NL100ka õige call AK-ga?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • redskruf
    Jube Noob
    • Nov 2010
    • 168

NL100ka õige call AK-ga?

Villain 24/17 agro1.5 hands 250
    3bet on 10 ja in sb yldse 17
    4 5 betiinud ei olnud selleks ajaks.

Full Tilt Poker $100.00 No Limit Hold'em - 7 players - View hand 1222388
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

UTG+1: $50.55
    MP: $23.45
    Hero (CO): $114.60
    BTN: $35.00
    SB: $121.85
    BB: $82.45
    UTG: $100.00

Pre Flop: ($1.50) Hero is CO with A K
    3 folds, Hero raises to $3, 1 fold, SB raises to $7, 1 fold, Hero raises to $22, SB raises to $121.85, Hero calls $92.60 all in
  • Pahvak
    Pastilaa?? Ei!
    • Dec 2008
    • 4431

Re: NL100ka õige call AK-ga?

Kui juba 4-betid, siis AK-ga sa all-intsist küll ei pääse. Nii väikese sample puhul on 3bet stat ebaoluline ja vaadata tuleks, mitu korda mitmest võimalusest ta on 3bettinud, see on juba kasulikum info. Ma võin vahel callida ka tema 3beti, sest käsi on ilus ja stackid võrreldes tema 3b sizinguga suured.
    Fullstacks have more fun.

Comment

• -andres-
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4546

Mulle meeldiks üldse call pre, villain on fish, meil on positsioon ja postflop meil tema vastu pmst võimatu viga teha.

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

Üldiselt see 3bet hakkab jah enam vähem õigesti näitama alles 500+ käe peale.Muidugi juhul kui vennal on 50% 3 bet juba 30 käe peale siis on obvious,et agronoom ja võib any2 olla.
        Aga siuksele vennale ma annaksin siiski respecti.

Kui reaalselt mõelda mida ma biidime?Me biidime ainult AQ/AJ-i pmst...Kui oleme JJ/QQ vastu oleme teoreetiliselt ikkagi taga,ehk coinflipi halvemal poolel.Ma loobuksin antud olukorras ja nagu andres ütles calliksin pre selle 7$ raise peale ja teeksin oma elu lihtsamaks.

Comment

• Pahvak
          Pastilaa?? Ei!
          • Dec 2008
          • 4431

Some serious moderation here. :P

Väikese sampli puhul on olukordade vaatamine sellepärast hea, et väike sampel (nt. 70 kätt) on moodustunud lähiminevikus mängitud kätest ehk suht usaldusväärne info (vrdl 20k samplega, kus vastane on võib-olla isegi oma mängu muutnud vahepeal). A la kui keegi on 70 käe jooksuil 3x 3bettinud, siis on suurem võimalus, et ta on full of shit kui see, et tal tõesti on käsi.

Aga selle stacki juures on call hea jah.

Comment

• qbj0hn
            Auk on auk. FAKT!
            • Nov 2008
            • 7091

Btw veic OT,aga kas keegi kasutab siukest asja,et lauas HUD näitaks ainult viimase mingi x arvu samplet ainult?
            Pmst kui mul on mingi 15k käsi kodaniku peal siis sellest ei pruugi mingit reaalset kasu olla kui ta "täna" meil spewib või mida iganes.
            Tahes või tahtmata ei jää kõik silma koguaeg kuidas keegi lauas käitub,kui just ei 4 table vms.

Samas on siuke varjant ka,et kui double clicki teed HUD-i peal siis näitab antud lauas ja selles sessis mängitud käsi ainult.Siiski?

Comment

• redskruf
              Jube Noob
              • Nov 2010
              • 168

Mai tea mul selline teema jh, et kui fish siis sooviks ikka võimalikult otse ja sirgelt sisse ajada selle, tunnen et jääb value saamata vms.
              Aga ta ei ole nyyd nii fishine vend, niiet call tunduks siin vb jh kõige loogilisem. Aga siiski mulle ei meeldi see väike 3bet, tal see lausa kriiskab yle tõstmist:) aga no hästi tehtud minul tõmbas perse lohku

Comment

• noname
                Purjus foorumlaste kaitseingel :P
                • Oct 2009
                • 2366

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                Kui juba 4-betid, siis AK-ga sa all-intsist küll ei pääse. Nii väikese sample puhul on 3bet stat ebaoluline ja vaadata tuleks, mitu korda mitmest võimalusest ta on 3bettinud, see on juba kasulikum info. Ma võin vahel callida ka tema 3beti, sest käsi on ilus ja stackid võrreldes tema 3b sizinguga suured.
                Täpselt.(Pahvak on Mu iido).

Ärge jälgige neid PT3/HEM % ainult.Vaadake olukordasi.Mitmest mitu.
                BvsB AKo 4bet/fold on ju IMO täiesti välistatud liin.

PS:
                Miks mängijaid,kes kaotavad ÜHE/KAKS kätt nii standart olukordades kohe foorumisse uusi postitusi kriblama tõttavad?
                Seekord oli AA/KK vastas...So what?Sain biidi,vastas oli parem käsi (Antund hetkel AA/KK) ja kohe tõttame PP foorumisse küsima,et mis Ma nüüd valesti tegin?!?!?).
                Kui Teil tõesti suure sample peale kindel käsi miinust toodab (Antud hetkel nt.AK),siis oleks väga FINE see postitus IMO.

-andres- - Tean mängijat (statsid 23/19 AF küll natukene suurem kui antud mängijal,kuid siiski...) , kes taoliste statsidega ~4BB/100 võidab.
                KAS TA ON KA FISH???

NL100 mängijana Ma ei viitsiks/oskaks küll siia selliseid postitusi panna.(no offense redskruf,et Sina Minu silmis "mustaks lambaks" osutusid).

j0hn - Kui reaalselt mõtleme,siis biidime mida?
                MIDA ME EI BIIDI?AA ja KK (22-QQ coinflip),MIDA ME BIIDIME* + ÜLEJÄÄNUD "RÄMPS"!?!?!?!
                JJ/QQ vastu oleme ME EES (*KUI me arvestame,kui palju on POTIS surnud raha ja kui palju Me oleme investeerinud POTI),ehk siis + EV move.

Kõige Targem,
                Noname

Comment

• -andres-
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4546

Algselt postitas noname Vaata postitust
                  Täpselt.(Pahvak on Mu iido).
                  -andres- - Tean mängijat (statsid 23/19 AF küll natukene suurem kui antud mängijal,kuid siiski...) , kes taoliste statsidega ~4BB/100 võidab.
                  KAS TA ON KA FISH???

Kõige Targem,
                  Noname
                  Ma ei tea ühtegi võitvat regi, kes seal 3betiks OOP 3$ raisi 7$ peale. Samas vb mängud ööga muutunud.

Comment

• noname
                    • Oct 2009
                    • 2366

Algselt postitas -andres- Vaata postitust
                    Ma ei tea ühtegi võitvat regi, kes seal 3betiks OOP 3$ raisi 7$ peale. Samas vb mängud ööga muutunud.
                    Tead Sa kõiki võitvaid rege?
                    Kui HERO fold to 3bet on kõrge,kas see pole mitte hea MOVE?!?! (Mina olen näinud palju regulare,kes ka 2.3x 3betile foldivad BTN/CO vs SB/BB olukordades).
                    Väga palju 30-50bb stackidega regulare (kes ei ole ainult RB prod) 3betivad just nii palju antud olukorras (SB/BB vs BTN/CO).

Siiski ei ütleks mängijale,kes 2.3x 3betib (KA OOP) FISH!!!!!!!

Comment

• noname
                      • Oct 2009
                      • 2366

aam ja...

Kõige Targem,
                      Noname

Comment

• redskruf
                        Jube Noob
                        • Nov 2010
                        • 168

Algselt postitas noname Vaata postitust

PS:
                        Miks mängijaid,kes kaotavad ÜHE/KAKS kätt nii standart olukordades kohe foorumisse uusi postitusi kriblama tõttavad?
                        Seekord oli AA/KK vastas...So what?Sain biidi,vastas oli parem käsi (Antund hetkel AA/KK) ja kohe tõttame PP foorumisse küsima,et mis Ma nüüd valesti tegin?!?!?).
                        Kui Teil tõesti suure sample peale kindel käsi miinust toodab (Antud hetkel nt.AK),siis oleks väga FINE see postitus IMO.
                        Tegelt ma väga hästi aru ei saa mida sa klähvid siin, aga kui ei meeldi, et ma postitan siia midagi siis nooo.. jumala pärast ära näe yldse vaeva siia kirjutamisega!!
                        Lihtsalt tahaks teada, mis teha sellistes olukordades (taolistes). Ma olen suht palju abi saanud kui olen siia postitanud, teie jaoks vb imo lihtsad asjad aga minu jaoks vb suured!
                        Ja ma sain ju vastused, et vb targem isegi callida sellises olukorras, niiiet...suht kõva vend oled, kiidan krt!!!

Comment

• redskruf
                          Jube Noob
                          • Nov 2010
                          • 168

Ja mina viitsin ja oskan NL100 mängijana neid postitusi siia teha, mis nyyd siis saama hakkab? Muutusin ma kehvemaks nyyd sellest v?

Comment

• Pahvak
                            Pastilaa?? Ei!
                            • Dec 2008
                            • 4431

Rahustuseks üks skruf? :)

Comment

• redskruf
                              Jube Noob
                              • Nov 2010
                              • 168

Kle juba ylemine huul on thunderist pungil!

Comment

Working...