NL20 riverdatud TPTK regi vastu

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • emmimees
    Klubi Liige
    • Aug 2010
    • 2719

NL20 riverdatud TPTK regi vastu

$0.10/$0.20 No Limit Hold'em - 6 players
    The Official 2+2 Hand Converter By DeucesCracked Poker Videos

UTG: $44.28
    MP: $20.00 19/8/1,7 riveri agf 2,9 2600kätt
    CO: $18.69
    Hero (BTN): $30.59
    SB: $24.72
    BB: $20.00

Pre Flop: ($0.30) Hero is BTN with K A
    1 fold, MP calls $0.20, 1 fold, Hero raises to $0.90, 2 folds, MP calls $0.70

Flop: ($2.10) Q J 4 (2 players)
    MP checks, Hero bets $1.37, MP calls $1.37

Turn: ($4.84) A (2 players)
    MP checks, Hero checks

River: ($4.84) 9 (2 players)
    MP bets $3.40, Herol lihtne call?

Kas bet turn ka? kartsin c-r saada...
    Last edited by emmimees; 24.01.11, 17:39.
  • timz0333
    Pokkeritark
    • Mar 2009
    • 6322

Re: NL20 riverdatud TPTK regi vastu

Tegelt turn on mu lemmik kaart aga kui sa seda ei beti siis riverit ma ei näe ennast foldimas küll.

Mitu lauda mängid?
    Varem oled ka näinud limp/callimas seda reg-i? Passiivne nagu ma aru saan. Baluga järgi betiks kuni saan raise. Selles suhtes ka, et kui meil siin käes oleks näiteks 88 siis on turn hea kaartt barreldamiseks.
    Last edited by timz0333; 24.01.11, 18:16.

Comment

• krayzie
      Grinder
      • Oct 2008
      • 706

Selline limpcall range peaks koosnema väikestest paaridest (kõik foldivad kõik flopil v.a. 44), kahest kehvast random broadway kaardist (KT/QJ/QT/KJ/KQ), mõnest SC'st(flopil jätkab vaid 9Ts), võimalik et ka mõni "harju keskmine" Ax on seal sees (flopil jätkab AT, A4). Selle range vastu ma ei näe turni betis erilist value kuna avg. nit foldib seal pea kõik halvemad käed. Pigem ma checkiks turni et saada riveril veel natuke value näiteks KQ/KJ kätelt kes võivad crying calli teha. Antud riveri beti vastu võib vist isegi foldida - kõige tugevam käsi mida biidime on KQ ja keskmine nit ei beti seda riveril pea kunagi (ning ka mitte sellise suurusega). Busted drawsi on seal ainult kaks - T9 ja AT(vähetõenäoline) ning ei korva imo neid hetki kui villain näitab seal bottom setti / 2pairi / turnitud rida.
      Last edited by krayzie; 25.01.11, 14:49.

Comment

• emmimees
        Klubi Liige
        • Aug 2010
        • 2719

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
        Tegelt turn on mu lemmik kaart aga kui sa seda ei beti siis riverit ma ei näe ennast foldimas küll.

Mitu lauda mängid?
        Varem oled ka näinud limp/callimas seda reg-i? Passiivne nagu ma aru saan. Baluga järgi betiks kuni saan raise. Selles suhtes ka, et kui meil siin käes oleks näiteks 88 siis on turn hea kaartt barreldamiseks.
        Mängin 4-6 lauda ja see vene reg pole mitte millegagi silma hakanud, endale tundus ainuke loogiline 44, mis mind biidiks. Callides riveril mul erilist võidutunnet ei tekkinud ja näitaski KTs ehk turnitud rida, eks ta võib ka QJ tüüpi käsi siis l-callida, huvitav stiil raisal OOP mängimiseks. Nüüd tagantjärgi tundub jah parem bettida turni miski 1/2-2/3 potti ja edasisele agressioonile foldida, sest mitte turni bettides võib tulla callida kallim panus riveril kui ei suuda TPTK foldida.

Tänud asjaliku arutelu eest teile!

Comment

Working...