99 OOP as 3bettor napp ülepaar flopis

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rrrr
    Grinder
    • Nov 2008
    • 904

99 OOP as 3bettor napp ülepaar flopis

Vastane on 25/21/2.2 käsi 1.7K. 3-bet potis foldib cbetile 50%, on showdownil näidanud käsi nagu 66, JQ, 86s as 3bet caller. Agrod tänavate kaupa on:
    2.4 / 41%
    2.1 / 38%
    2.1 / 26%
    Ajaloost niipalju, et sarnase betting patterniga (call cbet/check/bet) on ta esinenud showdownil 4x ja 4x ka vahele jäänud completemata tõmmete või bottom pairiga (mitte küll 3bet potid). Tõmmetega pigem callib/checkib kui betib/raiseb. Lisaks "vs small bet river raises with missed draw".

Küsimused:
    - Kas turn on käe kaitseks bet või ei maksa nii õhkese valuega panka ehitada ja loota riveri blufi peale.
    - Kas riveril võiks leadida ca 1/3 ja foldida raise peale või callida maha?

... ehk kuidas te seda kätt mängiksite. Veel andmeid: 3betile foldib 53% ja cbet on kuni riverini kõrge (79/57/67), fold vs cbet raise on 64% (11). Positsioonidest raiseb igalt poolt ühtlaselt nii et ma arvan, et ole ta rangest ees isegi.

No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

BB ($50)
    UTG ($74.30)
    MP ($50)
    CO ($58.95)
    Button ($52.25)
    Hero (SB) ($98.90)

Preflop: Hero is SB with 9, 9
    1 fold, MP bets $1.50, 2 folds, Hero raises $5.25, 1 fold, MP calls $4

Flop: ($11.50) 5, 6, 7 (2 players)
    Hero bets $6, MP calls $6

Turn: ($23.50) Q (2 players)
    Hero checks, MP checks

River: ($23.50) 5 (2 players)
    Hero checks, MP bets $14, Hero ???
    Last edited by rrrr; 26.12.10, 20:43.
  • The_Meer
    Grinder
    • Apr 2010
    • 765

Re: 99 OOP as 3bettor napp ülepaar flopis

ma bet foldiks turnil.

Comment

• veeretas
      • Apr 2010
      • 412

pole see value turnis nii õhuke midagi näen seal callimas 44,88,78, 86s,Ac5c (sarnaste kätega oli callinud 3bette). Ja sinu notede järgi ei tohiks olla ohtu, et ta sind turnis parema käe pealt maha jooksutab. + võib ta seal foldida TT,JJ. Nii et nagu Meer juba ütles, turnis võtaks b/f liini.
      Nagu mängitud siis ma check/calliks riveri, kuna on võimeline nii busted drawsi kui käsi millel SD valuet, bluffiks keerama. Riveri otsuse kohta oleks hea kui keegi targem ka hinnangu annaks, sest endal probleemiks liiga tihti (võimalik et teen ka endale liiga, kuna meelde jäävad just need korrad kui kaotan) callimine riveril, kui püüan bluffi. Aga soovikski siis vastust küsimusele, et kas antud olukorras on riveri call põhjendatud?

Comment

• ESTPatrick
        Olümpsi Mägi Aivar
        • Nov 2008
        • 5572

turni check ka normal, kui eeldad et vastane checkib tihti järgi. kui vastane agronoom, siis ma pigem läheksin flopi c/r peale.

calliks ka praegu

Comment

Working...