NL10 CO vs passiivne BU

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Maxi
    Pokkerihai
    • Nov 2010
    • 1849

NL10 CO vs passiivne BU

Party Poker No-Limit Hold'em, $0.10 BB (5 handed) - Party-Poker Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG ($12.32)
    Hero (MP) ($19.15)
    Button ($9.95) 78 VPIP, 25 Pre raise, fold to cbet 54 (40 midagi kätt)
    SB ($10)
    BB ($10)

Preflop: Hero is MP with Q, 10
    1 fold, Hero bets $0.30, Button calls $0.30, 2 folds

Flop: ($0.75) 3, 9, 3 (2 players)
    Hero bets $0.50, Button calls $0.50

Turn: ($1.75) 2 (2 players)
    Hero bets $1.30, Button calls $1.30

River: ($4.35) 3 (2 players)

Hero ??

See on ok kui ma lihtsalt check/foldin seal eks?
    Last edited by Maxi; 03.09.11, 17:46.
  • ristijeesus
    Klubi Liige
    • Oct 2009
    • 2533

Re: NL10 CO vs passiivne BU

Täiesti ok, sellisel laual dongi vastu midagi muud üritada oleks lihtsalt rahapõletamine. Bettida võiks ka väiksemalt, flopil 40 ja siis turnis 90 senti oleks hea küll imo.

Comment

• HerrJanks
      Pokkerihai
      • Jul 2011
      • 3769

Peale bet/foldi pole fishi vastu midagi teha... well played!

Comment

• qjet
        Grinder
        • Apr 2009
        • 806

c/f. pole ühtegi kätt, mis callib flopi ja turni ning river foldib. mõttetu bluffida fishi sellisel boardil.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas qjet Vaata postitust
          c/f. pole ühtegi kätt, mis callib flopi ja turni ning river foldib. mõttetu bluffida fishi sellisel boardil.
          Nõrgemad flushdrawd, äss kõrged, random floats. Meil on siin FE-d + Pot equitit. Seega kindel bet.

Comment

• qjet
            Grinder
            • Apr 2009
            • 806

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Nõrgemad flushdrawd, äss kõrged, random floats. Meil on siin FE-d + Pot equitit. Seega kindel bet.
            Ahi callib, 9 callib, any lower pp callib. fish foldib välja ainult sitemad FD'd.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Ahi callib, 9 callib, any lower pp callib. fish foldib välja ainult sitemad FD'd.
              Kõikide nende vastu on meil 30-33% equiti. Kui me checkime ja vastane paneb pool potti siis on meil koheselt direct oddsid drawimiseks aga OOP on ilma initsiatiivita kole raske hiljem raha ekstraktida. Isegi kui ta paneb nõksu üle poole poti siis aitavad meid implied oddsid.

Seega parem on ise anda omale oddsid ja panustada pool potti. Saame nii koheselt direct oddsid + lisaks tuleb kasumit FE-st ning kui ta callib siis on tal väga tihti MADE HAND ehk saame riveril ka valuet hittimise korral. Kui ei saa pihta saame teha lihtsa check-foldi.

Kui ta meid raiseb saame turni foldida või kui tuleb minraise (mida fishid harrastavad) on meil ikkagi head pot oddsid ning lisaks siis implied oddsid (kuna tihti tal 3x ja riverisse järgneb suur panus).

Comment

• qjet
                Grinder
                • Apr 2009
                • 806

kas praegu paned sina pange või mina, aga ma vaatan, et kogu asi keerleb riveri üle, aga sa räägid turnist. turn on ofc 2nd barrel.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

kas praegu paned sina pange või mina, aga ma vaatan, et kogu asi keerleb riveri üle, aga sa räägid turnist. turn on ofc 2nd barrel.
                  Jah ma rääkisin turnist. Lugesin su kommentaari alguses valesti ja sain aru, et sa tahtsid turni check-foldida. Minu viga.

River on obv check-fold. Mida ma veel teeksin - drawdega fishi vastu ma panustan defaultis pool potti v.a. huge combo drawd, millel on flopis massive equity ja nendega kütan flopis nats rohkem. Turnis aga ikkagi vähem.

Comment

Working...