AQo BvB flop action

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kivisaba
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2514

AQo BvB flop action

Known players: (for a description of vp$ip, pfr, ats, folded bb, af, wts, wsd or hands click here)
    Kood:
    Position(Stack):
    BBvsSteal	WTS	W$SD	ORL
    RaisePreflop	hands	AF	vp$ip

BB (25,00)

BU (33,55):
    -	13	100	33
    13	131	6,0	14
    0,1/0,25 No-Limit Hold'em (6 handed)
    Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy Elephant 0.65 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is BB with A, Q
    3 folds, BU raises to $0,75, SB folds, Hero raises to $2,50, BU calls $1,75.

Flop: ($5,10) 9, 2, 3 (2 players)
    Hero bets $3,20, BU raises to $8,50, [I][color=grey]Hero Shoves or folds ?

Imo best play flopil on hoopis chk raise mis arvate ?
  • levis
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1557

Re: AQo BvB flop action

Kui ma loen neid numbreid seal õigesti.. (edit: nüüd vaatasin, et ei lugenud), siis on näha, et vastane pole varastaja tüüp(ju siis ikka on varastaja tüüp). Tasub vaadata, et mis on tal fold vs cbet. Selle järgi vaataks, et kas üldse flopiski cbet teha. Stacki suurused puudavad, aga reeglina ikka insta fold siis b/r peale kui ei taha just, et graafik järsakust alla paneb.
    Kui ta väga agro, siis c/r flopis polegi väga halb.. kui ta just potsize ei panusta.

Comment

• kivisaba
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2514

Algselt postitas levis
      Kui ma loen neid numbreid seal õigesti.. (edit: nüüd vaatasin, et ei lugenud), siis on näha, et vastane pole varastaja tüüp(ju siis ikka on varastaja tüüp). Tasub vaadata, et mis on tal fold vs cbet. Selle järgi vaataks, et kas üldse flopiski cbet teha. Stacki suurused puudavad, aga reeglina ikka insta fold siis b/r peale kui ei taha just, et graafik järsakust alla paneb.
      Kui ta väga agro, siis c/r flopis polegi väga halb.. kui ta just potsize ei panusta.
      ei siin bet fold on loomuikult insta fold aga täiesti tühi flop ja vastase agro factor 6! ehk chk raise on minu meelest perfect ja kõik käed peale seti ja QQ+ foldivad
      stäki suurused täitsa olemas BB 25$ ja button 33$ ehk siis full bi efffective

Comment

• BuildUp
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2547

Need statid on seal üsna segased ning ma ei viitsi neid eriti uurima hakata, aga ma arvan, et siin on way too eazy fold. Ta hittis kas setti või omab TT-QQ ning sellega on ta nõus ka bustoks minema imo.

Comment

• Timpz
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2029

instamuck minupoolt, pole eriti mõelda, leidis buttonilt hea käe tavalise pasa asemel minu arust

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

enamus käed, millega ta 3-beti callib ei pane rõõmuga flopil raha sisse, seega c/r ei tööta ja ta lihtsalt checkib potcontroliks taga. As played - fold, su vastased mängivad kaarte mis neile pihku pannakse ja ei viitsi mõelda, need limiidid tuleb lihtsalt fishide valuebettimisega läbi nittida.

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

mulle ei meeldi see buttoni raise. Millega ta seda teeb? TT-QQ?
              Muidugi ma ei hakkaks järele uurima, aga kui oleks mingi kindel read, siis mõtleks isegi shove peale. AK võiks kah muidugi käes olla seljuhul mul.

Comment

Working...