nl30 nutFD+2oc on T vs fish[linecheck]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • con
    Pokkerihai
    • Jul 2010
    • 1954

nl30 nutFD+2oc on T vs fish[linecheck]

Hero (CO): $33.91
    BTN: $40.44
    SB: $13.11
    BB: $39.10
    UTG: $57.07 29/12/2.5; fold to Flop cb 30; bet Turn 41%(29); Turni AF 3.3; 3b pre 4%; käsi 280
    UTG+1: $30.00
    MP1: $33.62
    MP2: $29.83

Pre Flop: ($0.45) Hero is CO with K A
    UTG raises to $1.05, 3 folds, Hero raises to $3.30, 3 folds, UTG calls $2.25

Flop: ($7.05) 5 T 8 (2 players)
    UTG checks, Hero checks

Turn: ($7.05) 3 (2 players)
    UTG bets $4.20, Hero raises to $12.60, UTG raises to $53.77, Hero calls $18.01 all in

Sellist floppi ei cbeti kuna FE puudub(Fold to Fcb 30), Turnis tundub fold liiga nõrk. Mul on 9fd outi, 6oc e. kuni 30%. nõrgem paar +FD on ebatõenäoline boardi tõttu. Turnis peaks mul FE olema ka piisavalt.

Ideaalis raiseks suuremalt(14$), et paremad oddsid saada kuna plaanin callida shove(saaks miski 20% kätte).

Antud juhul saan T 25% calliks.
  • vapsik
    Klubi Liige
    • Apr 2009
    • 5462

Re: nl30 nutFD+2oc on T vs fish[linecheck]

Ise vist calliks turni, kuna ei paista väga foldija tüüp olema ning ega Sa väga ei esinda head kätt ning paremad käed siin foldima ei kipu.

IMO see suurema raise üldine idee on ka mõnevõrra mööda. Kuntslikult oddside tekitamine.

Comment

• k2snakalle
      Pokkerihai
      • Dec 2008
      • 2545

Call turn, kui räägid,et sul flopis FE pole,siis miks see peaks nüüd turnis suurem olema kui flopis?

+ PF mõtleks palju flattimise peale...oleneb täiesti kes järgi on meile ja palju ta fold to 3bet on

Comment

• con
        Pokkerihai
        • Jul 2010
        • 1954

mängin väiksema laudade arvuga viimasel ajal ja olen katsetanud igast asju mida lugenud. Turnis oleksin callimiseks ka head oddsid tegelikult saanud kui nüüd vaadata.

see "oddside loomine" on tegelikult mõeldud selleks kui nt flopis oled semibluffina raisenud või teed 3b potis beti, turnis oled suurema drawiga ja siis paned suure beti, et shove oleks õige callida(vajab normaaset FE'd, et surnud raha maha võtta(suurem bet annab seda juurde+kui vastane ainult callib siis teatud kohtades saab eeldada, et ta range pole väga tugev). antud juhul korralik bs jep, eriti arvestades, et fish vastas, pot väike.

aga tänud, sain targemaks. +Flattimise spote peab jälgima.

Comment

• k2snakalle
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2545

selles suhtes, et ta prf on vaid 12 ja tõstab UTG-lt,cbetile vend ei taha väga foldida...3bet potis on pot suurem ja seda vähem sellised vennad tahavad alla anda..seega ma AK-ga võimalusel seal ei 3betiks, eriti arvestades, et me oleme CO ja callides saame suure tõenäosusega parima positsiooni (kui sb või bb on fish kes callib palju)

Comment

Working...