ja ta oli enne seda ka võitev mängija.

Comment

• vonkartoffel
          Pokkerihai
          • May 2009
          • 1658

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Romka
            Pokkerihai
            • Mar 2009
            • 1544

Teema pealkiri peaks olema ´´Kuidas pokkeriga võimalikult palju ja kiiresti raha kaotada?´´

Comment

• $Lauri$
              Õpihimuline Mängur
              • Aug 2009
              • 479

Haiget inimest ju ei narrita. Kui ta oleks tahtnud asjadest aru saama hakata, siis oleks ta seda juba teinud. Strateegia/mindseti alast nõu pole mõtet anda, kui kuulda ei võeta.

Comment

• Cypher0
                Pokkerihai
                • Jan 2010
                • 1512

Algul oli naljakas jah, aga nüüd juba pikem pmide vahetus ka käinud ja enam ei teagi kas nutta või naerda. Tegemist ei ole leveliga vaid inimesega, kes täiesti tõsimeeli arvab et mingi tabeli või süsteemi järgi mängides ongi ilma oma peaga mõtlemata ja vähese vaevaga võimalik hunnik raha kokku ajada. Srsly üritasin kodanikule viisakalt vastata ja ka nii palju nõu anda kui oskasin (paar levelit madalamat nõu kui siin tõsisemad mehed annavad, tõesti ei saa inimene aru sellest), aga ei tea kas saab asja. Krt iga teise mehe kes pmi teel 500 euri nõuab, oleks ammu juba üle t**ra saatnud, aga kuna irl tegelane ära nähtud (mees tuli tõesti mu posti peale pokkeripubisse kohale ilma ühegi sendi rahata, et äkki saab mõned sajad eurid mängimiseks), üritasin ikka viisakaks jääda. Aga kui pärast seda tuleb ka text a la 'mis sa mind mõnitad ja maha teed, anna rahhi parem, sul nagunii küll seda ja mul eriti pole', siis enam ei teagi. Inimesel on tõesti abi vaja, aga vähemalt esialgu kindlasti mitte rahalist.
                Last edited by Cypher0; 18.03.13, 22:09.

Comment

• $Lauri$
                  Õpihimuline Mängur
                  • Aug 2009
                  • 479

Kõige tragikoomilisem teema prode ajaloos.

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Ei jõua tervet maailma parandada.
                    Kui inimene on põikpäine ja ühtegi nõu kuulda ei võta pole midagi teha.

Comment

• Cypher0
                      Pokkerihai
                      • Jan 2010
                      • 1512

Ega ei kiirustagi aitama siukse mõõteviisiga inimest, lihtsalt hetkeks tekkis veits douche tunne naerda ka tüübi üle. Aga pohhui yolo, kui järgmine pühapäev mees taas lives platsis on siis minu kriips on kõrvuni igatahes. :)

Comment

• Wolferk
                        Jube Noob
                        • Jun 2012
                        • 176

Algselt postitas Cypher0 Vaata postitust
                        Algul oli naljakas jah, aga nüüd juba pikem pmide vahetus ka käinud ja enam ei teagi kas nutta või naerda. Tegemist ei ole leveliga vaid inimesega, kes täiesti tõsimeeli arvab et mingi tabeli või süsteemi järgi mängides ongi ilma oma peaga mõtlemata ja vähese vaevaga võimalik hunnik raha kokku ajada. Srsly üritasin kodanikule viisakalt vastata ja ka nii palju nõu anda kui oskasin (paar levelit madalamat nõu kui siin tõsisemad mehed annavad, tõesti ei saa inimene aru sellest), aga ei tea kas saab asja. Krt iga teise mehe kes pmi teel 500 euri nõuab, oleks ammu juba üle t**ra saatnud, aga kuna irl tegelane ära nähtud (mees tuli tõesti mu posti peale pokkeripubisse kohale ilma ühegi sendi rahata, et äkki saab mõned sajad eurid mängimiseks), üritasin ikka viisakaks jääda. Aga kui pärast seda tuleb ka text a la 'mis sa mind mõnitad ja maha teed, anna rahhi parem, sul nagunii küll seda ja mul eriti pole', siis enam ei teagi. Inimesel on tõesti abi vaja, aga vähemalt esialgu kindlasti mitte rahalist.

Tegemist ei ole leveliga vaid inimesega, kes täiesti tõsimeeli arvab et mingi tabeli või süsteemi järgi mängides ongi ilma oma peaga mõtlemata ja vähese vaevaga võimalik hunnik raha kokku ajada.
                        Tegelikult on asi vastupidi olnud.Ma ei arvanud senimaani, et mingi tabeli/süsteemi kasutamine erilist edu tooks.Olen mänginud endise klassikaaslase õpetusi järgides(AINULT 1010-AA mängimine, mitte kunagi limpida), mis on Ranka tabeli järgi osutunud valeks.Ma ei ole varem Ranka tabeli järgi mänginud, aga samas ei ole ma ka rangelt klassikaaslase õpetusi alati järginud.Olen arvestanud vastas olevate mängijatega.Näiteks fishide(maniakkide) vastu ei ole ma oodanud ainult 1010-AA vaid olen preflop all-in callinud ka näiteks A10-AK ja 88-99.Paraku ei ole selline riskeerimine ennast õigustanud.Sellepärast selliste kaartidega preflop all-in enam minna ei julgegi...ega ei olegi mõtet(isegi mitte maniaki vastu).

Aga tänu sellele, et te olete mulle kogu aeg korrutanud, et järgiksin täpselt Ranka tabelit, kuna see toob kõige rohkem edu... olengi otsustanud, et mängin edaspidi selle tabeli järgi.Ja nüüd Cypher süüdistab mind, et ma MINGI "Ranka" tabeli järgi edaspidi mängida tahan.Ma ei ole seda öelnud, et ilma enda peaga mõtlemata oleks võimalik vähese vaevaga võimalik hunnik raha kokku ajada.Just ENDA PEAGA ma Detsembris 20-30 tunniga kuu aja jooksul ajasingi 1000 Eurot kokku(mille paraku mõne päevaga ära kaotasin).Järelikult on vähese ajaga ja ilma süsteemi kasutamata täiesti võimalik palju raha võita.Aga selleks peab piisavalt õnne olema, et maniakiga samasse lauda saama.Eraldi küsimus on muidugi see, kui kaua maniakk lauas mängib.

Cypher, ma ei ole kunagi arvanud ega öelnud, et mingi tabeli(Ranka) või süsteemi järgi mängides oleks võimalik ilma enda peaga mõtlemata ja vähese vaevaga(kiiresti) võimalik hunnik raha kokku ajada.Kiiresti on võimalik hunnik raha kokku ajada vaid fishide(maniakkide) vastu mängides.

Aga kuna maniakid mängivad harva ja tavaliselt lühikest aega, siis mõtlesin hakata paljukiidetud Ranka tabeli järgi ka tavalisemates laudades mängima.Aga Cypher, mis sul Ranka tabeli/süsteemi vastu on? Kõik kiidavad seda.Aga miks sina süüdistad mind, et ma mingi tabeli(Ranka) järgi mängima hakkan?
                        Last edited by Wolferk; 20.03.13, 17:37.

Comment

• Fabulous
                          Pokkerihai
                          • Jan 2010
                          • 2674

Algselt postitas Wolferk Vaata postitust
                          Just ENDA PEAGA ma Detsembris 20-30 tunniga kuu aja jooksul ajasingi 1000 Eurot kokku(mille paraku mõne päevaga ära kaotasin).

Comment

• ESTPatrick
                            Olümpsi Mägi Aivar
                            • Nov 2008
                            • 5572

mina alustasin nl2st

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Cliffs:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                              Last edited by -andres-; 20.03.13, 19:44.

Comment

• qbj0hn
                                Auk on auk. FAKT!
                                • Nov 2008
                                • 7091

Tglt on võitmise saladus see, et...
                                tuleb kuulata scootrit
                                süüa kartuliputri
                                5+ redbulli päevas
                                occasionali vana välja
                                supersex hodim

profit???

Comment

Working...