NL30 KK minraise vastu.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • inward
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 6275

NL30 KK minraise vastu.

Vastane 48/18/19.0 44 kätt

$0.15/$0.30 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1545415
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN: $42.81
    SB: $37.80
    Hero (BB): $30.00
    UTG: $23.02
    MP: $33.46
    CO: $26.02

Pre Flop: ($0.45) Hero is BB with K K
    UTG calls $0.30, MP calls $0.30, 2 folds, SB calls $0.15, Hero raises to $1.80, UTG calls $1.50, MP calls $1.50, SB calls $1.50

Flop: ($7.20) 3 5 4 (4 players)
    SB checks, Hero bets $3.90, UTG raises to $7.80, MP folds, SB folds, Hero raises to $28.20, UTG calls $13.42 all in
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: NL30 KK minraise vastu.

Mängiksin täpselt nii nagu sa mängisid.

Comment

• Beast
      Räme Fish
      • Nov 2011
      • 2

Ma mängiks ka samamoodi, mõnikord on siin küll AA vastas, aga enamus kordadest mõni väiksem pocket. Nii et minusilmis +EV

Comment

• emmimees
        Klubi Liige
        • Aug 2010
        • 2719

Sellisele tsipa short tegelasele paraku tõesti ei tahaks respecti anda.. WP.

Comment

• Spewmonkey
          Seina Augustaja
          • Oct 2008
          • 2293

Ma mingi osa ajast flatiks flopi ja shipiks safe turni. 4-ways on isegi fishidel vahel käsi ja siin on suht palju 2-pair combosid + combo-draw'de vastu ei ole meie equity samuti väga suurepärane.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
            Ma mingi osa ajast flatiks flopi ja shipiks safe turni. 4-ways on isegi fishidel vahel käsi ja siin on suht palju 2-pair combosid + combo-draw'de vastu ei ole meie equity samuti väga suurepärane.
            Vaatasid floppi valesti? Rainbow + madal flop.

Comment

• Spewmonkey
              Seina Augustaja
              • Oct 2008
              • 2293

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              Vaatasid floppi valesti? Rainbow + madal flop.
              2-pair draw'd + oesd'd + gutterid + A'd. Ma ei paneks teda väga overpairide peale minraisi korral.

Stack size jätsin küll arvestamata tho.
              Last edited by Spewmonkey; 06.12.11, 03:00.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                2-pair draw'd + oesd'd + gutterid + A'd. Ma ei paneks teda väga overpairide peale minraisi korral.

Stack size jätsin küll arvestamata tho.
                Ma saan aru, et fishil on need drawd/2pairid ranges aga enamasti on need suitedid. Seega kombinatsioonide arv kukub kolinal. Teisalt millega ta floppi raiseb? Kui tal 2pair siis safe turn ei aita midagi ja tõenäoliselt missed drawga safe turnil võtab hoo maha.

Comment

• Spewmonkey
                  Seina Augustaja
                  • Oct 2008
                  • 2293

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                  Ma saan aru, et fishil on need drawd/2pairid ranges aga enamasti on need suitedid. Seega kombinatsioonide arv kukub kolinal. Teisalt millega ta floppi raiseb? Kui tal 2pair siis safe turn ei aita midagi ja tõenäoliselt missed drawga safe turnil võtab hoo maha.
                  Missed draw'ga tal pole enam mingit hoogu maha võtta, ta kas shoveb ise turni või c/c ennast sisse. Ma ei näe ka väga palju kombinatsioone, millest me korralikult ees oleme. Asi ongi selles, et kui tal ei saa olla väga palju kombinatsioone neid drawsid/2paire, siis tal ei saa ka olla alla 9 outiga 1-pair hande. Turnis sisse pannes on meie eduseis oluliselt suurem või me saame foldida käte vastu, mis meile on ära tõmmanud(pole küll nii lihtne sellest nii aru saada, aga me teeme kindlasti oluliselt rohkem õigeid kui valesid otsuseid). 2pairid ei puutu asjasse, sest nende vastu oleks niikuinii raha sisse läinud, vahet ei ole mis equityga/streedil. Lisaks ohtliku turni korral võib ta võtta setide ja 2-pairidega hoo maha ja jõuame odavamalt showdownile. Ma lihtsalt ei usu, et tal siin väga tihti overpair on, v.a 66.
                  Last edited by Spewmonkey; 06.12.11, 05:32.

Comment

• HerrJanks
                    Pokkerihai
                    • Jul 2011
                    • 3769

Isegi kui sa ta range kõik pocketid paned on sul 63,6% equityt.(Ilmselgelt on kõrgeid pocketeid seal mitte väga tihti).
                    Tihti on mingi A2-A6s/o variandid, mille vastu on suht 50/50 ja vahest mingid väiksed connectorid ka, sellest rangest sa oled taga(23s-67s/o, vb ühe gapiga ka, aga 35% pigistab ära). Seega IMO on EV+ ära stackida. Midagi 60% võid küll kätte saada ta range vastu.
                    Callida flop ja shippida safe turn oleks ka hea variant imo aga foldima küll ei hakka.

Comment

Working...