NL20 SH - KK vs ülinit reg

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kjmrc
    Pokkerihai
    • Aug 2009
    • 4541

NL20 SH - KK vs ülinit reg

Läheksite bustoks või näete tema ranges ainult AA? Ma ei näe pointi lihtsalt callida, ei tee seda niikuinii KK+.

Prima Network $20.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1628259
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

UTG: $24.04 - VPIP: 17, PFR: 14, 3B: 6, AF: 3.4, Hands: 2817
    MP: $20.06 - VPIP: 35, PFR: 18, 3B: 2, AF: 1.9, Hands: 258
    CO: $30.44 - VPIP: 23, PFR: 16, 3B: 6, AF: 2.0, Hands: 504
    Hero (BTN): $21.85 - VPIP: 20, PFR: 14, 3B: 5, AF: 2.8, Hands: 109475
    SB: $20.10 - VPIP: 10, PFR: 8, 3B: 2, AF: 1.6, Hands: 529
    BB: $22.76 - VPIP: 18, PFR: 14, 3B: 6, AF: 5.4, Hands: 420

Pre Flop: ($0.30) Hero is BTN with K K
    3 folds, Hero raises to $0.80, 1 fold, BB raises to $2.60
  • noname
    Purjus foorumlaste kaitseingel :P
    • Oct 2009
    • 2366

Re: NL20 SH - KK vs ülinit reg

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
    Läheksite bustoks või näete tema ranges ainult AA? Ma ei näe pointi lihtsalt callida, ei tee seda niikuinii KK+.
    LOL.
    seriously?

Arvad,et kui nägid vastasel seekord AA,siis edaspidi võiks/peaks foldima?
    See on OBV SHOWE koht.
    Jep mina mängin full ringi ja showen KK sellises olukorras pea alati (pea alati=callin ka mõnikord mõne regulari vastu 3beti,kui tean et ta on 3bet potis postflop agressoovne nt).

Comment

• pikk28
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 6695

no positsioonide järgi vaadates, siis foldimine oleks kuritegu. button vs BB lahing ju. 3bet tal 6 ju mis nitist sa räägid? Ilmselt ma calliks pre. Oleme IP ja meil riidi ega miskit pole et lihtilt võib 5 bet bustotada. Oleneb muidugi palju sa 4betid üldse

Comment

• kjmrc
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 4541

@noname - ma kirjutasin seda sellepärast, et MA ALATI 4betin KK'd ja soovin stackida pre, sllepärast pole ka mõtet pakkuda seda lihtsalt calli varianti pre.

@pikk - Väljendasin end ehk veidi valesti selle niti sõnas, mõtlesin vpip/pfr suhet. Ja nagu öeldud, siis 4betin alati KK+ olenemata vastasest. :)

Comment

• noname
          • Oct 2009
          • 2366

@noname - ma kirjutasin seda sellepärast, et MA ALATI 4betin KK'd ja soovin stackida pre, sllepärast pole ka mõtet pakkuda seda lihtsalt calli varianti pre.
          Sorry,aga IMO 6max mängija kohta on selline küsimus veits imelik (Sa ju peaksid idee järgi teadma sellistest olukordadest ja lihtsalt showema/callima ilma postitamatta sellist küsimust).
          See on ju OBV SHOWE või CALL koht.(SNAP showeks,kui pole vastase kohta HISTORIT)
          See,et üksord (või veel rohkem kordi viimasel ajal) vastase TOP RANGE "jooksed" (no ainult siis AA),ei tähenda et Sa midagi valesti teeksid.Ära FOLDI sellises olukorras palun.

Comment

• pikk28
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 6695

sa noname enam 4betti ei kasuta?

Comment

• kjmrc
              Pokkerihai
              • Aug 2009
              • 4541

noname.. rahu :) Ei foldinud ja lihtsalt see käsi oli veits lollilt vist postitatud, kuna see on obv 4bet/shove koht.
              Läksin bustoks pre ja vastase top range otsa, wp, gg, next hand pls.

E: Üldiselt pointless käsi oli mida postitada, lihtsalt kuidagi mõtlesin, et kas keegi foldiks siin (mina igatahes ei foldi kunagi siin).

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

noname.. rahu :) Ei foldinud ja lihtsalt see käsi oli veits lollilt vist postitatud, kuna see on obv 4bet/shove koht.
                Läksin bustoks pre ja vastase top range otsa, wp, gg, next hand pls.

E: Üldiselt pointless käsi oli mida postitada, lihtsalt kuidagi mõtlesin, et kas keegi foldiks siin (mina igatahes ei foldi kunagi siin).
                ja ma usun, et ülejäänud 99,99% mängijatest all over the world ka mitte :D
                Pigem ongi küsimus, et miuke liin oleks kõige +EVm. Kuna me IP ,siis võimalusi natuke rohkem ma leian :).

Comment

• noname
                  • Oct 2009
                  • 2366

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                  sa noname enam 4betti ei kasuta?
                  Miks ei?
                  Ikka kasutan,kuid regulare on küll ja küll,kellele meeldib Co vs Blind,BTNvsBlind,BvsB 3bettida VÄGA suure rangega ja postflop edasi "kühveldada",et sind TP maha saada või sec pairi foldima saada.Muidugi oleneb mängija HISTROIST ja sinu fold to 3bet rangest ja Sinu 4bet SHOWEST.
                  See on IMO tegelt väga "loto" regulari vastu siin callides või 4bet Showedes (Regular,kelle kohta on infot IMO vähem kui 1k.kät ja kelle kohta HISTORY puudub).Ehk siis kui Sa callid vastase (Regulari) 3beti,siis see oleneb mitmest asjast.
                  NT:
                  a) Kas Sa oled IP vastase suhtes (üks regular arvestab sellega,et tõenäoliselt Sa ei calli OOP nt SC,aga IP vastupidiselt Sa Callid 3beti,teine regular arvab,et sa callid seal väga lightilt nii IP,kui ka OOP ja mängib teistmoodi)
                  b) Kas Sa 4bet SHOWED või callid 3beti nt: AK-ga (üks regular arvestab,et Sa tõenäoliselt SHOWED oma AK sellises olukorras pea igakord,teine aga arvab,et callid IP suht tihti) .
                  Vastavalt nt neile kahele toodud punktile muutub kogu mäng täiesti IMO.
                  Sellepärast soovitan alati NOTE kirjutada.

to kjmrc - Ma olen rahulik.Lihtsalt jah 6.maxis BTNvsBlaind KK foldida...JAMA mõte isegi pärast mitut sellist olukorda AA vastu joostes.

Alustasin vist postituse kirjutamist varem,kui backdoorsex,aga sai ka vastatud Sinu küsimusele veits.
                  Last edited by noname; 07.02.12, 17:22.

Comment

• ristijeesus
                    Klubi Liige
                    • Oct 2009
                    • 2533

Ma sõnastaks pika küsimuse ümber- sa noname ainult 4bet shoved?

Comment

• dabljuu
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2008
                      • 494

Alati avad 4bb igalt positsioonilt? Ma ise 3bb mees a no see selleks. Masiiski calliks IP olles ja kui A pole flopis siis on broke minek.

Comment

• virukunn
                        Pokkerihai
                        • Jul 2010
                        • 2036

4bet to 5.6 ja call shove. Ma küll siin spotis kunagi ei 4betshove ega calli 3betti KK-ga.
                        Kuna ise 4betin ka õhuga seal teatud vastaste vastu, siis balanseerib see KK ilusti mu ranget ja jätab vastasele võimaluse spazzida.

Comment

• kjmrc
                          Pokkerihai
                          • Aug 2009
                          • 4541

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
                          ja ma usun, et ülejäänud 99,99% mängijatest all over the world ka mitte :D
                          Pigem ongi küsimus, et miuke liin oleks kõige +EVm. Kuna me IP ,siis võimalusi natuke rohkem ma leian :).
                          Ma sõnastasin oma küsimuse valesti jah, mõtlesingi, et missugune oleks kõige +EVm liin :P

Comment

• kjmrc
                            Pokkerihai
                            • Aug 2009
                            • 4541

Algselt postitas dabljuu Vaata postitust
                            Alati avad 4bb igalt positsioonilt? Ma ise 3bb mees a no see selleks. Masiiski calliks IP olles ja kui A pole flopis siis on broke minek.
                            Ei päris nii ei ole, oleneb positsioonist täiesti ja vastastest, kelle vastu avada ja palju. Fishile pole vahet palju panna, kui tahab callib ikka ja mõned regid kes on mulle tuttavad nendele piisab vaid 2xbb'st.

Comment

• pikk28
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 6695

Ma sõnastasin oma küsimuse valesti jah, mõtlesingi, et missugune oleks kõige +EVm liin :P
                              selle jaoks on vaja ju vastast tunda ja ta käitumist erinevates spotides

Comment

Working...