NL50 JJ preflop olukord

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Ahangama
    Klubi Liige
    • Jul 2009
    • 615

NL50 JJ preflop olukord

Semifishi moodi tegelane 32/22/6.0 37 kätt, fold to 3bet 2/2, steal 40 (2/5)

Full Tilt - $0.50 NL - Holdem - 7 players

UTG+1: $50.00
    MP: $50.00
    CO: $58.00
    BTN: $62.15
    SB: $50.00
    Hero (BB): $64.45
    UTG: $53.70

SB posts SB $0.25, Hero posts BB $0.50

Pre Flop: ($0.75) Hero has J J

fold, fold, fold, fold, BTN raises to $1.50, fold, Hero raises to $5.00, BTN raises to $62.15 and is all-in, Hero?
  • low-flow
    Klubi Liige
    • Jul 2009
    • 1208

Re: NL50 JJ preflop olukord

Kas sa läksid bluffima või valuebettima? Kui bluff, siis sitt bluff, on palju paremaid käsi millega bluffida kui JJ. Kui valuebet, siis üsna thin imo, antud 37 käega kogutud info ei õigusta veel kuidagi 124bb deep olles JJ-ga ära stackima, isegi BUvB. Samuti pole ma kindel, et sa soovid nii kergelt haavatava käega nagu JJ potensiaalselt agro vastase vastu OOP 3bet poti mängida - liiga palju laudu, mis teevad meie elu väga raskeks ja vea tegemise võimalus postflop muutub sellega meeletult suureks.

Comment

• Ahangama
      Klubi Liige
      • Jul 2009
      • 615

ty, hästi seletatud.

Comment

• rrrr
        Grinder
        • Nov 2008
        • 904

Üldiselt ma betin JJ for value kui mind üritatakse varastada ja ca 25% juhtudest callin selle AI ära kui on steali käigus tehtud 4-bet. 75% foldin.

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
        Kas sa läksid bluffima või valuebettima? Kui bluff, siis sitt bluff, on palju paremaid käsi millega bluffida kui JJ. Kui valuebet, siis üsna thin imo, antud 37 käega kogutud info ei õigusta veel kuidagi 124bb deep olles JJ-ga ära stackima, isegi BUvB. Samuti pole ma kindel, et sa soovid nii kergelt haavatava käega nagu JJ potensiaalselt agro vastase vastu OOP 3bet poti mängida - liiga palju laudu, mis teevad meie elu väga raskeks ja vea tegemise võimalus postflop muutub sellega meeletult suureks.
        Kas siin käes sa calliksid JJ ja calliks for value riverini? Oletame näiteks, et boardil on 1 ülekaart või tuleb turni ülekaart ja agro vastane paneb teise bulleti? Callime ju lightilt maha, sest ta on agro..? Vead tulevad nii v naa, eriti OOP. Call steal ja fold flop tundub nagu eriti nõrk. Lisaks võime madalal flopil loovutada stacki hittinud setile või QQ+. Ma tavaliselt olen rahul selle paar BB-ga mis ma preflop enda kaukasse korjan kui ta foldib.

Ei kritiseeri vaid küsin, sest tunnen huvi kas mul oleks võimalik oma mängu parandada.

Comment

• low-flow
          Klubi Liige
          • Jul 2009
          • 1208

Algselt postitas rrrr Vaata postitust
          Kas siin käes sa calliksid JJ ja calliks for value riverini? Oletame näiteks, et boardil on 1 ülekaart või tuleb turni ülekaart ja agro vastane paneb teise bulleti? Callime ju lightilt maha, sest ta on agro..? Vead tulevad nii v naa, eriti OOP. Call steal ja fold flop tundub nagu eriti nõrk. Lisaks võime madalal flopil loovutada stacki hittinud setile või QQ+.
          Muidugi on olukordi, kus ka mina BUvB valuebetin JJ, aga see ei tundu üks nendest olevat. Kindlasti tuleb OOP mängides vigu sisse, aga kui meil poleks siis tegemist 3bet potiga, on need vead oluliselt odavamad (panused kasavad ju eksponentsiaalselt). Postflop mäng oleneb suuresti lauast, aga üks ülekaart ja 2 bulletit agrolt vastaselt mind üldiselt foldima ei pane siin olukorras. Kui vastane on eriti bluffimise aldis, siis mitu tänavat check/call ongi tihti üks mõistlikumaid liine. Aga see kõik on spekulatsioon, call pre, re-evaluate flop kokkuvõttes. Ja passiivset liini hoides ainult raisetud potis me kohe kindlasti ei jää JJ-ga kogu stackist ilma (meil pole ju plaanis mingeid haigeid overbette callida).

Algselt postitas rrrr Vaata postitust
          Ma tavaliselt olen rahul selle paar BB-ga mis ma preflop enda kaukasse korjan kui ta foldib.
          Ja mina arvan endiselt, et on oluliselt paremaid käsi BUvB, millega bluffida, kui JJ. Või täpsustaks, selleks, et 3betida ja loota, et vastane foldib, pole mulle JJ vaja.

Comment

• qjet
            Grinder
            • Apr 2009
            • 806

6m ma snapcallin selliseid shovesi. 80% ajast on AK.

Comment

• 2ssapaar
              Õpihimuline Mängur
              • Nov 2008
              • 423

low-flow: preflop saab ka 3-bet/foldida for value.

minu jaoks easy 3-bet preflop. Ta callib sind paljude halvemate lehtedega. Nüüd shove peale on close otsus. Kaldun foldi poole. Kui oleks rohkem infot tema kohta, siis vb otsus muutuks.

Comment

• low-flow
                Klubi Liige
                • Jul 2009
                • 1208

Muidugi saab 3bet/foldida for value, aga selleks peab olema informatsioon, et vastasele meeldib 3beti flatida IP laia rangega. Ilma selle infota pole 3bet potti OOP JJ-ga just lihtne mängida, eriti kuna meil on kokku üldse 37 kätt infot vastase kohta ja statse ei toeta mingisugused spetsiifilised readid. Igate pidi tundub mõttetu suur variatsiooni pressimine ja tasuks väga vähe value selle eest. Selles mõttes, et ma ei väidagi, et 3bet/fold siinkohal halb mäng oleks, aga mulle tundub lihtsalt callimises rohkem value olevat, eriti kui oleme natuke üle 120bb deep ja puudub hetkel vastase kohta muu info, kui see, et pigem on keskmisest agrom. Aga noh, eks mängijad on erinevad ja arvamused ei peagi alati kokku minema (eriti preflop liinide osas).

Comment

• KristjanLaas
                  Pokkeritark
                  • Oct 2009
                  • 6450

Ma pigem pooldan 3-betimist siin, kuna tõenäosus, et vastane teeb vea on oluliselt kõrgem, siis pigem lasta tal need vead teha suuremates potides

Käe kohta niipalju et jah calliks isegi ja päris kiirelt kohe, suure tõenäosusega oled flipi paremas otsas või domineerid, pigem harva oled crushed kogemuste põhjal. (NL50 FR kogemused ei ole pikaajalised ja kindlasti võin siinkohal eksida, kirjutasin siiski vaid selleks, et ülemises lõigus olevat arvamust avaldada)
                  Last edited by KristjanLaas; 24.04.11, 18:57.

Comment

• 2ssapaar
                    Õpihimuline Mängur
                    • Nov 2008
                    • 423

Muidugi saab 3bet/foldida for value, aga selleks peab olema informatsioon, et vastasele meeldib 3beti flatida IP laia rangega. Ilma selle infota pole 3bet potti OOP JJ-ga just lihtne mängida, eriti kuna meil on kokku üldse 37 kätt infot vastase kohta ja statse ei toeta mingisugused spetsiifilised readid. Igate pidi tundub mõttetu suur variatsiooni pressimine ja tasuks väga vähe value selle eest. Selles mõttes, et ma ei väidagi, et 3bet/fold siinkohal halb mäng oleks, aga mulle tundub lihtsalt callimises rohkem value olevat, eriti kui oleme natuke üle 120bb deep ja puudub hetkel vastase kohta muu info, kui see, et pigem on keskmisest agrom. Aga noh, eks mängijad on erinevad ja arvamused ei peagi alati kokku minema (eriti preflop liinide osas).
                    nojah.. sul õigus, et arvamused ei pea kokku minema ja ega call ka halb pole imo.

kuid ma näen siiski 3-bettimises rohkem valuet. Seda võib eeldada, et ta callib laia rangega 3-bette kuna esmamulje on vastasest fishine. Minu jaoks peab olema info, et ta EI calli 3-bette laia rangega enne kui ma flatin JJ preflop seal.

Comment

• Ahangama
                      Klubi Liige
                      • Jul 2009
                      • 615

Nii ja naa koht. Tagantjärgi meeldiks antud villase vastu call 3bet rohkem, info saamiseks ei tahaks JJ bet/foldida ka. As played suht close ikkagi ja 3bet foldida ei suutnud, näitas
                      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

kui QQ näitas, siis suht sitt play ta poolt. Arvasin ise ka, et tihti tehakse siukseid lükkeid AK-ga. Väga harva olen näinud super loose vendi AQ-niga seda tegemas.

Comment

• fyte
                          Pokkerihai
                          • Jun 2010
                          • 3378

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                          kui QQ näitas, siis suht sitt play ta poolt. Arvasin ise ka, et tihti tehakse siukseid lükkeid AK-ga. Väga harva olen näinud super loose vendi AQ-niga seda tegemas.
                          Mispärast sitt play? Miks mitte mixida oma mängu aeg-ajalt ja 4bet-shoveda QQga, kui vastased kipuvad sind niimoodi AK peale panema??

Comment

• rrrr
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 904

QQ mängib top range vastu isegi paremini kui AK. Proovige stoveda.

Comment

Working...