NL25 QQ pre vs reg

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • con
    Pokkerihai
    • Jul 2010
    • 1954

NL25 QQ pre vs reg

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.25 BB (8 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP1 ($10)
    MP2 ($11.22)
    CO ($15.30)
    Button ($23.30)
    SB ($30.56)
    Hero (BB) ($31.23)
    UTG ($25)
    UTG+1 ($26.06)

Preflop: Hero is BB with Q, Q
    4 folds, CO calls $0.25, Button calls $0.25, SB bets $2.75, Hero calls $2.50, 2 folds

Flop: ($6) 8, 4, J (2 players)
    SB checks, Hero bets $3.13, SB raises to $6.50, Hero folds

Total pot: $12.26 | Rake: $0.59

BTN on -80bb/100 vaal vpip 40 ja CO on mingi 30/0 fish
    SB reg on 18/15/4, btn pfr 18 ja vpip 27. sample 252kätt, c/r F 0(3). flop Af inf. overall 3b 5%

Mis ta pre range siin on? ma kartsin sizingu pärast alguses overpaire aga kui mõelda siis võib seal olla umbes selline range: KJs+; ATs+ AJo+ KQo+ 99+ ?

F cbet selline kuna ta range tundus c/r peale minevat.
  • pikk28
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 6695

Re: NL25 QQ pre vs reg

pigem on ta range siin suuresti kallutatud JJ+ poole, sest isoleerib ikka suht suurelt seda fishi. või oli standard sizeing tal selline?
    samas jah, flopi c/r lisab näiliselt ta rangesse neid semibluff käsi nagu sa välja tõid.

Comment

• Konso
      Grinder
      • Nov 2009
      • 936

Need reksid sellises kohas isoleerivad suht lightilt, KJs+; ATs+ AJo+ KQo+ 99+ on vast reaalne, ma paneks pre otsa sellise käega.

Comment

• no_limit
        Jube Noob
        • Mar 2009
        • 139

minu arust pre otsa panek ei ole hea sest:
        1 ilmselt fishid loobuvad ja ma tahan fishe potis hoida.
        2 loobub ka isoleerija oma KJs käest.
        3 isotaja kütab otsa AK kk AA võibolla vahel harva ka JJ( kui tema shoveks mina foldiks- pööran oma käe blufiks)
        4 kallides isegi kui fishid foldivad saad regi Cbeti.(üldiselt see nii läheb)
        5 flopil kalliks kuna tal võib olla siin mastitõmme. kui ta turnis jätkab siis loobun.

Comment

• vapsik
          Klubi Liige
          • Apr 2009
          • 5462

Algselt postitas Konso Vaata postitust
          Need reksid sellises kohas isoleerivad suht lightilt, KJs+; ATs+ AJo+ KQo+ 99+ on vast reaalne, ma paneks pre otsa sellise käega.
          Väga ebatõenäoline, et ta mingi KQ või muu sellise käega nii suurelt isob.

Mängiks samamoodi nagu OP. Fishid tahaks sees hoida PF ning ei näe 3bettimisel mõtet kuna hea meelega ära ei stackiks ning vastase range üsna tugev.

Comment

Working...