NL $1/2 LIVE, flop TP limbitud potis

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • onuark
    Pokkerihai
    • Oct 2009
    • 1760

NL $1/2 LIVE, flop TP limbitud potis

NL $1/2 LIVE

villain notes: yhe vana vastu callis second pairiga riveri 3/4 size beti maha,
    kui laud oli A87 5 6, turnis ta bet/callis raise, ja river c/Call(tankis r6vedalt).
    -----------------------------------

Villain (stack $137)
    Pre limbitud pot, mul 97o

Flop: ($14) 7 3 5
    Villain checks, Hero bets $12, Villain CALLS

Turn: ($38) T
    Villain checks, HERO???
    Last edited by onuark; 06.01.12, 02:13.
  • timz0333
    Pokkeritark
    • Mar 2009
    • 6322

Re: NL $1/2 LIVE, flop TP limbitud potis

Beti edasi, riveri saad ju järgi chekida kuia asi hulluks läheb, tasuta kaarti siin ma küll ei annaks.

Comment

• fyte
      Pokkerihai
      • Jun 2010
      • 3378

b-fold 20$ ja check back riv, kui ei improve'i. Kui Td või Th tuleb, riveril ja villu checkib, siis võib ka mõelda thin valuebeti peale (nii 25-35%).

Comment

• tolmuahv
        Klubi Liige
        • Feb 2009
        • 2502

Su kirjelduse järgi tundub vähe tricky vastane. Ma arvan, et väga palju pole vahet, kas sa checkid turni ja callid riveri või betid riveri ja foldid raisele. Ma ise kalduks turni järgi checkima, et nõrk mulje jätta. Villane betib siis tihti õhuga riverit. Samuti võime blank riveri korral ise uue thin vbeti panna ja saada A-high callima, sest sa ei esinda eriti mingit kätt.

Comment

• onuark
          Pokkerihai
          • Oct 2009
          • 1760

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
          Ma arvan, et väga palju pole vahet, kas sa checkid turni ja callid riveri või betid riveri ja foldid raisele. Ma ise kalduks turni järgi checkima, et nõrk mulje jätta. Villane betib siis tihti õhuga riverit. Samuti võime blank riveri korral ise uue thin vbeti panna ja saada A-high callima, sest sa ei esinda eriti mingit kätt.
          tal drawsid ka ranges, kas k2tt kaitsema ei peaks turnis?

Flop: ($14) 7 3 5
          Villain checks, Hero bets 12, Villain CALLS

Turn: ($38) T
          Villain checks, Hero bets $25, Villain CALLS

River: ($88) K

Villain checks, HERO ???

Kas on m6tet k2tt bluffiks p88rata (ta ranges made hande, mis meid biidivad, aga v6ivad foldida, pair of 7 with a better kicker??? v6i sellise vastase vastu v6ib eeldada, et ta ei mucki k2tt isegi kui me 3 t2navat panustame) v6i tuleks alla anda ja loota, et oleme ees?
          Last edited by onuark; 06.01.12, 11:25.

Comment

• vonkartoffel
            Pokkerihai
            • May 2009
            • 1658

Ma küll siin valuebeti ei näe.

Comment

• tolmuahv
              Klubi Liige
              • Feb 2009
              • 2502

Kui turn läks bet-call, siis river on obv check. Sul on 3. paar ja sind on 2 streeti maha callitud.

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

Notede järgi peaks panema uue bulleti ja isegi väga suure, aga kicker on natukne nõrk. Selline herocaller tahab selle maha callida oma 66. Kui loose ta pre on, palju 3x 5x ranges?

Comment

• tolmuahv
                  Klubi Liige
                  • Feb 2009
                  • 2502

Ma selle eelmise käe järgi küll villaini donkiks ei kvalifitseeriks. A8756 boardil riveri bullet callida on loogiline. Sest vastane ei esinda mitte midagi seal peale 69. Et aukuostuga check-raises turni ja 4-straight boardil vajutab nüüd nutsiga? Ja üldse ei karda, et me drawisime turni ja riveriks on meil parim käsi? Ma calliks seal vahel K-high ka maha riveri.

Sellest lähtuvalt ma antud käes ka väga agressiivset joont ei võtaks. Vastane on tricky shit ja ta võib AA/QQ/KK otsas ka istuda ja soulreadis meie käe setiks, millega ei tahtnud ära stackida enne. Parkis on selliseid tegelasi küll, eriti vanemad härrad.

Comment

• onuark
                    Pokkerihai
                    • Oct 2009
                    • 1760

Ma olen ysna Agro olnud lately, ja ma kardan, et kohati kaldun isegi liiga agro olema, selle p2rast paningi k2e yles.

nii et arvatavasti parim???? line oleks..
                    bet flop - obv kaitseme k2tt.
                    bet turn - draw'd lauas, v6tame valuet.
                    check back river - halvematelt k2telt v6imatu valuet saada; ilmselt oleme taga ja v6ib eeldada, et vastane ei foldi ja anname alla ?

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

Mulle tundub praeguse aja pokkeris, kus õppematerjali ropult jne, et scarecard turnis ja riveris ei suurenda enam foldequityt, vaid vähendab. Just selle "ta ei esinda midagi" pärast. Vähemalt enda vastased, kellel vähegi võitvad graafikud, tahavad olla koguaeg HEROD. Onuarki postitus on ülesehitatud niimoodi, et readide põhjal saada riveris ülithinvaluet, ja seda saab kindlasti.
                      Meie kicker on muidugi probleemiks, nagu notedest välja lugeda võib, võib ta ranges olla ka muude kickeritega 7, kui 67, 87. Mis tal seal eelnevas käes oli, K8? Ikkagi nats donki käsi.

Comment

• tolmuahv
                        Klubi Liige
                        • Feb 2009
                        • 2502

Kui sul board jookseb eriti pasaks kokku, mis eeldab, et villain paugutas 2 barrelit aukuostuga, siis tõesti ei usu. Või kui ta isegi A78 boardil AAA setiga vajutas, siis riverit ta enam ei beti ju A8765 boardil. Mingid olukorrad, kus on obvious, et shit-scary board on ebaloogiliselt kokku jooksnud riveriks ja villain ei jäta järgi, siis on tal seal nii suur osa bluffe. Samamoodi antud käe puhul - Ta teab, et tema tõste peletab kogu õhu välja ja seti vastu on ta screwed, sest ei tea, kas vastu löödi seti või combodrawga. Ehk ta võib vabalt ülepaariga sama joone võtta, eriti live mängus, kus inimesed mõtlevad vähe teisiti.

Comment

• onuark
                          Pokkerihai
                          • Oct 2009
                          • 1760

Kas j22me siis 2 barreldamise ja riveri checkime back juurde?
                          v6i checkime turni behind ja callime riveri?

Comment

• vonkartoffel
                            Pokkerihai
                            • May 2009
                            • 1658

bet/bet/ch parem kui bet/ch/call sest tal palju igast 4x 6x paariga käsi mis ei beti riverit, bettides saad oma 2 tänavat valuet kätte ja asi ilus. Loota et tegu on mingi kõrgelt mõtleva isendiga, kes arvab et ohoo K on hea lbuffykaart ei ole küll imo kasumlik sellistes mängudes. Isegi kui oleks nii siis pole eirlist õhku millega limbitud potis kütaks iga tänav siin beti. Ja siin käes sa oled ilmselt ees mitte taga aga lihtsalt väga ebatõenäoline et saad valuet nendelt 4x ja 6x paaridelt vaid enamasti aint kui on mnigi random hitt, 7x Txc või Kxc.

Comment

• tolmuahv
                              Klubi Liige
                              • Feb 2009
                              • 2502

Ma arvan, et kokkuvõttes on väga vähe vahet, kumma liini sa võtad.

Comment

Working...