Nl10, set monotone flopil

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • 5gww
    Õpihimuline Mängur
    • Aug 2010
    • 333

Nl10, set monotone flopil

vastane oli 8.6/6.3/2.3
    käsi oli ca 178

ise olen nagu aru saanud siit foorumist,et seti flopis ei foldita kui just väga head readi pole vms.

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.10 BB (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG ($19.75)
    UTG+1 ($8.20)
    MP1 ($10.13)
    MP2 ($11.28)
    CO ($16.98)
    Button ($3.05)
    SB ($10)
    Hero (BB) ($18.54)

Preflop: Hero is BB with 7, 7
    4 folds, CO bets $0.30, 2 folds, Hero calls $0.20

Flop: ($0.65) J, 9, 7 (2 players)
    Hero bets $0.50, CO raises to $1, Hero raises to $4, CO raises to $7 mida hero nüüd teeb?
  • donkament
    Pokkerihai
    • Apr 2009
    • 1945

Re: Nl10, set monotone flopil

miks sa 3betid floppi kui stacke sisse ajada ei taha?

Comment

• Ämmapets
      Jube Noob
      • Oct 2009
      • 171

Insta shove, juba tema minraise peale.

Comment

• tolmuahv
        Klubi Liige
        • Feb 2009
        • 2502

Vastase ranges rida ei ole. Mast on, aga väga harva. Flopatud flush (mis peab ka vähemalt K high, pigem A-high olema) ei mängi siin nii aggrolt.

Seega jääb vastase range minu jaoks ülepaarile või kõrgemale setile, kes masti/rea ostu vastu enda kätt kaitseb. Kuivõrd vastane on nii nit, siis ta tõenäoliselt postflop eriti mängida ei taha/oska. Tüüpiliselt saaks QQ+ käest siin kiire shove ja set üritaks sind kallilt masti/rida panna ostma.

Pikalt mõeldes on vastane väga tõenäoliselt kõrgema seti otsas, aga mängu käigus ma ise seda kätt maha ei paneks. Kui peale 10 min mõtlemist otsustada saaks, siis siin foldiksin seti.

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

8,6/2,3 vandi vastu oleme me kyll siin taga minu silmsi ..

Comment

• Konso
            Grinder
            • Nov 2009
            • 936

Arvatavasti on tal valmis käsi, AdKd või set. 8,6/2,3 venna vastu oleme siin ilmselt taga, ta pole mingi varas ka niiet fold oleks minu arvates EV+ liigutus.

Comment

• 5gww
              Õpihimuline Mängur
              • Aug 2010
              • 333

aga kui meil oleks top set, siis intsa nuppe jh? poleks küsimustki?

Comment

• donkament
                Pokkerihai
                • Apr 2009
                • 1945

Jah tõenäoliselt oled beat selles olukorras, aga ikka kehtib mu eelmine küsimus, et miks sa 3bettisid floppi, kui stacke sisse ei tahtnud ajada? ilmselge raha põletamine, kui foldida plaanid ületõstele, sest nkn midagi foldima selle tõstega sellisel flopil eriti ei saa.

Comment

• 5gww
                  Õpihimuline Mängur
                  • Aug 2010
                  • 333

ma ajasingi nupud sisse, aga tahtsin saada lihtsalt kinnitust,et taolistes olukordades ja sellise vastase vastu on fold ikka +EV, mitte shoveda igahinna eest.:)

Comment

• Konso
                    Grinder
                    • Nov 2009
                    • 936

Algselt postitas 5gww Vaata postitust
                    aga kui meil oleks top set, siis intsa nuppe jh? poleks küsimustki?
                    jepp

Comment

• Poku
                      Bännitud
                      • Mar 2010
                      • 295

Mnjah peab oma sõnad tagasi võtma et ühe vastase vastu läheb alati nupud sisse setiga.
                      Bottom setiga sellise niti vastu sellise käitumisepeale paneb mõtlema küll... Vaevalt NL10 nitt nüüd oskab enda imaget nii hästi ära kasutada (kõrgemal see täitsa võimalik).

Comment

• donkament
                        Pokkerihai
                        • Apr 2009
                        • 1945

Algselt postitas Poku Vaata postitust
                        Mnjah peab oma sõnad tagasi võtma et ühe vastase vastu läheb alati nupud sisse setiga.
                        Bottom setiga sellise niti vastu sellise käitumisepeale paneb mõtlema küll... Vaevalt NL10 nitt nüüd oskab enda imaget nii hästi ära kasutada (kõrgemal see täitsa võimalik).
                        Selle flopi 3betiga näitab hero ülimat strenghti ning et FE praktiliselt puudub, nii et selle olukorra bluffimine niti poolt oleks kõrgem kosmiline enesetapp :)

Comment

• Poku
                          Bännitud
                          • Mar 2010
                          • 295

Algselt postitas donkament Vaata postitust
                          Selle flopi 3betiga näitab hero ülimat strenghti ning et FE praktiliselt puudub, nii et selle olukorra bluffimine niti poolt oleks kõrgem kosmiline enesetapp :)
                          FE praktiliselt puudub? Loe eelneva lehekülje soovitusi uuesti, need kõik on aktiivsete mängijate poolt Ei ütleks et praktiliselt puuduks FE.

Comment

• donkament
                            Pokkerihai
                            • Apr 2009
                            • 1945

Algselt postitas Poku Vaata postitust
                            FE praktiliselt puudub? Loe eelneva lehekülje soovitusi uuesti, need kõik on aktiivsete mängijate poolt Ei ütleks et praktiliselt puuduks FE.
                            ma mõtlesin, et vastase silmis puudub FE, kuna hero on 1suit floppi 3bettinud ja 1/3 stackist potti pannud enne turni. üsna suicide oleks sellisel boardil hakata 4bet bluffi üritama.

Comment

• Poku
                              Bännitud
                              • Mar 2010
                              • 295

Algselt postitas donkament Vaata postitust
                              ma mõtlesin, et vastase silmis puudub FE, kuna hero on 1suit floppi 3bettinud ja 1/3 stackist potti pannud enne turni. üsna suicide oleks sellisel boardil hakata 4bet bluffi üritama.

Jah üldiselt puudub kuna inimestel on loomuses teha pigem halb call kui hea fold, aga kõrgemal limiitides kus on regularid tase juba päris hea, oskab hea nit enda imaget ära kasutada. Praegu siin jah vastanutest kes ütlesid et ilmselt foldiksid, mängu käigus seda ei teeks tõenäoliselt, kuna praegu rohkem aega mõelda jne, aga NL100+ head regid mõtlevad mängu käigus samamoodi ja seal erinevalt NL10st mängitakse juba sellepeale kes vähem kinni maksab vastase käed ja leitakse kergemini foldi nupp ülesse, mitte nagu NL10 kus mängitakse ainult value peale - ma võin ju kinni maksta, aga sina maksad mulle rohkem kinni stiil.
                              Kui see nitt nüüd korralikke panustamis suurusi kasutaks oleks ta 4betil ehk isegi fold eq olemas kohe kindlasti (vb isegi tegelt selline min gayraise töötab paremini arvestades raha hulka millega riskitakse vs. panga suurus vs. kui tihti folditakse, kuna see min gayraise näeb veel tugevam välja). Seda just tema image pärast vastase silmis.

Ma ei proovi öelda et nii koguaeg on, lihtsalt üks idee, et kui nit on hea nit, siis võib ta vabalt erinevates olukordads bluffida tänu sellele et ta on nit ja keegi ei taha talle käsi kinni maksta.

Edit arvutasin kiirelt läbi peast, nitil siin vaja ca 50% FE, mida tal NL10 jah kindlasti pole, aga kui lisada et tal ehk ka pot eq olemas (reatõmme, üks mastikaart jms) siis kindlasti muutub selline semibluff juba kasulikuks.
                              Last edited by Poku; 27.08.10, 01:12.

Comment

Working...