nonSD tapab mind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Mäksu
    FPP Pro
    • Aug 2009
    • 238

nonSD tapab mind

Andke andeks kui teema on vales kohas, aga ma ei osanud mujale kuhugi postitada

ma olen nii kangekaelne olnud ja mõelnd,et pohh ükspäevma hakkan biitima, raudselt hakkan...

täna on see päev kus ma tunnistan endale, et ma olen täielik pasakott pokkeris... ma hakkasin mängima veits enne fytet ja kus ma olen? pmst nl10 busto ja ta on nl50?

Miks? sest ma ei kuulanud kellegi õpetusi, ei huvitund selleks, mõtlesin, et pohhui mida rohkem mängin siis paremaks lähen... aga nüüd olen ma täiesti masendundu, pmst volüümi annan iga kuu ~100-130h aga miks?? kui ma ainult kaotan ja ma tahakski selles teemas leida vastuse küsimusele MIKS KURADI PÄRAST MU NONSD ON -100000€ koguaeg?! ja mis on mu suurimad leaki, ma tahaks neid kohe parandama hakata ja KURAT VÕITMA KA ÜKSKORD, kaua võib taguda 130h kuus ja ainult kaotada, napilt BE olla tänu rb'le või turna hitile. otsustasin paluda abi nendelt kes asja jagavad ja lõpuks hakata ka uurima ja õppima mitte ainult peksma nuppe ja kaotama raha.

jah, nonSD on see mis mu kasumi miinustesse viib imo:

hakkasin täna hommikul mängima ja praeguseks on seis selline:.

ja all hands ühest saidist mille HH alles oli :

küllab on nüüd vaja statse?

eelmise kuu nl20 statsid, sample on 40k käsi ja -300€ (ev -500€)

tekibki küsimus mida ma teen totaalselt valesti, et niimodi kaotan??
    Mänguisu mul on, see ei kao kuhugi, aga tahaks vahelduseks võitma ka hakata, sest
    kui ma suudaks VÕITA ja mängiks 130h+ iga kuu siis ma saaks lõpuks päris kaugele ja
    kõrgele....

vihjeid, tipe, hinte, kõike palun

aitäh!
  • inward
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 6275

Re: nonSD tapab mind

Teema tegid kindlasti õigesti kohta. Strateegia ju. Arvestades, et mu enda non-sd on ka kuristikus. Aga statse vaadates siis. 3bet on sul liiga kõrge. Flopi cbetiks kindlasti rohkem mingi 60 kanti. Turni kohta on vist okei. 3barreldadamises ise olen võhik. Non-sd pole ka ainult statsides kinni, vaid ka mängus. Viska positsioonide kaupa PFR/VPIP. SD joone kohapealt, profiti joon peaks palju lähemal olema SD joonele. Dno kas teed liiga light calldowne jne. Ehk targemad oskavad paremini nõu anda sulle.

E: Aga see on kindlasti huvitav teema, head 6maxi mängijad, kel non-sd stabiilne võiksid kindlasti nõu anda ja välja tuua võtmesõnad sel teemal üldiselt.

Comment

• Mäksu
      FPP Pro
      • Aug 2009
      • 238

statsid siis positsioonide kaupa ka, kuradi BB pealt kaotan roppumoodi, ei oska kuidagi fixida ka seda kuramust noh :S ei tea tõesti, mäng nagu sõelapõhi, und ka ei tule selline must masendus on peal kui aus olla

Comment

• inward
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 6275

BB ja SB pealt on liiga loose. Kõvasti tightimaks peaks võtma. Nii palju, kui mäletan siis estpatrick ütles, et kui sb pealt oled loosem, kui btn siis see on leak. Btni pealt ava rohkem kindlasti. Ja nagu öeldud, siis 3beti vähem OOP. Callitakse rohkem sind maha ja oled OOP halbade kätega suurtes pottides. Ja dno fold to 3bet 56% on ka liiga palju callid 3bette.

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

BB ja SB winnings ju normaalsed, 9bb/100 on eriti hea, aga imelik on see et, early pos avad sama rangega nagu co või btn :)

Comment

• Mäksu
            FPP Pro
            • Aug 2009
            • 238

BB -40bb/100 natuke palju pole?

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

See oleks selline piir, mis on enamvähem, millest yle enam ei ole hea ja järjest alla -40 on juba hea. Samas arvan, et sa oled kõvasti kobistanud selle sb-9bb võiduga, sb fold to steal on 76%, mis näitab tegelt et sa mängid ylipalju oop, olen kindel et see hakkab sulle rohkem kahjumit tootma edaspidi.

Esimene asi sa ei mängi yldse positsiooni, mis on kõige tähtsam tegelikult. Steal blinds 26% ytleb ise juba, et sa ei varasta piisvalt , positsioonis kõvasti rohkem mängida ja väikseid potte mängida, tõstab oluliselt nonsd-i kordades.

3betid lausa 10% ma ei tea täpselt aga arvan, et sa ei mängi 3bet potte kõige paremini, sealt läheb megalt raha tuulde, umbes nii, et 3betid ja mis sedasi foldid või midagi sellist. Sedasi tihti mängides keerad oma käed bluffiks ja ei võida ka showdowniga.

Siis cbet on ainult 46% põhimõtteliselt avad ja annad initsiatiivi käest, lihtsa cbetiga heal flopil õige vastase vastu võidab väga palju potte ja nonsd kerkib oluliselt. Flopi agressiivsus on ka väike, mis näitab ka su passiivsust cbettides jne, flopis tuleb just otsa panna ja igast asju teha, sest paljud ei oska madalas limiidis midagi peale hakata kui neid tõstetakse :)

Analyysi hemis oma mängu, sest nii on kõige parem aru saada kuhu raha põletad.

Ka nii saab võita, ainult näete ise, et siis kannatab showdown, kõik sõltub stiilist aga kõike head korraga ei saa :)

oldjude leggopokkerist

Comment

• timz0333
                Pokkeritark
                • Mar 2009
                • 6322

Tigrano HEMI analüüs vaata ja tee läbi ning leiad leake raudselt.

Comment

• The_Meer
                  Grinder
                  • Apr 2010
                  • 765

3b 9 prossa võib olla,kui sa selle välja mängid.1 asi,mis kohe silma hakkab on 3b call.IMO on see liiga kõrge,eriti kui sa veel nii passiivne oled.Callid 3 beti ja siis foldid ja nonsd paneb kuristikku.Tänavate kaupa agro factor on way madal.Flopi cbet on liiga madal,proovi sinna kuskile 60-70 prossa vahele vähemalt saad.Stealid yber vähe.BU openrange võiks olla 50 plus.Aga samas avad sb 42 prossa ja mängid alati OOP,mis on jama.Ja kõige suurem leak võib olla laudade arv.Mai tea kui palju laudu korraga mängid,aga tõmba lauad 4-6 peale ja mõtle iga otsus läbi.Märkad laudades sitaks rohkem,Kas või seda mis vemd ei thin valubeti või mis iganes,kes mängib drawsid agrolt jne.Minu nõuanne.Õpi mäng kõigepealt madalates limiitides ära ja siis hakka 100 pluss tundi kuus mängima ja raha teenima:P

Comment

• Mäksu
                    FPP Pro
                    • Aug 2009
                    • 238

mängingi 4-6 lauda korraga, aga suured tänud kõigile kes mulle mõtteid andsid ja ütlesid mis on valesti ja kus, proovisin teie näpunäidete järgi mängida(tightim utg, loosem btn/co, mitte callida 3bete sitaga, 3betida veits tightimalt jne) ja 1k peale on nonSD hetkel isegi plussis, kuigi see pole mingi sample, eks vaatan 10-20k käe peale :D aga nüüd magama ära lõpuks, tundub, et suurem osa murest on leidnud lahenduse !

Comment

• sixmax
                      Jube Noob
                      • Nov 2010
                      • 182

http://forumserver.twoplustwo.com/sh...77&postcount=2

Miski, mida tasub lugeda. Samuti, tee video oma mängust, võib-olla mõni hea hing vaatab selle üle.

Comment

• inward
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 6275

Algselt postitas sixmax Vaata postitust
                        Tänud. Blind play kohta 2+2 ka mingit sarnast linki/artiklit on, mida soovitaksid 6maxis ?
                        Last edited by inward; 04.04.11, 19:41.

Comment

Working...