NL20 KK squeezitud potis 2 fishi vastu

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • emmimees
    Klubi Liige
    • Aug 2010
    • 2719

NL20 KK squeezitud potis 2 fishi vastu

mai tea, sai vist pf liiga vähe pandud selliste vastu jälle.

$0.10/$0.20 No Limit Hold'em - 6 players
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

MP: $20.30 53/22/2,4
    CO: $28.08
    BTN: $22.18 39/13/0,9 3bet 9(53) 140 kätt
    Hero (SB): $23.17
    BB: $3.45
    UTG: $47.52

Pre Flop: ($0.30) Hero is SB with K K
    2 folds, MP raises to $0.70, BTN calls $0.70, Hero raises to $2.80, 1 fold, MP calls $2.10, BTN calls $2.10

Flop: ($8.60) 5 7 6 (3 players)
    Hero bets $6.60, MP calls $6.60, BTN raises to $19.38, Hero ??
    Last edited by emmimees; 24.08.11, 20:04.
  • k2snakalle
    Pokkerihai
    • Dec 2008
    • 2545

Re: NL20 KK squeezitud potis 2 fishi vastu

Potis piisavalt raha, et seal pushida minu arust.. kui ta rangeks võtta 44-TT siis 45-55 tema kasuks
    lisades veel igast huvitavaid kaarte, millest ees oleme (tavaline straigh draw jne) siis saame olukorra veel paremaks

Comment

• totaldonk
      Grinder
      • Dec 2009
      • 914

suht kindel, et BTNil 2p+ . bottom range vast pair+draw 78s ntks kuigi arvan, et ta ei shoveks seda. agro aint 0,9

Comment

• HerrJanks
        Pokkerihai
        • Jul 2011
        • 3769

Ma arvan et made rida on seal väga harva. Pigem saad tihti sealt 2 paari vastu või draw, või paari + draw, set on ka küllalt tihti [ päris nukker seis oleks siis:( ] Aga raha on tõesti niipalju sees, et mina näen küll seal calli. Ma olen üsna kindel et fishid pushivad 2te paari väga kergelt, isegi kui agro on madal(vähemalt ise olen kokku puutund väga tihti). Made rida läheb väga tihti slowplayks, samuti kõiksugused reatõmbed jms. Samuti ülepaariga tihti aind calliksid. Need käed mida nad väga agressiivselt kaitsevad on just 2 paari tüüpi käed ja vb ka setid sellisel boardil. Ma paneks btn'i 56, 57 või 67 peale. Aga küllalt tihti oled ka ees et call oleks kasumlik, kui nii palju sees. Vähemalt close EV. Kui nii kergelt hakata suuri panku foldima, sööbib minu meelest kaotaja mentaliteet.

Comment

• emmimees
          Klubi Liige
          • Aug 2010
          • 2719

89s siiski toitis seekord, raise igati õigustatu temapoolt, sest board võib hapuks vastase jaoks turnis minna. Aga krt mai tea, suht commited tundus, eriti kui MP ka veel bustoks oleks läinud oma TT-QQ. Teinekord squeezin suuremalt selliseid kalu.
          Või keegi leiab siin foldi üles ikkagi?

Comment

• Kosmonaut
            Grinder
            • Feb 2010
            • 584

Kui me oletame, et MP foldib, on meil tarvis 23,5% equityt. 2p+ vastu on meil küll ainult 15%. Aga nii kui lisame sinna JJ, ntx 87s on meil juba enam kui piisav 35%. Lisaks on potis veel MP, kes võib mingi nõrgema käega callida, millega meie EV tõuseb veelgi. Nii et ei leia foldi siin.

Comment

• ristijeesus
              Klubi Liige
              • Oct 2009
              • 2533

Ütlen ausalt, et leian küll. MP vastu mitte, aga BTN raise peale paneks pikemalt mõtlemata käe maha. Ja flopil betiks nats vähem.

Comment

• emmimees
                Klubi Liige
                • Aug 2010
                • 2719

Miks vähem, et bet-foldida lihtsam oleks lol? Ma sellist floppi tahaks just rohkem bettida, et turnis sisse saaks lükata kõik lihtsamini.

Comment

• HerrJanks
                  Pokkerihai
                  • Jul 2011
                  • 3769

Betsizing on küll minu meelest fine, just induceb mängijad kellel on draw rahasid sisse lükkama, sest vaid callida nad ka ei saa ja foldida ei tahaks.

Comment

• ristijeesus
                    Klubi Liige
                    • Oct 2009
                    • 2533

Nojah, noored poisid, saaks aga ainult lükata. Aga mis siis saab, kui keegi teile lükkama hakkab, seda ette ei mõtle. Turnis saad nupud sisse ka siis kui 5-6bb vähem flopis betid.

Comment

Working...