7$ hyper-turbo video

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • simenkon
    Grinder
    • Dec 2011
    • 525

7$ hyper-turbo video

Tere,

mängin siis juba mitmendat kuud mikroleveli hypereid ja EV joon on ilusti üles liikunud, kuid nüüd mingi 1000 mängu olen täiesti BE jooksnud, ise tunnen, et keskendun korralikult ja mängin nagu head mängu, kuid ei liigu kuhugi poole see joon. Kindlasti on top rangesse jooksmist ka palju, aga äkki on mingid suured leak'id sees siiski. Kui keegi viitsib vaadata ja mõned kommentaarid visata, oleks äärmiselt tore:). Üritasin ka ise juurde rääkida ja oma mõttekäike selgitada, kuid hoiatan ette juba ära, et suvalist möla on ka üsna palju, kuna mängud sattusid päeva lõppu ja olin ligi 100 mängu eelnevalt juba mänginud ja keskendumine pisut kannatas. Vast pole hullu.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
    Last edited by simenkon; 03.08.12, 22:02.
  • Ecuador13
    🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
    • Aug 2009
    • 730

Re: 7$ hyper-turbo video

Olen hyperites suht algaja, aga see JQo snap tundus küll liiga light, keegi kommenteerib äkki?

Comment

• simenkon
      Grinder
      • Dec 2011
      • 525

11 bb deep on see suht no brainer call:).

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Algselt postitas simenkon Vaata postitust
        11 bb deep on see suht no brainer call:).
        Minuarust on see selle vastase vastu nobrainer fold 11bb deep. Isegi 9bb deep paneks laksust maha.

Kiire hetkel, pool jõudsin vaadata. Tüüpiline mäng, kui juba 100 tehtud, "teeme midagi mingil põhjusel mida hetkel täpselt ei tea". Autopiloot ühesõnaga.
        Timingtellid. Annad minuarust liiga palju aega vastasele mõelda, kui ta tahaks mängida kiiret fitfold mängu ja saaks teda abuseda sellega. Aga ei midagi hullu.
        Tahad võita kõiki potte-mäng. Igasugusele flopi või turni leadile järgneb tähtis otsus järgmisel tänaval, check on harva parim.

Nüüd põhiline: oma mäng tuleks üles ehitada vastasega adaptimisele. Esimene hull, kes rääbisega shovesid callis-täiuslik mäng sinu poolt. Kasutasid ära tema vea ja teenisid raha. Edasi läks jamaks. Vastas oli mängija, kes callis 40% su avanguid, selle vastu ei saa midagi pre foldida. Siis istud järgi venelasele, keda kirjelda loose agro, ütled et ta tõstab kõiki limpe, ise raised JJ ja limbid 74 midagi.
        Ehita kogu mäng vastase abusemisele. Tee selgeks mängijatüübid ja kuidas neid ära kasutada. Agro venelane-me induceme ja slowplayme ja näitame nõrkust ja mängime vastu ja teeme kõike, et ta end ise üles pooks. Niti betime surnuks ja oleme igasuguse agressiooni puhul valmis loobuma. Slowplayeri vastu tõmbame odavalt tugevad käed kokku ja valuebetime suurelt.
        Lõpumäng võiks olla vastavalt vastase tüübile, mitte mingi tabeli järgi.
        Anyway, oled siiski kõva töö oma mängu kallal teinud ja jutt, mis rääkisid, oli üldiselt mõistlik. Samas jookseb mul endal juhe kokku juba u 60-70 mängu järel, niiet eks see 100+ mängu andis sul tunda.

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Veel. Hea oleks videos kuulda selliseid lauseid, nagu " siin ma leadis sellepärast, et vastane on..." "ma betfoldin selle, kuna vastane on..".
          lisaks oli päris palju olukordi, kus vastasel pole midagi ja tank kirjutame 35 beti 40 potti ei kutsu teda A-ga callima. Pigem kiire stab pool potti ja call tuleb kergemini.

Comment

• simenkon
            Grinder
            • Dec 2011
            • 525

Tsekkisin üle jah, ta polnud kordagi raisenud buttonilt, jäi see tähelepanuta:). Aga suured tänud feedbacki eest, üritan kõik kõrva taha panna.

edit: Oleks võinud mainida jah selliseid asju ka muidugi, aga ma olin niigi selle rääkimisega suht hädas, et mitte sitoutima hakata:D.
            Last edited by simenkon; 04.08.12, 08:52.

Comment

• Tarq666
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 814

Eks kõige suurem probleem ongi autoplioodist lahti saamine. 50 erinevat vastast silme eest läbi jookseb Hyberites, siis tulevadki brainfartid mängu pluss kohanemise probleemid. Mängu kommenteerima ei hakka, kuna ma ise pole eriti pädev rääkima. Kolisin ise 6 mehe hyberitesse üle, kuna formaat sobib rohkem.

to alaska

Äkki oskad öelda kuidas neid river top pair olukordi oop kõige targem lahendada oleks. Check call - fold, bet call - fold. Näitena mõtlengi seda J8 olukorda riveril, mis vb oli simenkon "kõige suurem viga, mis ta elus teinud on". :)

Comment

Working...