Kuidas kõige paremini alustada Sit and Go Heads up Hyperi mängimist.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • P2nts
    Räme Fish
    • Jul 2010
    • 24

Kuidas kõige paremini alustada Sit and Go Heads up Hyperi mängimist.

Tere,
    Kui kellegil aega ja tahtmist komenteerida hyper HU mänge siis sooviks infot selle kohta natuke.
    MIs peaks olema bankroll BI arvult et kuhugile edasi liikuda või tagasi.
    Kuidas oleks kõige mõistlikum ja lihtsam bankrolli jälgida.

Alustasin mängimist reedest,
    1.50 sisseostuga ja hetkel teen 3.50 sisseostuga.
    Tulemus hetkel rahuldav olen teinud 102 mängu 2 päevaga 3.5 panustega ja kasum 56 dollarit ja bankroll 90 hetkel(alustasin 10 dollariga)

Ette tänades P2nts.
    Last edited by P2nts; 13.03.12, 08:33.
  • kuco
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1910

Re: Kuidas kõige paremini alustada Sit and Go Heads up Hyperi mängimist.

Roni kindlasti tagasi alla
    Hakka ülespoole proovima kui on 1.5stel olmemas 50BI ja siis võid üle oleva rahaga proovida 3.50seid

Seda kõike eeldusel, et sa ei taha uuesti depoda...

Comment

• P2nts
      Räme Fish
      • Jul 2010
      • 24

plaanis ei ole kuid olen arvestanud et seda peab kunagi tegema..
      kuid kuidas oleks kõige mõistlikum jälgida oma bankrolli,mõte selles et kindel on see et kehvemaid päevi on tulemas kuid mis oleks see BI arv mis jääks mõistuse piirile kustmaalt tuleks panna kirja et kehv päev ja ära lõpetada?...

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

See piir on seal maal kui tunned, et tulemused ja coolerid mõjutavad su mängu, peaksid päeva lukku panema.

Comment

• Kotkas1000
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 2305

Algselt postitas P2nts Vaata postitust
          plaanis ei ole kuid olen arvestanud et seda peab kunagi tegema..
          kuid kuidas oleks kõige mõistlikum jälgida oma bankrolli,mõte selles et kindel on see et kehvemaid päevi on tulemas kuid mis oleks see BI arv mis jääks mõistuse piirile kustmaalt tuleks panna kirja et kehv päev ja ära lõpetada?...
          Lähed kaotama laudadesse? Siis ei ole mõtet mängida.

Ma ise olen küll kokku vb. 2000 hyperit mänginud ja kogemus olematu, aga maarvan, et kuni 3,5$ 50bi, 7$ 75bi ja sealt edasi min. 100bi bankroll reegel peaks algajale üsna turvaline olema. Kuna siin on nähtud igasuguseid imegraafikuid, siis pigem rohkem, kui vähem!

Comment

• P2nts
            Räme Fish
            • Jul 2010
            • 24

kaotama ei lähe mitte mingil juhul..
            hetkel tegin 40 mängu 3.50 limiidis kasum 17 dollarit ja
            27-1.50 limiidis kahjum 11.50 ....kuidagi väga ulme on seal mängida praktiliselt võimatu on inimesi käele panna kuna callitakse kõigega ja ei suutnud vastaseid üle mängida.

Comment

• Cash87
              Vana Tegija
              • Feb 2009
              • 1402

Ma ei kujuta üldse ette kuidas on võimalik 1.5 HT kasumlikult mängida kui rake sööb nii palju ära ju.

Comment

• rrrr
                Grinder
                • Nov 2008
                • 904

http://foorum.pokkeriprod.com/showth...-complete-newb

Comment

• P2nts
                  Räme Fish
                  • Jul 2010
                  • 24

täna tehtud siis 100 mängu 3.50 sisseostuga hyper HU...
                  50 võidetud ja 51 kaotatud..kahjumit 16.80...seega rake sööb ikka päris tublisti ära..peaksin võitma 100-st 57 mängu et kasumit teenida

Comment

• $Lauri$
                    Õpihimuline Mängur
                    • Aug 2009
                    • 479

Algselt postitas Cash87 Vaata postitust
                    Ma ei kujuta üldse ette kuidas on võimalik 1.5 HT kasumlikult mängida kui rake sööb nii palju ära ju.
                    This.

Ja sellise bankrolliga ära hypereid mängi, ma alla $7 ei soovitaks üldse hypereid puutuda.

Comment

• xdannpannx
                      Räme Fish
                      • Sep 2011
                      • 13

Ei tea midagi. Ei söö midagi rake ära, kui rahulikult mängida. Ise alustasin 20 taalaga kuu tagasi hypereid ja kohe 3.5$stega. 1.5$ tundus kuidagi liiga loterii.. aga noo siiamaani olen 2k 3.5$ toksinud ja profitit üle 300$ tiba. Ainuke probleem nüüd, et ei saa 7$ hyperitega hakkama.. 2x feilinud. Peab selle asemel võtma turbo. Ma ei tea miski pärast see limiit nii imelik, fishid tulevad enda viimase rahaga sinna, et duubeldada ja tihti luckivad :S
                      Aga jah good luck Sulle!

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Täna õnne, et busto pole ja turbodele siirdumine tundub hea mõte.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Algselt postitas xdannpannx Vaata postitust
                          Ei tea midagi. Ei söö midagi rake ära, kui rahulikult mängida. Ise alustasin 20 taalaga kuu tagasi hypereid ja kohe 3.5$stega. 1.5$ tundus kuidagi liiga loterii.. aga noo siiamaani olen 2k 3.5$ toksinud ja profitit üle 300$ tiba. Ainuke probleem nüüd, et ei saa 7$ hyperitega hakkama.. 2x feilinud. Peab selle asemel võtma turbo. Ma ei tea miski pärast see limiit nii imelik, fishid tulevad enda viimase rahaga sinna, et duubeldada ja tihti luckivad :S
                          Aga jah good luck Sulle!
                          vana hea move up where they respect your raises

Comment

• VisaHing
                            mees nagu orkester
                            • Dec 2009
                            • 6718

Algselt postitas xdannpannx Vaata postitust
                            Aga jah good luck Sulle!
                            Suht standard fishi jutt see btw :)

Comment

• xdannpannx
                              Räme Fish
                              • Sep 2011
                              • 13

See oli küll jah väga vajalik post Sinu poolt.
                              +1.

Comment

Working...