NL5 palju käsi

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • soouni
    Grinder
    • Jul 2010
    • 771

NL5 palju käsi

Ma ei tea kas nii võib käsi postitada aga oli sessioon ja mõned küsimused targematele.
    Käsi nr 1
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Käsi nr 2

Käsi nr 3.

Käsi nr 4

Käsi nr 4

Käsi nr 5

Käsi nr 6

Käsi nr 7.

Kes viitsib siis palun vastake vabandan et nii mitu kätt korraga. Aga pange nr ette ja öelge mis arvake. Vabandan et fiximata kujul, hiljem parandan ära. Hetkel kiire. Tänud vastuste eest.
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: NL5 palju käsi

Võid aga mina isiklikult siin tagasisidet ei anna, sest käed kaovad üksteise sisse ära ja ei viitsi ka ülipikku teemasid lugeda

Comment

• overbet
      Pokkerihai
      • Sep 2010
      • 1620

Paneks ka oma mõtted kirja, pole just väga kõrge limiidi grindija, aga NL10s võitev mängija.

1: Donkbettidele tavaliselt foldin, 2+2s oli üks teema, kus oli tehtud donkbeti analüüs ning väga harva oli donkbet puhas air, enamasti kaks paari+.

2: Suht kindel fold, statid 4/4, siin peab väga lucky olema, et flippigi saada, enamasti ülepaar vastas.

3: Fold, riveriks ei biidi enam midagi, iga 8, 9, J ja Q biidib meid ja ehkki on võimalus, et fish paneb 3 tänavat mingi prahiga, on riveriks board liiga scary.

4: Minu jaoks väga piiripealne olukord. AQ on imo kõige hullem trap hand üldse, aga meil on positsioon ja sellepärast vist calliks.

4.2: OOP paired poardil turnis überniti pot beti OESDga callimine pole just kõige targem tegu, ei näe põhjust mingiteks metamängudeks, easy fold ja move on.

5: Sellised minraised callin alati ära, oddsid on lihtsalt nii head isegi halfstackeri vastu.

6: Fold turn imo, vastane on nit, tõenäoliselt oled beat.

7: Väga raske koht, endal tuleb pidevalt selliseid kohti ette, üllatavalt on siin väga-väga tihti 7 vastas, ehkki ei suuda ilmselt foldida, tundub väga ka AQ moodi mägitud olevat.

Comment

• con
        Pokkerihai
        • Jul 2010
        • 1954

vaatasin ka juba ja sama arvamus. asi hajub ära ja adekvaatset tagasisidet nii ei saa. eraldi threadid mõistlikumad, isegi kui teed neid 7tk järjest.

Comment

• donkament
          Pokkerihai
          • Apr 2009
          • 1945

1)4beti suuremalt sellises limiidis või flati olles IP. As played, ei usu, et ta flopi shove peal TT-JJ ära viskaks nii et foldiks.
          2) 4/4 hiina ssi vastu parimal juhul flippama ei läheks st foldiks, kuigi dead money palju sees.
          3) as played fold
          4) utg1 avangu peale AQo foldimine pole imo liiga nit, pigem säästab halbadest olukordadest postflop(kui head postflop tunnetust pole) ja nl5 keegi su statse nkn ei jälgi nii et võib foldida küll.
          5)lead oudiks openenderit üldse, kuna muidu showdown value puudub ja ta võib flopil palju foldida. As played foldiksin turni.
          6)min3beti vastu ei saa foldida
          7)teeksin abc mängu ja ei hakkaks nl5 floatbluffi catchima siin ja foldiksin turni. enamus, mis ta flopil callis, beadib sind nüüd turnis ja selleks, et teada saada, kas su hand on good peab suht kindlalt 2 barrelit veel callima, mis läheb liiga kalliks.
          8)hero läheb rahus bustoks. QQga ta flopil ei väntaks st ainuke loogiline hand, mis sind beadib on AA, kuid kk vs aa standard cooler ja sõidame bustolandi. fold oleks kuritegu imo.

Comment

• bluelite
            Vana Tegija
            • Nov 2010
            • 1190

Olen veel väga roheline, kuid püüan siiski kaasa mõelda. Kui panen pusse, siis parandage. Teen seda rohkem enda harimiseks.

1. Preflopi 3beti calliksin, flopi usun, et foldiksin, kuna päris tihti on vastasel range's A2+, millega julgelt tõstetakse ja sina oma kahe ülekaardiga oled siin küllaltki taha jäänud.

2.Ilma pikemalt mõtlemata fold, kuna 88 on minu jaoks liiga marginaalne poket, et sellega sellist re-raise'i callida.

3.Ehk sai turnis oma 8'le pihta ja lootis odavalt SD jõuda. Ja ega sa seda talle eriti keeruliseks ka ei teinud oma callidega. Suht odavalt jõudis riverini. Ma oleks ka tema asemel ca pool potti bettinud riveril, kuna sa erilist tugevust selle hetkeni näidanud ei ole. Usun, et flopi raise oleks olukorra selgemaks teinud. 75% kuni pot size bet ehk?

4. Ranka tabeli järgi peaks siinkohal fold tulema. Mina muidugi vaataks flopi ära, kuna see standard raise ja tema avamis range võib endas vabalt ka väiksemaid kombinatsioone, kui AK, ja QQ+ sisaldada. Kuigi jah, suur on tõenäosus, et oled vastasest maas.

5.Ma kipun arvama, et ta võtab valuet selle pot size betiga. Teisalt võib ta soov olla ka sind lihtsalt ära hirmutada. Ise foldiksin, kuna ei lõhna hästi see .40$ bet, et seda maha callides rida või setti püüdma minna ja mine tea, äkki ongi üks kolm tema käes ja seda toetab tugevam kicker.

6. Täna calliks, homme enam ei calli. Püüan vältida väikeste poketite mängimist, kuna ei ole just kõige osavam selles. Peab end selles vallas veel pisut harima :)

7.Teeksin flopil tugevama beti 75% - pot size. Pigem pot size. Kui callib, siis kaaluksin tõsiselt check-foldi. As played - foldiks - K9 on reaalne käsi, millega ta võib su preflop raisi callida.

8. Fold is good, raise feels bad, call feels bad - fold it is.

Edu!

Comment

• soouni
              Grinder
              • Jul 2010
              • 771

Suured tänud üllatavalt suure vastukaja eest! See võibolla tõesti jah et eraldi oleks parem aga noh nagu näha vastajad said nii väga ilusti vastatud. Ja mul kerge kõik läbi lugeda.

Tänud tänud. Lihtsalt madalas limiidis mõned liigutused nii kahtlased et ei oska kohe midagi pihta hakata.

Comment

Working...