NL25: ülepaar saab väga kuival flopil c/r

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kardaanirist
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 3675

NL25: ülepaar saab väga kuival flopil c/r

$0.10/$0.25 No Limit Holdem
    PokerStars
    8 Players
    Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
    UTG ($23.42)
    UTG+1 ($20.69)
    MP1 ($26.97)
    Hero ($25)
    CO ($10)
    BTN ($12.50)
    SB ($18.27)
    BB ($28.47)

Pre-Flop: ($0.35, 8 players) Hero is MP2 J J
    1 fold, UTG+1 calls $0.25, 1 fold, Hero raises to $1.25, 4 folds, UTG+1 calls $1

Flop: 4 9 5 ($2.85, 2 players)
    UTG+1 checks, Hero bets $1.75, UTG+1 raises to $5.50

villane on 14/4 ~200 käe peale. flopi agg factor 0.75

vastase tõste on maru tugev. samas board on nii nii dry ja miks peaks vastane seal setiga otsa lajatama? paneb ju nii paljud sitemad käed foldima. limbitud AA/KK/QQ välistaks tema rangest, sest vastane suht straightforward. samas straightforward ja küllalt nit vastane ei bluffraise siin ju.

halp!
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: NL25: ülepaar saab väga kuival flopil c/r

kui sa välistad QQ+ ja setid ta rangest siis on ju easy call.

mina ei välistaks sette ta rangest ega isegi mitte limiitud QQ+. küll aga ma ei ole kohe valmis foldima ja calliksin ning vaataks, mis juhtub turnil.

Comment

• kardaanirist
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 3675

ütleme, et turn on täiesti blank. 2 näiteks. mis on hero liin?

Comment

• Provoker
        Pokkerihai
        • Jan 2009
        • 3067

limp-call on üldjuhul ikka pocketi mäng seega sette ei saa kuidagi välistada. Lisaks sellele, vastane mängib imeliku stackiga mis annab aimu, et ei ole päris kodus oma teadmiste ja oskustega. Siit võime järeldada, et vastane üldjuhul ei mõtle ka flopi tekstuuridele vaid vahib ainult punnsilmselt oma kätt. Mina siin foldiks ära. Callides on pott juba 14$ ning kui vastane veel meelitama hakkab turnil panusega siis foldiksid ju ikka kuna flopi 3betiga näitab ta väga tugevat kätt ning turnil saaksid sellele ainult kinnitust üldjuhul.

Comment

• Vandalar
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3577

Mina foldiks flopi c/r peale. Aga kui on readid vastase kohta, et ta on voimeline siin kuiva laua puhul c/r tegema, teades, et sa cbetid siin pea alati, siis ma calliks ja kui ylekaarti turnis ei tule, siis c/r ai voi kui panust ei tule, siis vaatab riveris edasi.

Comment

• 5gww
            Õpihimuline Mängur
            • Aug 2010
            • 333

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
            limp-call on üldjuhul ikka pocketi mäng seega sette ei saa kuidagi välistada. Lisaks sellele, vastane mängib imeliku stackiga mis annab aimu, et ei ole päris kodus oma teadmiste ja oskustega. Siit võime järeldada, et vastane üldjuhul ei mõtle ka flopi tekstuuridele vaid vahib ainult punnsilmselt oma kätt. Mina siin foldiks ära. Callides on pott juba 14$ ning kui vastane veel meelitama hakkab turnil panusega siis foldiksid ju ikka kuna flopi 3betiga näitab ta väga tugevat kätt ning turnil saaksid sellele ainult kinnitust üldjuhul.
            +1, ma olen enam kui kindel, et sealt vahib set vastu. flopi agg on ka väike, ja pole muud mõistliku kätt millega ta mängiks flopis nii. ainuke käsi oleks TT, aga vaevalt, et c/r teeks sellise käega, kuna ta on suht passiivne vend.

Comment

• Kotkas1000
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 2305

Mina olen tähele pannud viimasel ajal, et kuivasid floppe on moes bluffraiseda, kuid siin mina foldiksin. Üldiselt esimene kord sellist moovi nähes panen note külge ja foldin ning edaspidi on minu kotkasilm teda jälgimas koguaeg, kuni saan lõpuks kinnituse, et bluffraiseb ning hakkan vastavalt tegutsema ja teda trappima. Ühesõnaga ilma readita ei saa kunagi eeldada, et vastane bluffib. Arvan, et lihtsalt intuitsiooni põhjal maha callida on -EV.

Comment

• kardaanirist
                Pokkerihai
                • Nov 2009
                • 3675

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                Mina foldiks flopi c/r peale. Aga kui on readid vastase kohta, et ta on voimeline siin kuiva laua puhul c/r tegema, teades, et sa cbetid siin pea alati, siis ma calliks ja kui ylekaarti turnis ei tule, siis c/r ai voi kui panust ei tule, siis vaatab riveris edasi.
                hmm... kui turnis ma checkin ja vastane betib, siis on ta commited ja see tähendaks, et ma teeks c/r for value? mis halvemad käed callivad?

igatahes väga tore, et nii paljud kätt kommenteerisid. :) kui kellelgi veel mingisuguseid huvitavaid mõttekäike, siis shoot!

Comment

• Provoker
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 3067

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                  hmm... kui turnis ma checkin ja vastane betib, siis on ta commited ja see tähendaks, et ma teeks c/r for value? mis halvemad käed callivad?

igatahes väga tore, et nii paljud kätt kommenteerisid. :) kui kellelgi veel mingisuguseid huvitavaid mõttekäike, siis shoot!

võimatu kahjuks. Kui sa turnis checkid siis tuleb riverikaart.

Comment

• kardaanirist
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 3675

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
                    võimatu kahjuks. Kui sa turnis checkid siis tuleb riverikaart.
                    oih. nii on. lugesin Vandalari postitust, kus ütles c/r peale minna ja sellest innustatuna unustasin, et olen IP ja kujutasin millegipärast ette, et olen OOP. :D

Comment

• Vandalar
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3577

Krt mul need positsioonid nii sassis.

Comment

• con
                        Pokkerihai
                        • Jul 2010
                        • 1954

weak tightid mängivad ka ülepaare nii, pole suurt midagi edasi mõelda sellise raise peale, lihtne fold. mingi 22/15 mees suudaks seal bluffida aga sellised 12/4 mehed on suht slowplayerid kes mängivad käsi for value, ma annan neile suht palju respekti.

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

Ma foldiks seal alati siukse mängija vastu.
                          Pmst alati oled beat seal.
                          Ei pooldaks calli,sest kui ta turnil betib uuesti oled omale uue augu kaevanud juba,et mida teha.(Sest tõenäoliselt ta betib)

Comment

Working...