50NL: Hero liin 79o

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • MeelisV
    Vana Tegija
    • Apr 2010
    • 1300

50NL: Hero liin 79o

Vastane üli loose/üli agro. 48 käe kohta mängis 90% ja 3betis PrF 35%, cbetis 63% ja fold to cbet 75%. Halb, kaotav mängija.

No-Limit Hold'em, $0.50 BB (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (BB) ($69.90)
    SB ($49.70)

Preflop: Hero is BB with 7, 9
    SB bets $0.75, Hero calls $0.50

Flop: ($2) 7, 3, 9 (2 players)
    Hero checks, SB bets $1.25, Hero raises $4, SB calls $2.75

Turn: ($10) 6 (2 players)
    Hero bets $5.50, SB calls $5.50

River: ($21) 3 (2 players)
    Hero bets $11

Kuidas kommenteerite Hero liini?
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: 50NL: Hero liin 79o

IMO fine. Raise peale foldin.

Comment

• MeelisV
      Vana Tegija
      • Apr 2010
      • 1300

Plaan oligi, et kui nuppe paneb, siis foldin.

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Beti suuremalt turni ja riverit.

Comment

• MeelisV
          Vana Tegija
          • Apr 2010
          • 1300

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
          Beti suuremalt turni ja riverit.
          Aga siis ma oleks riveril ju põhimõtteliselt commited? Flopil tahaks 100% nupud sisse saada, turnil ka ehk, aga riveril kui vastane üle paneb, siis olen tõenäoliselt taga ja commited?

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Ma juba turnil bet/foldin ja seepärast meelise beti suurus tundub fine. Ei ole väike, et tunda nõrk ning ei ole suur, et foldida ära pasemad käed. Riveril siis sama nali.

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Algselt postitas MeelisV Vaata postitust
              Aga siis ma oleks riveril ju põhimõtteliselt commited? Flopil tahaks 100% nupud sisse saada, turnil ka ehk, aga riveril kui vastane üle paneb, siis olen tõenäoliselt taga ja commited?
              Mis tähendab committed? Ei ole, river on bet/fold isegi kui suuremalt betid. Aga jah, tegelt nii ohtlikul boardil on sinu sizing täitsa fine.

Comment

• MeelisV
                Vana Tegija
                • Apr 2010
                • 1300

Mis tähendab committed? Ei ole, river on bet/fold isegi kui suuremalt betid. Aga jah, tegelt nii ohtlikul boardil on sinu sizing täitsa fine.
                Oleksin turnil pannud $7.50, siis riveriks pot $25. Kui siis panen ka suurelt, näiteks $17 ja vastane shoveb, siis foldin viimased $20.2? Ma pean seal ju ainult 1 kord viiest hea olema- suht commited imo.

Comment

• rynno
                  Grinder
                  • Feb 2009
                  • 511

jah, aga fakt on see et ta ei shove üle MITTE kunagi sitemaga riveris selliste stackidega, seega kui bet foldiks siis mingi 11-14 tundub okei
                  suht wp
                  Last edited by rynno; 22.12.10, 16:40.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas rynno Vaata postitust
                    jah, aga fakt on see et ta ei shove üle MITTE kunagi sitemaga riveris selliste stackidega, seega kui bet foldiks siis mingi 11-14 tundub okei
                    suht wp
                    Fishid teevad selliseid moove ja 1:4 oddsid (üks kord viiest) on minu jaoks call, sest sellise tihedusega nad lollusi ka teevad + 3X on nende jaoks siin nuts.

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Fishid teevad selliseid moove ja 1:4 oddsid (üks kord viiest) on minu jaoks call, sest sellise tihedusega nad lollusi ka teevad + 3X on nende jaoks siin nuts.
                      Ja praeguse sizingu järgi peame maksma 28.5, et võita 71.5, ehk siis üks kord neljast - see on siis fold? Minu jaoks on need küll ühes potis ja pigem isegi calliks praeguse sizinguga shove kus on sitemad oddsid, samas vastane näeb, et tal rohkem fold equityt.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• MeelisV
                        Vana Tegija
                        • Apr 2010
                        • 1300

Ja praeguse sizingu järgi peame maksma 28.5, et võita 71.5, ehk siis üks kord neljast - see on siis fold? Minu jaoks on need küll ühes potis ja pigem isegi calliks praeguse sizinguga shove kus on sitemad oddsid, samas vastane näeb, et tal rohkem fold equityt.

Ma arvan, et see vastane ei olnud piisavalt pädev, et jagada midagi minu riveri fold equityst shove peale. Et siis, kui mõlema sizeinguga on tulemus sama (riveris foldime shove peale), siis ju säästame raha juhuks kui beat oleme ja potensiaalselt hoiame ka halvemad käed väiksema betiga potis. Minu meelest on seal ikka küll vahet, kas on 1:4 või 1:5.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Algselt postitas MeelisV Vaata postitust
                          Ma arvan, et see vastane ei olnud piisavalt pädev, et jagada midagi minu riveri fold equityst shove peale. Et siis, kui mõlema sizeinguga on tulemus sama (riveris foldime shove peale), siis ju säästame raha juhuks kui beat oleme ja potensiaalselt hoiame ka halvemad käed väiksema betiga potis. Minu meelest on seal ikka küll vahet, kas on 1:4 või 1:5.
                          Ta ei pruugi teada terminit "fold equity", aga isegi kõige suurem fish saab aru, et $12 betti $40 'le raisedes on suurem tõenäosus blufi läbiminekuks kui $17 betti blufina minshovedes.

Ja kui sinu jaoks üks kord neljast või üks kord viiest vahe on, siis sa missid rämedalt valuet juhul kui tal TPGK on

Comment

• MeelisV
                            Vana Tegija
                            • Apr 2010
                            • 1300

Ta ei pruugi teada terminit "fold equity", aga isegi kõige suurem fish saab aru, et $12 betti $40 'le raisedes on suurem tõenäosus blufi läbiminekuks kui $17 betti blufina minshovedes.

Ja kui sinu jaoks üks kord neljast või üks kord viiest vahe on, siis sa missid rämedalt valuet juhul kui tal TPGK on
                            Fishid saavad jah aru, et $12 betti $40 'le raisedes on suurem tõenäosus blufi läbiminekuks, aga tihti see ei mõjuta nende bluffimis plaane nii palju kui peaks. Eriti siis ei tee nad erilist vahet, kas mul on pot oddsid callimiseks 20% või 25%.

TPGK vastu missib tõesti valuet, kuid kui päris suurelt panna turnil, siis võib ta foldida 7X, AX, või veel mingid str ja/või flushdrawd ja siis jääks ju jälle nende käte eest value saamata :)

Comment

• MeelisV
                              Vana Tegija
                              • Apr 2010
                              • 1300

Tulemus:

Comment

Working...