NL30 AKs kuival flopil

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • gtfo
    Julm Donk
    • Dec 2010
    • 59

NL30 AKs kuival flopil

UTG - 83/19 passiivne fish, flopi c/minraise on nuts, seni pole suutnud showdownil A-highd beatida
    CO-35/30 lagine reg, live history on mõnituhat kätt, käes võib edasi tulla leveldamist

Ongame Network $30.00 No Limit Hold'em - 6 players -

BTN: $50.18
    SB: $40.85
    Hero (BB): $29.65
    UTG: $42.06
    MP: $32.45
    CO: $41.04

Pre Flop: ($0.45) Hero is BB with A K
    UTG calls $0.30, 1 fold, CO raises to $0.75, 2 folds, Hero calls $0.45, UTG calls $0.45

Flop: ($2.40) 9 5 Q (3 players)
    Hero checks, UTG checks, CO bets $1.40, Hero ?

lisainfoks: eeldan , et reg cbetib seda floppi kogu rangega kui temani checkida ja fish callib kõik paarid + temale sobivad kaardid maha. Kuna meie kaart on väga underrepped ja sellist kuiva floppi oleks hea floatida isegi kui fish foldib, ehk ma ei eelda, et reg cbetib turni kui tal pole kätt, tugevat tõmmet, sest tema silmis olen ma väga str8 forward. Kas selline call võib olla +ev eeldades, et fish maksaks meile käe kinni ja regi saame mõnikord floatida ?
  • fyte
    Pokkerihai
    • Jun 2010
    • 3378

Re: NL30 AKs kuival flopil

Ma ei usu, et OOP floatimine saab +EV olla, arvestades seda et
    1) AQ või KQ vastu on hero domineeritud, 3way pot ikkagi
    2) fish võib c-raise'da, kui tal on mingi AQ+ käsi, kõik 2pr combod tal ka range's
    3) paljudel hero jaoks blank turnidel peab barrelile foldima
    4) isegi kui 6-outerile on pihta saadud, siis OOP ei ole just kõige lihtsam valuet saada

All in all, fold > raise > call imo.

Comment

• vapsik
      Klubi Liige
      • Apr 2009
      • 5462

OOP ise ei floadiks. A ja K isegi fishi jaoks scarecardid, mille korral kehvematelt paaridelt eriti valuet ei saa.

PF 3betiks, ei näe nii odava flopi andmisel mõtet.

Comment

• Cash87
        Vana Tegija
        • Feb 2009
        • 1402

3bet for sure, sa oled BB ja meta käib, mis saab veel parem olla!

Ja nagu ennem mainitud siis ei ole mõtet raskemaks asja enda jaoks teha, OOP multiway potis floatimine on -EV.

Comment

• q_q
          dibs esimesele naisele, kes siia satub
          • Jan 2011
          • 6303

pre hea

no oleneb kuidas fish seni foldinud, aga arvestades ta bet sizing (dry board aga ikkagi ta fishi vastu natuke deepim) siis ma arvan call (mis teeb meie range üli tugevaks turnis) ja siis check/raise turn kui vend samamoodi betib ja ta peaks iga kord foldima, sest baluga teoreem ikkagi, lol

parem oleks kui turn oleks mingi 6h või 6d vms mis teeks boardi veits drawisemaks, et tema silimis me raiseksime turni "for protection bla bla lol" aga ei usu et vend selliste asjade peale mõtleb üldse

ma mängiks nii standard tag fishi vastu, ilmsegelt oleneb historyst ja kuidas vend foldib jne, vähe infot et head vastust anda

Comment

• gtfo
            Julm Donk
            • Dec 2010
            • 59

Algselt postitas q_q Vaata postitust
            parem oleks kui turn oleks mingi 6h või 6d vms mis teeks boardi veits drawisemaks, et tema silimis me raiseksime turni "for protection bla bla lol" aga ei usu et vend selliste asjade peale mõtleb üldse
            Kui fish foldiks, siis 6d oleks ideaalne muidugi, board läheks scarymaks ja käsi saaks hunniku equitit juurde, et potti maha võtta. Lag reg mõtleb selliste asjade peale kindlalt kuna ta igati kompetentne ja see laud oli meil sessi ajal msnis arutamisel(mitte collusion obv).

käsi jätkus aga sedasi:

Flop: ($2.40) 9 5 Q (3 players)
            Hero checks, UTG checks, CO bets $1.40, Hero calls $1.40, UTG calls $1.40

Turn: ($6.60) A (3 players)
            Hero bets $4.95, UTG calls $4.95, CO folds

River: ($16.50) J (2 players)
            Hero ?

Siin tuleb siis bet foldida vast?, tal pole palju missed drawsid ja info põhjal oli ta riveril tripsi järgi checkinud. Milline oleks parim betsize ja milline liin võtta ?

Comment

• fyte
              Pokkerihai
              • Jun 2010
              • 3378

B/f 8-9$.

Comment

Working...