NL10

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • wezzu
    Räme Fish
    • Dec 2010
    • 5

NL10

Nii, aeg siis teha minu esimene post foorumisse :) Mänguks siis NL10 Partypokeri saidil... ootaks kommentaare nende paari käe kohta et mis ma (vägaväga :D) valesti olen mängind ja mida oleks pidand teisiti tegema :)
    aitäh!:)
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

teine käsi:

kui paar arvamust tuleb siis postitan tulemused kah.
    Ahjah, seda kah, et ma selle graafiku järgi u. 400 käe peal muutsin ennast lag-iks. kas heater või tõesti annab biitida nii? Olen siiski pigem algaja kui osav..ja ärge pahandage et sample nii väike. mängin vaid 2 lauda, kuna panen hetkel rõhku rohkem kvaliteedile kui kvantiteedile.
  • I R Baboooon
    FPP Pro
    • Jan 2010
    • 235

Re: NL10

Esimeses käes pane vähemalt 1.2$ kui 3betid pre, kui UTG raiseb, siis viska minema, kui keegi callib siis flopis cbeti umbes 1/2 pot(3bet potis), kui siis calli/raise saad, anna alla.

Teise käe foldiks hiljemalt turnis ära, kui preflop või flopil ei taha seda teha.

Graafikust ei oska midagi välja lugeda.

Comment

• jossix
      Julm Donk
      • Mar 2009
      • 37

#1 Kui tahad AQo bluffiks keerata, siis peaksid rohkem raisima pre-flopis.
      #2 Villain ei foldi ässa ja harva ka T-d, küll aga FD-d, madalamad PP-d ja külmad blufid. Seega ei tõstaks turnil niimoodi.

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

Teine käsi veel, see T pole just halb kaart, aga villaini pot sized bet näitab ilmselget tugevust sellel boardil. Poti kümme oleks parem, sest repiks flushi ka, mitte ainult 2 paar käsi.

Comment

• wezzu
          Räme Fish
          • Dec 2010
          • 5

Igaljuhul, tänud vastamast ja esimene käsi siis:

Ja teine

Comment

• jossix
            Julm Donk
            • Mar 2009
            • 37

Kui sa teadsid, et villain semi-bluffib ega lase kunagi ühestki drawst lahti, siis mitte. Turn raisiga lased endale enamustest juhtudest kuuli jalga. Sa mõtlesid, et raisid turni, et saavutada mida?
            1. saada value vastase nõrgematest kätest?
            2. panna vastane foldima paremat kaarti?
            3. kaitsta oma equitit?
            4. mingi muu põhjus?
            Last edited by jossix; 30.12.10, 18:38.

Comment

• wezzu
              Räme Fish
              • Dec 2010
              • 5

Raisisin selle pärast et vastane tundus olema jube loose ja tundus et ta üritab potti maha rebida bluffiga(semi), oli ta ennem käitunud suht agressiivselt - sealt järeldasin(lootsin) et raisiga saaks poti maha ning sellega oleks mured kadunud, kui riveris oli check, siis tema calli tõttu ei julgend nagu uuesti bettida, tundus kõige kindlam ja odavam kaasa checkida.

Comment

Working...