NL-100 JJ ülepaarina vs turn donkshove

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vapsik
    Klubi Liige
    • Apr 2009
    • 5462

NL-100 JJ ülepaarina vs turn donkshove

Vastane 56/15/1 34 kätt.

Mida teeksid? Kas PF ning flop mägiksid samamoodi?
    Kui foldida tahad, siis kas õigest mastist J-ga calliksid?

Poker Stars $100.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1100970
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

CO: $47.40
    Hero (BTN): $71.95
    SB: $18.00
    BB: $86.15
    UTG: $48.10

Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with J J
    UTG raises to $2, 1 fold, Hero raises to $7, 2 folds, UTG calls $5

Flop: ($15.50) 4 8 6 (2 players)
    UTG checks, Hero bets $11.00, UTG calls $11

Turn: ($37.50) 5 (2 players)
    UTG bets $30.10
  • noname
    Purjus foorumlaste kaitseingel :P
    • Oct 2009
    • 2366

Re: NL-100 JJ ülepaarina vs turn donkshove

oii.

Head Uut sulle Vapsik!

Suht rõve,kui lauas selline olukord on.kuna turni tuli ka rida maha ja sellisel vennikesel võib siin olla nii palju meid biitivaid kaarte sellisel boardil,siis foldiksin!
    Tema range on suht lai,kuid kas ta nii agressiivselt mängib oma bluffi?me oleme siin maas isegi 45o nt.
    Biidime ainult 99,TT,Ax,ja Ax x ja bluffi!
    Turni donk võib ka vabalt olla A4/6/8 , kuid siiski pigem liiga harva IMO näeme neid kaarte.
    (meie Edu on ka sellise käe vastu mitte just "metsik").

Mängiksin Ise samamoodi käe.
    PF 3betiks,flopil cbetiks ja turnil foldiksin!
    Kui oleks meil üks J,siis ka foldiksin Turnil.Biidiks liiga vähe käsi võrreldes kätega,mida Me biidime.
    Isegi Axo,Aox kaartidest oleme küll ees,aga mitte palju ja see tõenäosus ei ole väga suur võrreldes kaartidega,millest Me sellisel boardil juba taga oleme IMO!
    Käte arv pole teab mis suur ning 100.käe kohta võib fish hoopis nitima statsiga ennast kuvada lauas
    Last edited by noname; 01.01.11, 00:23.

Comment

• Kotkas1000
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 2305

Tohib küsida, miks härral selline huvitav stack on? 50bb laud? Esiteks mina tõstan 50/x mehe vastu alati rohkem, sõltumata sellest, palju ta stack on. Kui ma tõstan donki vastu for value, siis ma paneks siin 8,5 vähemalt. Nad callivad anyway minu kogemustel. Flopi mängus ei ole kahtlustki. Panustaksin sama palju poti suhtes. Ehk siis 13,5$ praeguse 18,5$ sisse minu variandi järgi. Turnis jookseks juhe kokku, aga usun, et olen võimeline callima küll. Kas või info mõttes. Siin olukorras ei saa olla ühte, õiget otsust, kuna sellise vastase mäng võib olla väga erinev. Arvan, et mina shoveksin siin 75% ajast ja foldikisn 25% ajast. Fakt on see, et ÜLDJUHUL 56/13 mehe vastu ülepaar on nuts.
      Vabandan oma segase jutu pärast, aga iolgema ausad, ma olen vcõtnud päris palju täna.

Comment

• noname
        Purjus foorumlaste kaitseingel :P
        • Oct 2009
        • 2366

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
        Tohib küsida, miks härral selline huvitav stack on? 50bb laud?
        Ma olen 90% kindel,et vapsik arvas,et seal näkkab täna kõige rohkem (vähemalt mina oleks nii mõelnud ja teinud),seega suht obv jah.

Kuna see mäng on shorty shorty värk,siis mnjäuuu....
        siiski olen NITT ja leiaks foldi praegu kohe ülesse...(loe ka veel:ei ole 50bb laudu eriti mänginud)
        Lauas oleneks.(kui PS 24.lauda,siis insta nupud,Kui FTP 16.lauda,siis mõtleks ja isegi foldiks PROLLY).
        Ja tõesti 16 ja 24.laua vahe on nii kuradi suur,et ühes Sa põhimõtteliselt teed ja teises Sa üldse mõtled!

kotkas tee nalja ja kommi veel midagi kuskil!:)
        Last edited by noname; 01.01.11, 02:48.

Comment

• vapsik
          Klubi Liige
          • Apr 2009
          • 5462

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
          Tohib küsida, miks härral selline huvitav stack on? 50bb laud? Esiteks mina tõstan 50/x mehe vastu alati rohkem, sõltumata sellest, palju ta stack on. Kui ma tõstan donki vastu for value, siis ma paneks siin 8,5 vähemalt. Nad callivad anyway minu kogemustel. Flopi mängus ei ole kahtlustki. Panustaksin sama palju poti suhtes. Ehk siis 13,5$ praeguse 18,5$ sisse minu variandi järgi. Turnis jookseks juhe kokku, aga usun, et olen võimeline callima küll. Kas või info mõttes. Siin olukorras ei saa olla ühte, õiget otsust, kuna sellise vastase mäng võib olla väga erinev. Arvan, et mina shoveksin siin 75% ajast ja foldikisn 25% ajast. Fakt on see, et ÜLDJUHUL 56/13 mehe vastu ülepaar on nuts.
          Vabandan oma segase jutu pärast, aga iolgema ausad, ma olen vcõtnud päris palju täna.
          50bb lauad jaah. Kui preagu 75% calliksid, kas siis calliksid alati kui J on sobivast mastist?

Comment

• leits
            Hundinui
            • Apr 2009
            • 9562

v2ga hea ajastus oli kysimiseks .... ma proovin homme avbstata

Comment

Working...