10NL AQ 3bet potis vs turn min/ck raise

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • timz0333
    Pokkeritark
    • Mar 2009
    • 6322

Re: 10NL AQ 3bet potis vs turn min/ck raise

Algselt postitas fyte Vaata postitust
    Ainus river, kus võiks vb kaaluda foldi on Kc, kuid seal ei muckiks ka vist. Turn callida ja J river foldida, saades ca 1:4,5 oddsid, on burning money for sure.
    Sellepärast tulebki turnil ära otsustada kas call või fold, shove makes no sense imo.

Comment

• q_q
      dibs esimesele naisele, kes siia satub
      • Jan 2011
      • 6303

qj oleks siis calliks turn, aq-ga fold

Comment

• fyte
        Pokkerihai
        • Jun 2010
        • 3378

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
        mis absurdsed postitused.. wtf nagu, loogiline, et tal võib seal olla KQ QJ JJ TT jne mida biidime aga on ka muid kombinatsioone, millest taga oleme. Lihtsalt see fish ei minraise eriti JJ/TT, pigem KK/AA/KQ/QJ/2pairs/setiga.. MINU kogemuste põhjal on minraise enamjaolt seda tähendanud, et olen taga olnud, lähtusin sellest loogikast praegu. AGA on muidugi alati ka QK/QJ/QT käed isegi, millega ta võib minraiseda. Lihtsalt ütlen, et kaaluks siin foldimist ja ma usun, et see pole paha mõte. Muidugi võime siin biitida paljusi käsi. Pole siin midagi absurdset.
        Jah, absurdne on panna talle range' imelikud 2pr nagu Q4, Q6 etc kui ta 3bettis esimest korda 30 käe jooksul - kui tal nii lai range oleks, siis oleks tal turnil ka kõiksugu rea-/mastitõmbeid, pair+draw etc käsi ning isegi siis moodustaks setid jmt piisavalt väikese osa ta kogu rangest, et mitte TPTK 3b-potis foldida fishile, kes on võimeline veel kõigele lisaks ka bluffima.

Comment

• timz0333
          Pokkeritark
          • Mar 2009
          • 6322

Ma ei suutnud siin uskuda, et ta blufib või ülehindab nõrgemat TP ehk KQ ainult. Bluffida ta oleks võinud ju flopil, mis on väga kuiv. Foldisin ja minu rõõmuks avas SB 44.

Comment

• kjmrc
            Pokkerihai
            • Aug 2009
            • 4541

Mnja, ok, fyte, igatahes ma ütlen, et mina foldiksin turnis oma kogemuste põhjal ja vsjoooooo. Ei viitsi targutada siin mitu nädalat jutti, nagu näha oli villasel set.

Comment

Working...