Vastase scope graafik ja handrange

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tolmuahv
    Klubi Liige
    • Feb 2009
    • 2502

Re: Vastase scope graafik ja handrange

Lugesin ka vaidluse läbi. Pigem turni ei stabaks ja betiks riveri. Põhjused samad, mis alaskal. Turnil repime me vaid K ja kui villain callib, siis blank riveri korral võib ta tihti callida ka riveri, sest otsustas, et meie ranges on piisavalt õhku. Mõtleva mängija vastu mõtleks vaid river betsizingut, mis näeks võimalikult value moodi välja. 50-80 tundub sobiv.

Comment

• Mr_Kenny
      Vana Tegija
      • Jun 2011
      • 1357

See faking thread ajab jubedalt tilti mind ja ei viitsi rohkem vastata. Oleks tore kui andu_andu, kip või Chevy viitsiksid silma peale visata korra.

Comment

• Mr_Kenny
        Vana Tegija
        • Jun 2011
        • 1357

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
        Lugesin ka vaidluse läbi. Pigem turni ei stabaks ja betiks riveri. Põhjused samad, mis alaskal. Turnil repime me vaid K ja kui villain callib, siis blank riveri korral võib ta tihti callida ka riveri, sest otsustas, et meie ranges on piisavalt õhku.
        Võrdle kaht olukorda
        1) Stabime turni, blank riverit ei stabi. Stabime turni ja stabime riveri kui riveri ei ole blank.
        2) Ei stabi turni, stabime riveri kui midagi ei repi.
        Mõtleva mängija vastu mõtleks vaid river betsizingut, mis näeks võimalikult value moodi välja. 50-80 tundub sobiv.
        '

Küsin uuesti, mis value range me reppida saame mõtleva mängija vastu riveril.

Comment

• Mr_Kenny
          Vana Tegija
          • Jun 2011
          • 1357

Algselt postitas Cash87 Vaata postitust
          Te räägitegi lahku ju :D Tema adjustis vastasega, sina räägid ei ta ei repi midagi üldises mõttes.
          Useless post.

Comment

• tolmuahv
            Klubi Liige
            • Feb 2009
            • 2502

Mis sind täpselt närvi ajab? Et sinu argumendid ära kuulati ja nendega nõus ei oldud? Muidu minu arvamust võib võtta vaid arvamusena, lõplikule tõele ei pretendeeri. Kui ma seal ise AQ hoiaksin, siis pigem calliks turn+river kui lihtsalt foldiks turni. Kui river ette betitakse, siis kalduks AQ foldima, sest mu käsi on üsna face-up A-high või väike paar ja arvaks, et vastane võtab valuet.

Comment

• tolmuahv
              Klubi Liige
              • Feb 2009
              • 2502

Algselt postitas Mr_Kenny Vaata postitust
              Võrdle kaht olukorda
              1) Stabime turni, blank riverit ei stabi. Stabime turni ja stabime riveri kui riveri ei ole blank.
              2) Ei stabi turni, stabime riveri kui midagi ei repi.
              '

Küsin uuesti, mis value range me reppida saame mõtleva mängija vastu riveril.
              5x, 6x, Tx, Kx. Turni checkib järgi vaid Ax või väike paar, millel on norm SD value. Ma võtaks riveril mõlemalt valuet. Seega meie ranges on kõik made handid kui minult küsid.

Comment

• Mr_Kenny
                Vana Tegija
                • Jun 2011
                • 1357

Mis sind täpselt närvi ajab? Et sinu argumendid ära kuulati ja nendega nõus ei oldud? Muidu minu arvamust võib võtta vaid arvamusena, lõplikule tõele ei pretendeeri. Kui ma seal ise AQ hoiaksin, siis pigem calliks turn+river kui lihtsalt foldiks turni. Kui river ette betitakse, siis kalduks AQ foldima, sest mu käsi on üsna face-up A-high või väike paar ja arvaks, et vastane võtab valuet.
                Muidugi ei barreldaks ma K riverit, aga vaata kui palju muid rivereid on mida me saame profitable barreldada just sellepärast et villiani range on face up.
                Vastane võtab valuet millega????????????????

Mind ajab närvi et enamus minu argumente ei ole just ära kuulatud. Iga järgmine post vaadatakse oma ühest ja samast nurgast ning sõnastatakse oma minu korda üle korratud point teist moodi.

Comment

• Mr_Kenny
                  Vana Tegija
                  • Jun 2011
                  • 1357

5x, 6x, Tx, Kx. Turni checkib järgi vaid Ax või väike paar, millel on norm SD value. Ma võtaks riveril mõlemalt valuet. Seega meie ranges on kõik made handid kui minult küsid.
                  Kx ei ole me ranges, samuti ei ole Tx. Turni checkib järgi vaid Ax kuna väikseid paare meil ranges pole (!!). Enamus inimesi ei (!) valuebeti riveril 5x sest tihti valueownime ennast tema järgi chekcitud 6x või 5x vastu. Needless to say inimesed ei expecti seal 6x'lt valuebetti seega su range on seal BS ning sind vaadatakse liiga tihti üles et bettimine mistahes sizinguga profitable oleks.

Comment

• tolmuahv
                    Klubi Liige
                    • Feb 2009
                    • 2502

Ära tühja asja pärast närvi mine. Ma enda arust lugesin su vaidluse Alaskaga läbi. Ma lihtsalt pole nõus sellega määral, mis sind rahuldaks. Täpsemalt:
                    1) "Sa ei repi kogu boardi". - Ma arvan, et repib küll.
                    2) "Kui sa paned 2 streeti et teda Ax pealt maha saada teenid sa rohkem raha DUCY?" - Seda balansseerib fakt, et kui vastane ei foldi 22-44, Ax või omab kätt (Tx, JJ-AA), siis kaotame rohkem. Lisaks anname vastasele võimaluse oma käsi bluffiks pöörata kui ta turni tõstab sitemaga ja meie foldima peame.

Comment

• tolmuahv
                      Klubi Liige
                      • Feb 2009
                      • 2502

Kui sa siin boardil 6x ei value beti riverit, siis on see ilmselgelt lost value imo. Ma väidaks sama 5x kohta ka, aga selles pole nii kindel.

Samuti: Kui me sinu arust sittagi ei repi nagu Alaska mängis, siis peaks ju just 5x ja 6x bettima riverit, et Ax meile välja maksaks? Või miks see argument isoleeritult ei toimigi sinu arust?

selgita palun ka, miks Kx meie ranges ei ole? Sest me peame alati leadima kui top paari hitime turni? Või mõni parem põhjus, mida ma ise ei mõista?

Comment

• neeme
                        Grinder
                        • Nov 2008
                        • 540

Ma olen ka siin selle vaidluse läbi lugenud, aga minu mõtted ühilduvad Kenny'ga.
                        Minu meelest on way more profitable turn bettida, kui bettimata jätta.
                        Tõesti oleks huvitav teada, mida mõtlevad suuremad HT regid.

Ilmselt vastase kaarte omades sellise actioni korral riveri calliks. Minusilmis sa ei repi samuti mitte kottigi. 3x avangut sa ei calli 5x, 6x'ga üldiselt ? Nagu sa ise ka väitnud oled siin, siis Tx sa oleksid turnil bettinud.

+1 Kenny'le siinkohal minupoolt.
                        Last edited by neeme; 26.03.12, 16:25.

Comment

• tolmuahv
                          Klubi Liige
                          • Feb 2009
                          • 2502

Minu arust on selle käe puhul palju huvitavam küsimus, kas head regid vbetivad siin 22-44 ja 5x või 6x riveril. Mina betin 5x, 6x konkreetselt alati. Mis võib muidugi suur viga olla.

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

Mina valuebetin siin igat kätt, kuna tal nii obv Ax, kui veel olla saab. Tõenäoliselt paneks ainult suuremalt, sellise bluffiga sarnaneva beti.

Comment

• neeme
                              Grinder
                              • Nov 2008
                              • 540

Mis valuet sa otsid siit J high'ga riveris ?
                              Sa mõtled, et kui sul oleks value hand, siis sa betiksid riveris 100% eks - any 5x, 6x, Tx or Kx.
                              Kenny proovib sulle selgeks teha seda, et riveris vastase silmis sul ei saa olla erilisi value käsi, 5x, 6x sa foldid pre 3x avangule üldiselt. Tx sa oleksid betinud turnis - sa ise kirjutasid seda enne siin + ma ise ka betiks siin Tx, ilmselt betiks sa ka Kx'i turnis ? Samas tema Ax'il on siin boardil sellise actioni korral SDvalue olemas.

Minu arust on selle käe puhul palju huvitavam küsimus, kas head regid vbetivad siin 22-44 ja 5x või 6x riveril. Mina betin 5x, 6x konkreetselt alati. Mis võib muidugi suur viga olla.
                              Regil ilmselt shipivad pre 22-44 ? 5x ja 6x üldiselt 3x avangut ei callita ? Kui callitakse siis maybe Q6+ ? Ma arvan, et siin on thin value olemas Ax vastu.
                              Last edited by neeme; 26.03.12, 19:17.

Comment

• Cashmer
                                Õpihimuline Mängur
                                • Jan 2011
                                • 438

Kenny, mis limiiti mängid?

Ühinen Kenny ja Neeme mõtetega.

Neeme= Neemekas?

Comment

Working...