Kuidas mängida kindlat tüüpi vastase vastu?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Cash87
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1402

Kuidas mängida kindlat tüüpi vastase vastu?

Probleem tekkis ühe väga aggressiivse mängijaga ning jääb enda mõistusest puudu milline on kõige parem strateegia.

NL100 50bb avan 2bb vastane paneb kolmest käest 2 korda 3bet to 7bb, cbet 9bb iga flop ning ship iga turn.

Ma lihtsalt ei suutnud adjustida või tõesti olin nii carddead. Kas any pair on call call?
  • MeelisV
    Vana Tegija
    • Apr 2010
    • 1300

Re: Kuidas mängida kindlat tüüpi vastase vastu?

Tõmba IP avang tightimaks. Võid ka open limpida. Pm oota midagi vähegi korralikku ja stacki ära. Näiteks flopist 2nd pairiga vms. 50bb piisavalt short kah. Hea liigutus väikeste paaridega/A9, AT jms oleks 4bet shove ka imo.

Comment

• C-3PO
      Jube Noob
      • Mar 2012
      • 101

Ma arvan, et olid "carddead", siis vahel võib jääda tõesti selline tunne et teed midagi valesti. Mida mina teeksin:
      1) raiseksin harvem, aga 3bb
      2) kui ta jätkab 2/3 minu raisede 3bettimist, shoveks ma iga pocket (va AA KK vb ka QQ, millega ma calliks), iga enamvähem A, sest ma ei tahaks ennast keerulisse seisu panna flopil/turnil.
      Samas ma ju ei tea, võibolla olite alles 10 kätt mänginud, sel juhul ta võis vabalt lihtsalt heade kätega mängu dünaamikat enda kasuks pöörata.

Comment

• Simmo
        Grinder
        • Dec 2009
        • 760

Algselt postitas C-3PO Vaata postitust
        Ma arvan, et olid "carddead", siis vahel võib jääda tõesti selline tunne et teed midagi valesti. Mida mina teeksin:
        1) raiseksin harvem, aga 3bb
        2) kui ta jätkab 2/3 minu raisede 3bettimist, shoveks ma iga pocket (va AA KK vb ka QQ, millega ma calliks), iga enamvähem A, sest ma ei tahaks ennast keerulisse seisu panna flopil/turnil.
        Samas ma ju ei tea, võibolla olite alles 10 kätt mänginud, sel juhul ta võis vabalt lihtsalt heade kätega mängu dünaamikat enda kasuks pöörata.
        HUH?

Tegelt tahtsingi lihtsalt midagi üle pika aja quotida lol... Enda mõtted langevad kokku MeelisV omadega.

Comment

• C-3PO
          Jube Noob
          • Mar 2012
          • 101

Algselt postitas Simmo Vaata postitust
          HUH?

Tegelt tahtsingi lihtsalt midagi üle pika aja quotida lol... Enda mõtted langevad kokku MeelisV omadega.
          Top pair sellise tüübi vastu nuts, millega hea ju maha callida ta flopi cbet ja turni shove, mis siin keerulist on?

Comment

• Simmo
            Grinder
            • Dec 2009
            • 760

Seega su mõte jääb siis, et callid AA, KK, QQ callid 100% cbet ja turni shove, vahet pole mis boardile tuleb? Kui juba võtta liin, et pre 4bet shove väiksemate paaridega siis ma ei hakkaks siin ka midagi slowplay peale mõtlema ja paneks nuppe PRE. Ma ei näe, et kui sul on AdAc ja boardil neli ärtut, et sa seda shovet seal enam callid ja kutt itsitab pihku oma 5d5c ja pistab nuppe tasku.

Ehk siis pigem võid rohkem kaotada, kuna draw/paired boardil võib bluffile alla anda?

E: Samas võibolla liiga kinnine mõttekäik anyway mu kaks senti.
            Last edited by Simmo; 21.05.12, 13:17.

Comment

• fyte
              Pokkerihai
              • Jun 2010
              • 3378

Seega su mõte jääb siis, et callid AA, KK, QQ callid 100% cbet ja turni shove, vahet pole mis boardile tuleb? Kui juba võtta liin, et pre 4bet shove väiksemate paaridega siis ma ei hakkaks siin ka midagi slowplay peale mõtlema ja paneks nuppe PRE. Ma ei näe, et kui sul on AdAc ja boardil neli ärtut, et sa seda shovet seal enam callid ja kutt itsitab pihku oma 5d5c ja pistab nuppe tasku.
              Kammoon Simmo ;D
              AA-KKga selliste tüüpide vastu läheb 50bb stack 99% boardidel sisse. Isegi kui tuleb mono flop, nii et herol FDd ei ole, siis võib cbeti peale shippida ja oled ikka vastase rangest ees..

Ehk siis pigem võid rohkem kaotada, kuna draw/paired boardil võib mõte ikka korraks kinni kiiluda.
              Kinni ei kiilu midagi selliste shallow stackidega.

Comment

• Simmo
                Grinder
                • Dec 2009
                • 760

Esimene päev foorumis üle ei tea mis aja ja kohe tuli vana hea "Kammoon" nali ära. :) Jälle paar mõtet juures mida siin vihmametsades mõelda.

Comment

• C-3PO
                  Jube Noob
                  • Mar 2012
                  • 101

Ehk siis pigem võid rohkem kaotada, kuna draw/paired boardil võib bluffile alla anda?

E: Samas võibolla liiga kinnine mõttekäik anyway mu kaks senti.
                  AA ja KK lükkaks preflop juhul kui dünaamika soodustab ta calli. Ehk siis kui ta on mu shove vastu eelnevalt juba mõned korrad foldinud.

Comment

• MeelisV
                    Vana Tegija
                    • Apr 2010
                    • 1300

AA, KK, QQ võib ju pre 4betida to 14bb- 16bb ja any flopil bustoks. Või siis call 3bet ja flopil bustoks.

Comment

Working...