NL25 88 Turnis sett, oleks saanud teisiti mängida?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pkmarek
    Jube Noob
    • Oct 2008
    • 193

NL25 88 Turnis sett, oleks saanud teisiti mängida?

Oleksite teie kuidagi teisiti mänginud?

Tänan ette ära =)
    Last edited by pkmarek; 09.06.10, 23:57.
  • vapsik
    Klubi Liige
    • Apr 2009
    • 5462

Re: NL25 88 Turnis sett, oleks saanud teisiti mängida?

Nh. Peale turni beti comitted.

Comment

• imthcplant
      Grinder
      • Sep 2009
      • 737

Jup peale turni beti oled commited.. Aga kas oleksin turnis pannud nii sest selle sinu setiga saabusid sinna kõik ostud ka... rida,mast võimalik ka parem set....

Comment

• imthcplant
        Grinder
        • Sep 2009
        • 737

Algselt postitas imthcplant Vaata postitust
        Jup peale turni beti oled commited.. Aga kas oleksin turnis pannud nii sest selle sinu setiga saabusid sinna kõik ostud ka... rida,mast võimalik ka parem set....
        Kuidas käsi lõppes muidu ??

Comment

• fyte
          Pokkerihai
          • Jun 2010
          • 3378

kas turnil c/c liin pole optimaalne? ses suhtes, et 789T laual (+flush) ja turnil beativate käte vastu on 10 outi ikkagi.

Comment

• Sass
            Bännitud
            • Dec 2008
            • 1889

Algselt postitas fyte Vaata postitust
            kas turnil c/c liin pole optimaalne? ses suhtes, et 789T laual (+flush) ja turnil beativate käte vastu on 10 outi ikkagi.
            on sel vahet ? ... imo isegi bet antud olukorras parem kuna kui vastasel ikkagi tõmme veel kokku ei tulnud siis saab ta sealt ära bluffida, juhul kui tuli kokku, nh. Checkides annad vastasele võimaluse järgi checida ja minna odavalt oma tõmmet riverisse tõmbama. + C/C tehes oled ikkagi riveril commited. ja ei tea isegi kui turn C/check tehakse siis riveril oskad seal foldida nii väikese beti peale?

Comment

• vapsik
              Klubi Liige
              • Apr 2009
              • 5462

Algselt postitas Sass Vaata postitust
              on sel vahet ? ... imo isegi bet antud olukorras parem kuna kui vastasel ikkagi tõmme veel kokku ei tulnud siis saab ta sealt ära bluffida, juhul kui tuli kokku, nh. Checkides annad vastasele võimaluse järgi checida ja minna odavalt oma tõmmet riverisse tõmbama. + C/C tehes oled ikkagi riveril commited. ja ei tea isegi kui turn C/check tehakse siis riveril oskad seal foldida nii väikese beti peale?
              Milline flopi tõmme peale seda kaarti kohale ei jõudnud ja kas selle blufi jutu osas oled kindel? Endal ei tule NLHE-s ühtegi sellist olukorda ette, kus setiga bluffida saaks tõmbe vastu.

Comment

• lenC
                Administraator
                • Oct 2008
                • 6440

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                Peale turni beti comitted.
                Algselt postitas imthcplant Vaata postitust
                Jup peale turni beti oled commited..
                ma arvan(või vähemalt siiralt loodan), et kangelane saab sellest isegi aru, pigem on küsimus, kas turni bettida.

Kui ma õigesti aru saan, siis ta vpip on 47? Kui jah, siis on kõik väga standard, ta callib su teoreetilise shove'i siin iga kahe paari komboga tõenäoliselt.

Comment

• pkmarek
                  Jube Noob
                  • Oct 2008
                  • 193

yep vpip on 47 , Tänan kõiki kes siiamaani on võtnud vaevaks vastata, sain oma mõttekäigule kindlust juurde :)
                  Ja põhiküsimus oligi see kas enam bettida Turni kui boardi juba nii halvaks läinud või mitte. Samas on vastane ka ikkagi juba fish ning ise olen ka oop ja lihtsalt checkid oleks liiga weak ja annaks vastasele võimaluse bettida....
                  Last edited by pkmarek; 10.06.10, 12:47.

Comment

• vapsik
                    Klubi Liige
                    • Apr 2009
                    • 5462

Algselt postitas lenC Vaata postitust
                    ma arvan(või vähemalt siiralt loodan), et kangelane saab sellest isegi aru, pigem on küsimus, kas turni bettida.

Kui ma õigesti aru saan, siis ta vpip on 47? Kui jah, siis on kõik väga standard, ta callib su teoreetilise shove'i siin iga kahe paari komboga tõenäoliselt.
                    Sry Sir!

Sain aru, et pmarek tahtis kontrollida oma liini õigsust, seepärast panin ka vastusesse nh! Mille all mõtlesin, et kõik fine on ja kuskil foldi ei näe.

Comment

• Sass
                      Bännitud
                      • Dec 2008
                      • 1889

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                      Milline flopi tõmme peale seda kaarti kohale ei jõudnud ja kas selle blufi jutu osas oled kindel? Endal ei tule NLHE-s ühtegi sellist olukorda ette, kus setiga bluffida saaks tõmbe vastu.
                      no näiteks 8x handi OE tõmme ei tulnd kokku :D

bluffida selles suhtes et kui vastasel kätt ei ole siis me saame ta betiga maha viskama panna -- vapsiku keeles siis betiga pot maha võtta kui tal pole handi

Comment

• Tarmonator
                        Lingiparandaja
                        • Oct 2008
                        • 3274

sass miks me tahame bluffida parema käega ja vastase maha ajada nõrgemalt käelt... mina ei saa aru hästi.

ma saan aru küll, et sa toetad ka kõigi arvamust, et bet on turnis hea ja nh jne...lihtsalt sa seletad vahest ajsu jube imelikult :D

Comment

• Sass
                          Bännitud
                          • Dec 2008
                          • 1889

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
                          sass miks me tahame bluffida parema käega ja vastase maha ajada nõrgemalt käelt... mina ei saa aru hästi.

ma saan aru küll, et sa toetad ka kõigi arvamust, et bet on turnis hea ja nh jne...lihtsalt sa seletad vahest ajsu jube imelikult :D
                          no mu point on selles et bettida ta nõrgema käe pealt maha.. samas ta võib veel riveris veel oma handi paremaks teha ntx hittida suurem set vmida iganes ja selleks ajaks oleme anyway commited juba tema stacki suhtes ja foldida enam ei saa..

Comment

• pikk28
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

ja hullemaks läheb :D

Comment

• Sass
                              Bännitud
                              • Dec 2008
                              • 1889

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                              ja hullemaks läheb :D
                              ema sul l2heb hullemaks... ei tea ma ei oska oma mõtteviisi lihtsalt kirja panna siia.. igatahes.. bett o turnis õige sest nagunii sa selle käega ähed bustosse selle vastase vastu

Comment

Working...