NL10, turn 2 pair+flush draw ja saan c-r

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nepheloco
    Räme Fish
    • Feb 2009
    • 17

NL10, turn 2 pair+flush draw ja saan c-r

Party Poker No-Limit Hold'em, $0.10 BB (6 handed) - Party-Poker Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP ($4)
    UTG ($3.45)
    SB ($4.78)
    CO ($12.97)
    Hero (Button) ($4.45)
    BB ($8.59)

Preflop: Hero is Button with 6, 10
    1 fold, MP (poster) checks, 1 fold, Hero calls $0.10, SB calls $0.05, BB checks

Flop: ($0.40) 10, 8, A (4 players)
    SB checks, BB checks, MP checks, Hero bets $0.20, 1 fold, BB calls $0.20, 1 fold

Turn: ($0.80) 6 (2 players)
    BB checks, Hero bets $0.50, BB raises $2.60

Mu poolne käik?
    Oleks olnud ehk mõistlikum preflop fold või preflop steal, aga kui sellisesse situatsiooni olen sattunud, siis mis oleks optimaalne?
    Statistika puudumisel fold - eeldades, et ta teeks sellise tõste kahe paariga? Või mis tal veel ranges võiks olla?
    Pot on 3.90$ ja juurde tuleks maksta 2.10$, mis teeks selle pot oddside järgi kergeks foldiks?
  • K2snakas
    Pokkerihai
    • Feb 2009
    • 2388

Re: NL10, turn 2 pair+flush draw ja saan c-r

arvestades sinu stacki on see ez chip it! Aga imo suht m6tetu selliseid k2si siia toppida....

Comment

• emmimees
      Klubi Liige
      • Aug 2010
      • 2719

Ship nüüd jah, aga kohutavalt donkilikult mängitud käsi... preflop isoleeri või foldi(eriti sellise stäkiga), ma soovitan foldida..

Comment

• fyte
        Pokkerihai
        • Jun 2010
        • 3378

Milleks siukseid käsi siia panna - loodad 45bb'ga vaid quadsiga nuppe teha? Ja miks üldse preflop sellise rämpsuga limbid, kui julged vaid absoluutse nutsiga jätkata?

Comment

• nepheloco
          Räme Fish
          • Feb 2009
          • 17

Tahtsin lihtsalt teada, kas shove on õige. Laud ongi selline imelik kus sai kuni 40BB sisse osta.

Comment

Working...