nl30 AA vs c-raise fishilt

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • fyte
    Pokkerihai
    • Jun 2010
    • 3378

nl30 AA vs c-raise fishilt

Ongame Network $0.15/$0.30 No Limit Hold'em - 5 players -

BB: $33.90 - info pmtl puudub, 15 käe peale 50/40
    UTG: $27.88
    CO: $29.55
    Hero (BTN): $68.27
    SB: $31.58

Pre Flop: ($0.45) Hero is BTN with A A
    2 folds, Hero raises to $0.90, 1 fold, BB calls $0.60

Flop: ($1.95) 5 9 9 (2 players)
    BB checks, Hero bets $1.40, BB raises to $6.15, Hero ?

Iseenesest suht standard olukord, tavaliselt olen normaalse suurusega raise' callinud ja reevaluete'nud turni ning siis on ka (üldjuhul) mingisugust infot villaini kohta, mida antud juhul pole. Kuna hero on nii vähe investeerinud, siis fold vast?

// timingu koha pealt tuli raise suht insta.
    Last edited by fyte; 25.05.11, 00:07.
  • emmimees
    Klubi Liige
    • Aug 2010
    • 2719

Re: nl30 AA vs c-raise fishilt

Ei tea, ma siin külll foldi ei leia, tundub fishi moodi olevus olema, mingi agf% oli ju ka tekkinud nende kätega?
    Siin ma kas callin ja shipin pm iga turni või shoven kohe. Kui oleks väga deep, siis flopis calliks ja oleks nõus turnis alla andma.

Comment

• VisaHing
      mees nagu orkester
      • Dec 2009
      • 6718

Krt mulle tundub see bluffi moodi või siis mängib ta pocketit, mida sa biidid. Ta raise suurus viitab küll sellele, et ta tahab selle poti kiirelt maha võtta ja ei taha turni näha, et ehk hitid oma AK/AQ somt käega. Ise üritaks nupud küll sisse saada . Vb keegi leiab, et sitt lahendus aga mulle lihtsalt paistab nii. Eriti kui tuli veel insta raise.

Comment

• vonkartoffel
        Pokkerihai
        • May 2009
        • 1658

Muidu ma neid callin tihti ja lasen vastasel bluffida aga siin mulle meeldiks shippida kuna meil pole poti ässa käes ehk tal palju poti ässaga kombosid käes ja neid me crushime julmalt praegu.

Comment

• anatoli grinder
          Õpihimuline Mängur
          • Dec 2010
          • 337

never ei foldi siin, osad fishid kujutavad endale ette, et sellisel boardil sa ei saanud midagi hittida ja yritavad välja bluffida, teised fishid jälle arvavad ,et nende 22+ poket on täielik nuts pluss fishi ranges on igasugu suited käsi. Foldin ainult siis, kui on kindel read ,et raiseb ainult nutsi.

Comment

• fyte
            Pokkerihai
            • Jun 2010
            • 3378

Kuna raise tuli timingu koha pealt insta, siis eriti ei näe mingit täielikku õhku siin. Fishi ranges on 9x combosid päris palju, nii et kui stoves panin ta range'ks 55+ (mis on isegi pisut optimistlik, et fish raiseb 66-88 siin), ja 9x combod, siis oleme 43-57 taga. Aga kuna igasugune info puudub, siis ei saa vast eeldada, et fish lihtsalt ei calli ka kõrgemate PP'dega, kui samas tripsi raise'takse taolistes spottides pea alati. Keskmine fish pigem (snap)callib lihtsalt draw'dega, sp ei pannud neid ka ta range'i.

Text results appended to pokerstove.txt

98,010 games 0.005 secs 19,602,000 games/sec

Board: 9s 5s 9h
            Dead:

equity win tie pots won pots tied
            Hand 0: 43.214% 42.73% 00.48% 41882 472.50 { AdAh }
            Hand 1: 56.786% 56.30% 00.48% 55183 472.50 { 55+, A9s, K9s, Q9s, J9s, T9s, 97s+, A9o, K9o, Q9o, J9o, T9o, 97o+ }

Comment

• timz0333
              Pokkeritark
              • Mar 2009
              • 6322

Call flop, ship turn AINEC.

Comment

• fyte
                Pokkerihai
                • Jun 2010
                • 3378

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                Call flop, ship turn AINEC.
                Paraku on küll close. Isegi kui ta range's on ka FD'd (mida minu kogemustel enamus fishe ei mängi agressiivselt), siis herol tulebki ca 50% equityt.
                9x combosid on kordades rohkem combosid, kui neid PP'sid, mida hero biidib.

Comment

• timz0333
                  Pokkeritark
                  • Mar 2009
                  • 6322

Siin on random air ikka päris suure osa ajast ja suur viga oleks panna fishile ainult niiöelda value range ja FD. See ck/r on siin nii weak kui üldse olla annab imo, ja veel kui tuleks raise to 2.80 lööksid mul alarmkellad palju kõvemat sireeni kui sellise suure raise puhul.

Comment

• fyte
                    Pokkerihai
                    • Jun 2010
                    • 3378

Kuna villaini kohta rohkem infot ei ole, siis ma ei eeldaks, et ta võib üldse bluffida sellises spotis. Kui oleks mõnisada kätt koos mängitud ja/või mingid readid tema konta, siis oleks teine lugu. Nagu ma ennegi ütlesin, siis raise tuli instantly + ta vajutas 'pot sized' nupu peale, seega kust otsast sealt nõrkust võib välja lugeda? Sama hästi võis fish mõelda, et ei taha 3ndat spade'i odavalt lasta lauda vmt. Mõnel mängijal on minraise ka weak - kas megathin value või siis mingi draw nt.
                    Last edited by fyte; 28.05.11, 12:42.

Comment

• Kloonike
                      Grinder
                      • Nov 2008
                      • 898

Ma ei beti floppi jällegi kunga CR vastu on päris halb olukord kui reade pole,jätkamine on suht ehku peale minek. Mingi ahvi vastu calliks või shipiks...

Comment

• ment52
                        Politseidokumendiga kusjuures!
                        • Oct 2008
                        • 1270

Algselt postitas Kloonike Vaata postitust
                        Ma ei beti floppi jällegi kunga CR vastu on päris halb olukord kui reade pole,jätkamine on suht ehku peale minek. Mingi ahvi vastu calliks või shipiks...
                        Cbettima küll peab imo, saad callitud niipalju rohkem kui checkraisetud et pole vaja üldse pabistada selle võimaluse pärast.

Comment

• Kloonike
                          Grinder
                          • Nov 2008
                          • 898

Mida selle flop betiga saavutab? Turn ja river on veel vaja mängida ja valuet on aega võtta küll. Mingi nõrga handi käest ei saa edasistel streetidel tõenäoliselt rohkem valuet. BB calling ranges on xxs combosid üsna vähe. Bettides foldime välja ka kõik vastase ülekaardid, mis edasistel tänavatel võivad paari hittida ja siis meile valuet anda, samuti eemaldame oma vastase rangest kõik potentsiaalsed blufid. Minu silmis on lihtsalt käe "lõpuni" mängimise EV suurem.

Ma betiks flopis kui:
                          a)Vastane näeb mu cbetti nõrkusena ja teeb muuve ning ma saan teda edukalt bluffcatchida
                          b)On station ja see on clear fat value spot

Mõlemad variandid on siin üsna ebatõenäolised. Küll aga ei tea inimesed mida teha OOP kui selline flop checkitakse läbi. Selle tulemusena nad kas donkavad turnis blufina või üritavad valuebettida mida iganes, sest meie AA on underrepped ja nad ei oska seda oodata või siis hititakse mingi equity ja hakkatakse check callima. Pluss kui neil on FD ja turn on blank, siis meie equity paraneb.
                          Last edited by Kloonike; 31.05.11, 10:24.

Comment

• ment52
                            Politseidokumendiga kusjuures!
                            • Oct 2008
                            • 1270

Villain ei pea station olema et siin valuet saada, pocketpaarid, äss kõrged, mastitõmbed callivad sind isegi siis kui villain reg oleks, checkides tuleb esimesele kahele scarekaarte mis sunnivad foldima ja mastitõmmetelt saad ka vähem valuet. Ma ei tea miks sa arvad, et me blufid eemaldame vastase rangest, kui ta bluffraiseks floppi, siis me saame ju oluliselt enam valuet kui ta turni ühest stabist, mida ta teeks ilmselt ainult päris rääbisega sest high cardidega on tal sel boardil showdown valuet.

Comment

• Kloonike
                              Grinder
                              • Nov 2008
                              • 898

Kui ma ennast BB olukorda panen, siis ma küll siin äss kõrgega ei calli,. Pocket paare on jällegi palju vähem combosid, mis siin jätkavad. Kõik madalad tõenäoliselt foldivad. Järele jäävad ainult 77/88/TT+, millelt saaks valuet, kuid enamuse rangest moodustavad siiski mingid broadway kombinatsioonid, mida on väga väga palju rohkem. Mis puutub CR bluffidesse, siis kui palju neid tehakse unknownide vastu? Peaaegu mitte kunagi, eriti microstakesis. Readless siin spekuleerida on väga kahtlane enivei. Minu mängustiil on üsna ettevaatlik kui mul pole põhjust käituda teisiti, cbet by street 50/50/50 enam vähem. Maitse asi, ma ei ütle, et siin bet halb oleks, mängin lihtsalt vähe teist stiili ja eelistan enda metoodikat vastase range nõrgema osa käest value extractimiseks.

Comment

Working...