Algselt postitas 2p2st
nl50 QQ 3b-pot, 3way. riveri otsus
Collapse
X
-
Re: nl50 QQ 3b-pot, 3way. riveri otsus
SC'dega pole ta 3bettinud? Kas hero tema silmis foldib palju 3bettidele? Endale meeldiks muidu bet-fold liin riveril, mingi 13$-14$, sest calli saaksime TT, JJ, QQ. Shoveks põhimõtteliselt AK/AA. Ta ranges võib imo olla veel AQ potid.
-
Jäin sama asja mõtlema, hero on siiski UTG. Valiks ck/c sest meie turn bet ei paista siis kuigi tugev.Algselt postitas pastilaa Vaata postitustpole küll 6maxi mees, aga mis ajast selline vend (5% 3bet, btn 3%) siin UTG tõstet 3betib TT, AQ ja JJ? numbrite järgi justkui mitte. eriti kui fishisem vend veel tulemas.
Comment
-
Hero on tema silmis võrdlemisi tundmatu lag-reg (HH mujalt saadud). Antud käes ideaalis ei tohiks üldse tal olla 3betting range'i buttonil (for value), kui selline fish veel actimata on, aga jah.
1.2k on küll solid sample, kuid BTN 3b% on spetsiifiline stat ja reaalsuses olen üsna veendunud et nii madal see % tal BTNil siiski pole, usun et nii 5-6% kanti jääbki, kui üleüldine 3bet% on 5.
// Aga nõustun sellega küll, et TT kuigi tõenäoline ei ole.Last edited by fyte; 08.03.12, 18:48.
Comment
-
Parandan oma vaatenurka - miks AA'ga ei cbetiks seda floppi kui oled pre 3bettinud.. mina näiteks cbetiks, aga on palju erinevaid mängijaid.. kuigi imo pointless on siin flopil juba nö. alla anda, et checkid läbi lihtsalt. As played, kui mõtlema hakkan nüüd, siis ck/call on ka igati fine liin.
Comment
-
Mis AF on?
Ma c/f. vaadates ranget siis ta on polariseerimata ning 3-betib UTG'd. Pole millegilt valuet võtta ja blockbettida pole mõtet, kui tal blufikombosi riveris pmselt pole.
Kui AF madal siis c/f kohe südamerahuga. C-c on lihtsalt kohutav. Catchid nutsi.
Comment
-
Kui sa plaanid bluffe reppida, kas river betsize suurem (kui suurem siis milline sizing)? Samas vägagi eksisin 3bet ranges. kallutab rohkem QQ+, AKo, AKs poole. Seega hakkab tunduma c-f parim liin.Algselt postitas q_q Vaata postitustcheck call on kindlalt worst line, sest enamus regid ei oska vbetida ja pigem repiks ise bluffe
c/c asendaks kindlalt b/f
b/f c/f v6i shove
Comment
-
Jah mis riveril on Af? Teekski otsuse selle põhjal.Algselt postitas con Vaata postitustMis AF on?
Comment
-
Ma miskipärast arvan, et ta range on siin aind KK ja AA, kuna kunne on aind üks combo, siis sa pead bettima või shovema et ta ässadelt maha saada kui tahad seda potti võita.
Vastane on nii nitt 3bettija ja ma ei usu never et ta utg'd JJ, AQs vms sorti kätega 3bettis, kuna blindil asub veel ka huge fish ja ta ilmselt teab ka ise et callis on palju rohkem valuet.
Nii et IMO kui tahad maha võtta, siis ma shoveks, aga ma ei ole kindel kas see on EV+ ja ta suudab foldida.
Comment
Q
K
Comment