NL 25 riveri otsus???

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tervist
    Julm Donk
    • Feb 2010
    • 49

NL 25 riveri otsus???

No-Limit Hold'em, $0.25 BB (8 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button ($27.64)
    Hero (SB) ($27.36)
    BB ($16.25)
    UTG ($27.66) 210 kätt 18/15/1.1 Fold to 3-bet 80%
    UTG+1 ($31.53)
    MP1 ($25.35)
    MP2 ($27.14)
    CO ($27.79)

Preflop: Hero is SB with J, J
    UTG bets $0.75, 5 folds, Hero raises $2.65, 1 fold, UTG calls $2

Flop: ($5.75) 10, 3, 2 (2 players)
    Hero bets $3.25, UTG calls $3.25

Turn: ($12.25) 4 (2 players)
    Hero bets $5.25(või peaks rohkem panema, board on suhteliselt kuiv ikkagi, ei taha uskuda et UTG-lt selliste statsidega mingi 22-66 minu 3-beti järgi callib, UTG calls $5.25

River: ($22.75) 6 (2 players)
    [color=#CC3333]Hero ?????
  • Cash87
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1402

Re: NL 25 riveri otsus???

UTG paistab hea käsi olevat või vähemalt on tal plaan nii kuival flopil, seepärast võtaksin ma turnis üldse hoogu maha ning võtaksin c/c liini. Kui checkib järgi siis checkiksin ka riveri siis ta saab vähem valuet või bluffida.
    Kui ta betib nagu sina turnis ning riveril shoveb siis vast annaks alla aga kui paneb vähem siis calliksin.

Comment

• Ghost0
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1335

Turnis ei meeldi ausalt öeldes midagi peale c/f, sest me ei biidi mitte midagi kui calli/raise saame(flopi call näitas juba seda et tal on midagi). C/c tehes peame arvestama, et tõenäoliselt saame riveris uue bulleti tema poolt. Suht easy c/f imo

Comment

• 2ves
        Õpihimuline Mängur
        • Jul 2010
        • 318

flopi call on juba tugev - mida me biidime? Jah nõus Ghost0-ga, et riveril saad kuuli. turnil c/f.

Comment

• Tarmonator
          Lingiparandaja
          • Oct 2008
          • 3274

Nooo, ma võtaks hoo maha küll turnil ja checkisk, aga et ma kohe foldima hakkan. Selles mõttes, et tohmanitele ikka meeldib 3bette callida setmine eesmärgil ja sellisel flopil nad võisid ühtteist hittida, aga samas on neil seal veel näituseks 77-99 mida nad ka ei pruugi foldida, isegi AK'ga võib mõni veel floppi floatida. Aga jah, et pot liiga käest ära ei läheks, siis ma checkiks turni ja vaataks mis saab.
          BTW ma teeks AA'ga ka samamoodi ilmselt. Sest rahvale meeldib bluffima hakata kohe kui alla annad.

Comment

• 2ves
            Õpihimuline Mängur
            • Jul 2010
            • 318

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
            Nooo, ma võtaks hoo maha küll turnil ja checkisk, aga et ma kohe foldima hakkan. Selles mõttes, et tohmanitele ikka meeldib 3bette callida setmine eesmärgil ja sellisel flopil nad võisid ühtteist hittida, aga samas on neil seal veel näituseks 77-99 mida nad ka ei pruugi foldida, isegi AK'ga võib mõni veel floppi floatida. Aga jah, et pot liiga käest ära ei läheks, siis ma checkiks turni ja vaataks mis saab.
            BTW ma teeks AA'ga ka samamoodi ilmselt. Sest rahvale meeldib bluffima hakata kohe kui alla annad.
            hea komm, aga mis teeksid siis kui turnil c ja donkab ca 6? insta fold?

Comment

• Tarmonator
              Lingiparandaja
              • Oct 2008
              • 3274

Algselt postitas 2ves Vaata postitust
              hea komm, aga mis teeksid siis kui turnil c ja donkab ca 6? insta fold?
              kahtlen selles :D

Comment

• Potik
                FPP Pro
                • Jul 2009
                • 245

Mina pre flatin vastavate statidega UTG avangu vastu, kuna villani cont.range on meile liialt ebasoodne. Lisaks võib potti kaasa saada BB-l oleva semistäkker fishi.
                Igatahes pre 3bet sellises situatsioonis on minu silmis käe ülemängimine. Ise 3betiks QQ+.

Comment

• 2ves
                  Õpihimuline Mängur
                  • Jul 2010
                  • 318

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
                  kahtlen selles :D
                  mis teeksid siis?

Comment

Working...