(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
NL10 3way flop
Collapse
X
-
Re: NL10 3way flop
no kui TPTK 3bet potis IP ei panustata siis mida veel ???Algselt postitas 2ves Vaata postitustkas flopis oleks ehk võinud panustada mingigi mõtteskeemi alusel?
seriously ,ma pidin toolilt kukkuma kui seda checki nägin...
aga siin turnis foldiksin ,raha oleme sisse pannud vähe ja kui siin callime siis tõenäoliselt tuleb riveris ka callida ehk siis mängid stackidele.
Comment
-
Minu jaoks ka täesti arusaamatu, miks Sa floppi ei panusta, Sul on 3bet potis lisaks 46/23 station, kelle vastu see on piisav nuts et bustoks minna, kui UTG-lt saame raise siis on rohkem mõtlemise kohta. PF 15/7 UTG raise ma ka ei 3-betiks, kuna tema UTG range on tavaliselt veel oluliselt kitsam kui 15/7. As played - fold turn, kuna MP+1 on siin almost any2 ja turn completes tonni tõmbeid..
Comment
-
preflop 3bet on liiga light selle koha peal. ta range on kõvasti su AQst ees. kuna ta on võrdlemisi tight siis ta utg range on selline, et sa ei squeezi teda pmst ühegi käe pealt pf maha ka.
tugevate pocketitega oleks utg pf tõenäoliselt bustoks läind, eriti arvestades, et fish potis/3way. QQ on ainult 1 võimalik kombo seega väga unlikely. UTG'd ei ole vaja karta imo ja seetõttu peaks kindlasti bettima, paneks ca 3$ v natuke rohkem kuna fish ja tõmbene laud.
Turnis su käel paranemisvõimalust pole ja commitiksid end ära. siin oleks kindel fold kuna drawid jõudsid kohale ja sellise vpipiga fish mängib igat kahte suited lehte pmst ja igast muud sodi veel mis boardiga connectib.
Comment
-
Kui see MP oleks ainult käes siis paneks insta nuppe,kuna need statsid on ikka üpris kohutavad ja siukste vastu ma kütan nuppe enamasti.Sellised ilmuvad ikka igasugu imeasjadega seal välja.
Aga selle käe kohapealt siis +1 con-i jutule.Sample on küll väike 108 kätt,aga no 7% pre raise ffs,usun,et sa soliidselt taga.
Comment
-
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Samuti pre ei 3bet squizeks. Ja squize paneks ka üldiselt väiksema ca 1,2-1,4.
Flopis ka kindlasti cbet või muidu oligi ainult 3bet bluff, et isegi hittides annad alla?
turniks juba eksimusi meeletult, vast foldiks seal, ei tahaks enam stacki sisse panna.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)miks spoilerisse oli vaja panna?
Comment
Q
Q
5
Comment