NL25, floppame seti, passiivitar raiseb meid.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Hullapple
    Õpihimuline Mängur
    • Aug 2009
    • 364

NL25, floppame seti, passiivitar raiseb meid.

Buttonil oleva vastase statsid on: 97/49/2,0. 37kätt
    BB-l oleva vastase statsid on: 17/8/0,4. WTSD29%(14), W$SD100%(4).Flopis 8 võimalusest polnud seni veel kordagi check-raisinud. 90kätt

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.25 BB (7 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

UTG ($28.90)
    Hero (MP1) ($32.20)
    MP2 ($11.35)
    CO ($26.05)
    Button ($30.75)
    SB ($5)
    BB ($29)

Preflop: Hero is MP1 with 3, 3
    1 fold, Hero bets $1, 2 folds, Button calls $1, 1 fold, BB calls $0.75

Flop: ($3.10) 3, A, 8 (3 players)
    BB checks, Hero bets $2.35, Button calls $2.35, BB raises to $8,

Mida teeb hero sellises olukorras?
    Last edited by Hullapple; 26.03.10, 10:33.
  • r3o
    FPP Pro
    • Apr 2009
    • 260

Re: NL25, floppame seti, passiivitar raiseb meid.

mina shove-ks.
    90 kätt on liiga vähe, et kindlalt öelda, et 0.4 ongi õige number. Aga isegi sel juhul võib ta siin raiseda tugeva ässaga.
    Ainus käsi, mis meid biidiks on 88. AA tõstaks isegi nii passiivne mängija preflop, samas AJ+ võib callida ja hakata masti vastu kaitsma. Samuti võis callida pre A8 või A3, mis hittis kaks paari ja meie shove samuti calliks.
    Pmst võib ka callida ja any turn shove-da aga pole mõtet vist draw-isel boardil tricky-ks minna ja potis raha juba piisavalt

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Betiks flopis 2,5 vähemalt ja BB ületõste peale shoveks. Tundub mängijana, kes ka AK ei 3beti, seega korralikke ässasid masti kartuses näeb siin rohkem tõstmas kui 88 seti.

Comment

• nomerlot
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 2233

Madalama limiidi arvamus ei maksa suurt midagi:) aga mina jään kordama oma küsimust, et kas tõesti foldiks keegi setti tugevama seti kartuses?
        Kuna laud drawine, siis mina shoveks.

Comment

• Jennifer
          Pokkerihai
          • Dec 2009
          • 1503

Mina shoveks ka.
          Lähme ju 33 setti püüdma ja kui selle saame, siis miks jumala pärast peaksime me foldima.
          Hetkel reaalselt biidib meid 88, aga fish võib sellist liigutust teha ülejäänud Axs, pocketidega, drawdega. Ehk siis me oleme fishist nii kaugelt ees, et kindel shove.

Comment

• r3o
            FPP Pro
            • Apr 2009
            • 260

Algselt postitas Jennifer Vaata postitust
            Hetkel reaalselt biidib meid 88, aga fish võib sellist liigutust teha ülejäänud Axs, pocketidega, drawdega. Ehk siis me oleme fishist nii kaugelt ees, et kindel shove.
            Fish (button) ei tee siin praegu liigutusi. See on ka üks põhjus miks esimeses postis ütlesin, et oleks variant callida flop ja shove-da any turn - et hoida fishi ka sees. Aga see on veidi ohtlik mäng sellisel boardil.

Comment

• Jennifer
              Pokkerihai
              • Dec 2009
              • 1503

Aga kui tuleb kolmas risti maha ja BB shoveb?
              Või kui ei tule kolmas risti maha ja fish foldib?

Minu arust oleks parem flopis ära otsustada, kuna board ei ole just kõige parem.

Comment

• Hullapple
                Õpihimuline Mängur
                • Aug 2009
                • 364

Mina shoveks ka.
                Lähme ju 33 setti püüdma ja kui selle saame, siis miks jumala pärast peaksime me foldima.
                See kes flopis raises ei ole nagu päris fish, vähemalt 17/8 statsidega 90 käe kohta.

Comment

• r3o
                  FPP Pro
                  • Apr 2009
                  • 260

Aga kui tuleb kolmas risti maha ja BB shoveb?
                  Või kui ei tule kolmas risti maha ja fish foldib?

Minu arust oleks parem flopis ära otsustada, kuna board ei ole just kõige parem.
                  Shove ma arvan on parim variant nagu enne ütlesin ka nii et sul kõik õige.

Aga lihtsalt veidi mõtteid callimise kohalt.

Ma arvan, et ma mingi 60% kordadest siin shoveks ja 40% calliks.

BB kindlasti ei draw siin. Ükskõik mis kaart turnis tuleb see ei muuda meie seisu BB suhtes.. isegi kui shove'b siis meie käsi on tõenäoliselt sama heas/halvas seisus tema vastu kui flopil. Kui tal oli 88 siis oleme ikka surnud, kui kõrge äss või kaks paari oleme ikka ees. Ainus küsimus on see, kas button on meist kolmanda risti tulekul ees, aga siis draw-ime maja peale :)

Fish (button) võib flopi callida A-ga, kui me ka ainult callime või draw-ga või teatud juhtudel isegi mingi teise paariga selline mängija. Meie shove-i peale ma arvan ta calliks masti tõmbega ikka, aga A-d viskaks maha. Samuti võib BB shove korral AJ, AQ maha visata. Calli puhul tuleb risti üks kord viiest ja meile jääb maja hittimise variant. Enamasti ei tule risti ja turnil on vastased juba commitud ka oma A-ga, mille nad flopil võivad veel ära visata.

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

yber nittide vastu kelle kohta konkreetne note , siis fold. lambi vant ship

Comment

• Hullapple
                      Õpihimuline Mängur
                      • Aug 2009
                      • 364

Algselt postitas leits Vaata postitust
                      yber nittide vastu kelle kohta konkreetne note , siis fold. lambi vant ship
                      No nii, nyyd siis nii mõnigi võib olla peab mind ennast ka yyber nitiks aga jah, ma foldisin selle käe, tõsi, see oli vist mu elu parim käsi mille ma flopis foldinud olen.

Miks?

Flopi beti tegin meelega natuke väiksema kui ma muidu oleksin teinud, seda sellepärast et buttonil olevat donki sees hoida. Mul oli olemas ta kohta konkreetne read et kui hoiad betid madalad siis ta callib need kõik ilusti ära ka bottom pairiga. Turnis oli ta vastu plaanis panna kõigest pool potti ja riveris umbes sama, lihtsalt see pärast et saada makstud. Aga kogu see plaan läks siis vett vedama kui nägin seda raise BB-lt. Selline nit sellise raisega annab sulle konkreetselt märku et tahab koik oma nupud kohe sisse saada. Ma ei kaalunud seal mingit calli, kas fold voi all inn olid mu valikud. Ainuke käsi mis tal olla võis mida ma beatin on AK, aga seda ma ka ei usuks hästi, sest ta oli siuke hiireke et ta ei oleks julgenud potti suureks ajada kahe vastase vastu TPTK-ga. Ja muid käsi ma ei leidnud mida ma beatiks. Ise panin oma kaardid maha arvamusega et ju tal on 88.
                      Tema raise peale viskas ka donk oma kaardid maha nii et kellegi kaarte ma ei näinud.
                      Uudishimu siiski tappis ja kysisin ta käest "could u beat AK?" vastas "yea". Kysisin siis edasi et kas "set"? ja pakkusin kohe otsa et kas "33". Vastas et "n" ja siis kohe järele "AA".
                      No kas see nyyd tõsi on seda ei tea keegi peale tema iseenda aga tekkis väike lootus et ehk tegin ikkagi õige foldi.

Comment

• Aadu
                        Õpihimuline Mängur
                        • Apr 2009
                        • 326

No nii, nyyd siis nii mõnigi võib olla peab mind ennast ka yyber nitiks aga jah, ma foldisin selle käe, tõsi, see oli vist mu elu parim käsi mille ma flopis foldinud olen.
                        [youtube]9TaBo_606UY[/youtube]

Comment

• Jennifer
                          Pokkerihai
                          • Dec 2009
                          • 1503

Hahahha :D
                          Hea video :D:D:D

Comment

Working...