25NL: Overpair drawisel flopil, turni ohtlik kaart, mis annab meile tugeva redraw

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

25NL: Overpair drawisel flopil, turni ohtlik kaart, mis annab meile tugeva redraw

Olen 25NL täiesti uus nägu. Kokku mänginud ca. 300 kätt, siin lauas maybe 20-30. HUD ei töötanud ja vastase kohta reade ei olnud. Mingil põhjusel eeldan, et vastane on regular. Enda mõtteid käe objektiivsuse säilitamiseks ja result-oriented mõtlemise vältimiseks ei avalda.

Küsimused:
    • Mida teeme flopis
    • Mida teeme turnis
    • Kui callime turni, mida teeme riveril

Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 8 players - View hand 1855846
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (UTG): $28.46
    UTG+1: $25.00
    MP1: $9.65
    MP2: $9.65
    CO: $39.61
    BTN: $17.35
    SB: $41.13
    BB: $10.53

Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with Q Q
    Hero raises to $0.75, 3 folds, CO calls $0.75, 2 folds, BB calls $0.50

Flop: ($2.35) T 8 4 (3 players)
    BB checks, Hero bets $1.50, CO raises to $3.50, BB folds, Hero calls $2

Turn: ($9.35) 9 (2 players)
    Hero checks, CO bets $5, Hero ???
  • Mrt1989
    Grinder
    • Mar 2010
    • 999

Re: 25NL: Overpair drawisel flopil, turni ohtlik kaart, mis annab meile tugeva redraw

Oleks ta turnis rohkem pannud siis foldiks antud juhul calliks vist turni ja foldiks iga riveri mis pole J v club.

Comment

• muttaja
      Pokkerihai
      • Dec 2010
      • 1965

Re: 25NL: Overpair drawisel flopil, turni ohtlik kaart, mis annab meile tugeva redraw

Aga mida sa riveril J, Q või risti korral teed? Donkad?

Comment

• anatoli grinder
        Õpihimuline Mängur
        • Dec 2010
        • 337

Antud info põhjal OOP lihtne fold.

Comment

• Kotkas1000
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 2305

In b4 rudi "chk-call 3 tänavat".

Mulle endale meeldiks ilma readideta regi vastu bet-foldida flopil ja teha juurde rasvane note. Mis siis, et FD maas, hilisematel tänavatel oleme liiga tihti sunnitud anyway foldima. NL 25 abc ftw.
          Last edited by Kotkas1000; 15.08.12, 15:28.

Comment

• q_q
            dibs esimesele naisele, kes siia satub
            • Jan 2011
            • 6303

maailma easym fold flop

Comment

• SANGPOMM
              Õpihimuline Mängur
              • Mar 2010
              • 479

miks maaima easym fold flopis? Seda enam kui meil puudub vastase kohta info.

Comment

• q_q
                • Jan 2011
                • 6303

siin ei bluffi keegi kui 10$ fish taga 3way flopil, no one fucks around here

meil ka Qc blocker ehk nfd combosi v2hem (AQ)

ma ei tea full ring rangesi v2ga aga AK peaks std flat olema co-lt pre?? vb AJcc?

ma panin isegi 2 JJ combot mida ma never ei usu aga just in case

board: Tc 8c 4h
                Hand Equity Wins Ties
                QhQc 31.58% 4,064 0
                44,88,TT,AcKc,AcJc,JhJd,JsJc 68.42% 8,806 0

see on v222222222ga optimistlik range sest reaalselt ma ei usu et ever JJ nii m2ngib

ja ei saa ka flatida flop et rea/flush kaartidel oleks v6imalus bluffiks p66rata sest keegi pole nii hea 25nl et set foldida

ranka miks sa ei ytle kui suur fish bb?

see on textbook bet/fold

palju palju reaalsem range ma arvan pajud flativad KK siin pre eriti kui fishid blindides taga

board: Tc 8c 4h
                Hand Equity Wins Ties
                QhQc 17.81% 2,997 0
                44,88,TT,AcKc,AcJc,KK 82.19% 13,833 0

Comment

• q_q
                  • Jan 2011
                  • 6303

v6ite julgelt vaielda rangede yle pole eriti full ring m2nginud

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas q_q Vaata postitust
                    ranka miks sa ei ytle kui suur fish bb?
                    Sest ma tõesti ei tea. Ma ei läinud mängima, et «grindida» vaid igavusest testimiseks ning readide kogumiseks.

IMO mulle ka bet/fold flopis kõige rohkem meeldima hakanud ja just seepärast, et infot ei ole. Keegi ei saa siin mitte kuidagi abuseda ja tühjabluffi ei eelda nii või naa, eriti 3way + drawy boardil ning callides jõuamegi sinna, kuhu ma jõudsin. Blangul leveldan end 2pair+ maksma ja non-blangul võib juhtuda, et callin oma redrawga. Käe tulemusi veel ei pane ja ootan veel arutlust.

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

Kui minul oleks siin Ac ja üxkõik mis masti J või kasvõi AcQ, siis raisiksin ja barreliksin seda turni CO'na ja abusiks unknowni ka ntx, täpselt sel põhjusel ma seda floppi ei betiks QQ'ga, et ei tekiks mingit retarded olukorda, kus mingi draw mind ära bluffib.

Jah, see on kohutav , kui turni kukub A või K ja meie ülepaar on wasted, aga 2 kuuest võimalikust hirmukaardist on ristid, mis annavad meile riveriks 2nd nutsi draw. Seega oleme me me siin pmst way ahead way behind ning drawde vastu umbes 60:40, aga kuna ühe tegelase vastu oleme OOP, siis selle eelisega muudab Ta selle draw pmst meie vastu 40:60 skilliga.Sellepärast tuleb mängida siin väike pot ning mitte hakata kohe flopist alates lammutama

Comment

• Tupsik
                        Klubi Liige
                        • Mar 2009
                        • 497

Meeldib RudiTurbo plaan. Et +1 :)

Comment

• Kotkas1000
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 2305

Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
                          Kui minul oleks siin Ac ja üxkõik mis masti J või kasvõi AcQ, siis raisiksin ja barreliksin seda turni CO'na ja abusiks unknowni ka ntx, täpselt sel põhjusel ma seda floppi ei betiks QQ'ga, et ei tekiks mingit retarded olukorda, kus mingi draw mind ära bluffib.

Jah, see on kohutav , kui turni kukub A või K ja meie ülepaar on wasted, aga 2 kuuest võimalikust hirmukaardist on ristid, mis annavad meile riveriks 2nd nutsi draw. Seega oleme me me siin pmst way ahead way behind ning drawde vastu umbes 60:40, aga kuna ühe tegelase vastu oleme OOP, siis selle eelisega muudab Ta selle draw pmst meie vastu 40:60 skilliga.Sellepärast tuleb mängida siin väike pot ning mitte hakata kohe flopist alates lammutama
                          Mulle meeldib see lähenemine väga. Aga kui checkime, vastane panustab, meie callime. Turn blank, meie chk ja tuleb teine standard suurusega barrel? Call? Mis riveril? Mul endal on tihti tulnud oop olukordi, kus chk-callin agro vastase vastu 3 tänavat ja kaotan suure poti seti, 2 paari vms vastu. Oleks c-bettinud, siis oleksin tõenäoliselt odavamalt pääsenud raisele foldides. Kuidas väldid selliste olukordade tekkimist?

Comment

• q_q
                            • Jan 2011
                            • 6303

bb on eeldatavasti fish niiet ta 10$ saab k6ige lihtsamalt bet bet bet

Comment

• RudiTurbo
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 4167

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
                              Mulle meeldib see lähenemine väga. Aga kui checkime, vastane panustab, meie callime. Turn blank, meie chk ja tuleb teine standard suurusega barrel? Call? Mis riveril? Mul endal on tihti tulnud oop olukordi, kus chk-callin agro vastase vastu 3 tänavat ja kaotan suure poti seti, 2 paari vms vastu. Oleks c-bettinud, siis oleksin tõenäoliselt odavamalt pääsenud raisele foldides. Kuidas väldid selliste olukordade tekkimist?
                              Riveris juletakse bluffida väga harva, seega üldjuhul on riveris fold, aga peamiselt sõltub see vastasest ja konkreetsetest readidest, mida varem oled näinud teda tegemas jne. + veel sisetunne, timing tells jne, foorumis olevale käele ei saa kunagi seal ühte õiget vastust olla.

Comment

Working...