NL25, JJ vs Stop-and-Go

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • HerrJanks
    Pokkerihai
    • Jul 2011
    • 3769

NL25, JJ vs Stop-and-Go

Natuke vastik spot. Ta ranges võib vist VÄGA TIHTI A olla? Sihukesed vastased mängivad vist ässa no matter what? Peaks callima või mitte?

Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 6 players
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

SB: $47.84 96/67/3bet 40/agg factor 5/ - 46 käe peale
    Hero (BB): $25.00
    UTG: $24.89
    MP: $42.17
    CO: $32.64
    BTN: $26.82

Pre Flop: ($0.35) Hero is BB with J J
    2 folds, CO raises to $0.75, 1 fold, SB raises to $2.50, Hero raises to $6.25, 1 fold, SB calls $3.75

Flop: ($13.25) A 3 T (2 players)
    SB bets $41.59 all in, Hero ???
  • emmimees
    Klubi Liige
    • Aug 2010
    • 2719

Re: NL25, JJ vs Stop-and-Go

ma kütan siin sellise vastu pf 4bet shove 100% ajast. Nüüd ma ei teagi, suht kahe vahel.

Comment

• totaldonk
      Grinder
      • Dec 2009
      • 914

fold

Comment

• fyte
        Pokkerihai
        • Jun 2010
        • 3378

Foldiks, kuna sellise vastu saab ka paremaid spotte raha sisse ajamiseks - istud tast vasakul käel ka.
        4b-sizing on tõesti päris kole. Paneks pigem 10-11$, nii et kui callib (mida ta teeb ilmselt tihti), siis oled igal flopil committed.

Comment

• The_Meer
          Grinder
          • Apr 2010
          • 765

Standardina on 4bet sizing fine ju. AA,KK paneksid ka 10-11? Vb microlimiitides ei pea balanseerima ,aga IMO nii bluff kui value 4bet peaks olema samasuured. Kui paned poolstäkki sisse ära , jätad vastasel võimaluse bluffshoveda, sest isegi fish saab aru et sa ei foldi seal enam. As played tundub fold . Nad tihti teevad nii AK-ga, kusjuures ma ei saagi aru ,miks nad nii teevad:D

Comment

• HerrJanks
            Pokkerihai
            • Jul 2011
            • 3769

Ma foldisin ka ära, aga ma usun küll et oli miski A-rääbis, suited ässasid meeldib neile ilgelt üle mängida. Ainus asi mida flopis näha kartsin oligi sisuliselt A. Ja tõesti miks peaks 4bettima 50% stäkist???? Vb fishi vastu tõesti, aga nagu öeldud isegi fish saab aru et siit käest ta mind maha ei saa. 4bet peaks ikka reeglina olema maksimaalselt 25%. ehk 6,25 100bb kohta NL25es.

Comment

• emmimees
              Klubi Liige
              • Aug 2010
              • 2719

Jah 50% jama 4bettida.. seepärast ma 4betin 100% stäkist sellise vastu JJga, kuna võtab flipi oma AQ+ anyway vastu, vahel ka AJ ja kehvemaga. Samuti pocketid kuni TT nt, millega 4beti callides näeb overcarde enamasti flopis ja võib kartma hakata. Samamoodi tuleb meie JJ-le pea 60% ajast overcard floppi. Kuidas keegi saab üldse balansseerimisets rääkida sellise vaala vastu ja ükskõik mis fishi kellega mõnikümmend/sada kätt oma elus vaid mängid.
              Antud tegelase vastu ma 4bet shoveks isegi 99+ ja ta callib nagunii kui käsi talle meeldib.

Comment

• HerrJanks
                Pokkerihai
                • Jul 2011
                • 3769

Shove oleks ka olnd hea, olen nõus. Selline mängija võib juba ego pärast nõrgemaga vabalt callida.

Comment

• Kosmonaut
                  Grinder
                  • Feb 2010
                  • 584

Algselt postitas The_Meer Vaata postitust
                  Standardina on 4bet sizing fine ju. AA,KK paneksid ka 10-11? Vb microlimiitides ei pea balanseerima ,aga IMO nii bluff kui value 4bet peaks olema samasuured. Kui paned poolstäkki sisse ära , jätad vastasel võimaluse bluffshoveda, sest isegi fish saab aru et sa ei foldi seal enam. As played tundub fold . Nad tihti teevad nii AK-ga, kusjuures ma ei saagi aru ,miks nad nii teevad:D
                  WTF standard 4bet sixing vs epic fish. Tema vastu panen nii palju kui on mõistlik. Antud spotis vb ongi 4betshove mõistlik, või siis commiting 4bet. (50-60% stäkist).
                  Mida sa balanseerid fishi vastu ? Enamused regid ei oska balanseerimist õigesti kasutada kuni NL200.

Muidu flopil ma foldin ka tõesti. Kuigi ei ole väga easy fold.

Comment

• HerrJanks
                    Pokkerihai
                    • Jul 2011
                    • 3769

Ma olen küll mängind päris mitmete mängijatega kes NL25 ja NL50 väga hästi balanseerivad. Aga fishi vastu tõesti seda teha pole vaja, tohman ei saa nagunii aru :)

Comment

Working...