200NL: 99 mw squeezed pot

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • HerrJanks
    Pokkerihai
    • Jul 2011
    • 3769

Re: 200NL: 99 mw squeezed pot

Sina jah, aga fr nitid ei mõtle nii imo.

Nl200 fr'is on küll päris palju kehvasid weak regulare, ma ei tea kas see vastane on üks neist, aga täiesti võimalik.

14/11 statidega väga palju helge peaga regulare ei leidu imo.

Aga see on ainult minu arvamus ja täiesti võimalik et ma eksin, lihtsalt mina ei foldi seal põhimõtteliselt mitte kunagi ja panen ta enamasti AK kui KK peale.

Comment

• Ajuvaba
      Grinder
      • Oct 2008
      • 634

Njah, ma vist mängudest kaua eemal olnud, aga kas teie tōesti flatiksite pre siin AK? v KK, äärmisel juhul AA, aga siis ka kindlatel readidel. Suht selge on see, et kui ma utg positisoonilt CO squeezi flatin, siis vaatame flopi 4kesi. Sellega vōib 95% olukordadest arvestada, et järgmised kaks mängijad tulevad kaasa. Vahel harva istub seal keegi QQ-AA otsas(vōimalik, et ka AK) ja paneb omakorda otsa. Aga see selleks, välistame selle hetkel. Kui ma utg ja mul AK. Mida ma seal callin ja näha tahan ja oop 3 mängija vastu mängima hakkan? Kui nii mängitud, siis jah, väga vahet ei ole kas riveril callid v lykkad. Foldi ei näe kunagi. Eelistaks ka flopil mingit trikki, kasvōi minraise. Kuna sa flopi callisid nii kuival boardil, siis riveri call ei pruugi ka paha olla,säästad mōned daalad.

Comment

• donkament
        Pokkerihai
        • Apr 2009
        • 1945

pead veidi alla 25% ajast siin võitma, et +ev oleksid. Kui tal on kasvõi AINULT ÜKS kombo midagi muud peale KK siin, on see +ev call. Nt kui võtta rangest välja kõik random AK ja jätta AKs aka nutflush ja üks kombo AA, siis on juba call siin epic printamentz. sp ei saagi siin never foldida, kuna kui tal siin peaks olema ranges ka mõni random AK ja rohkem AAsid, siis oleks fold juba räme -ev tegevus. callides aga kas close to breakeven või suur +ev (kui me ta range selliselt ebatäpselt hindame), kuna KK kombosid overall palju vähem kui kõiki teisi kombosid, mida siin arutati.

Comment

Working...