NL10: ATs semi line flopil?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • jossix
    Julm Donk
    • Mar 2009
    • 37

NL10: ATs semi line flopil?

iPoker - €0.10 NL - Holdem - 6 players
    Hand converted by PokerTracker 3

BB: €3.30
    UTG: €10.40
    MP: €11.90
    CO: €3.70
    Hero (BTN): €10.38
    SB: €14.15

SB posts SB €0.05, BB posts BB €0.10

Pre Flop: (€0.15) Hero has A T

UTG raises to €0.30, fold, fold, Hero calls €0.30, fold, fold

Flop: (€0.75, 2 players) 2 6 8
    UTG bets €0.55, Hero raises to €1.60, UTG raises to €4.80, fold

Reade pole. Tahtsin ka alguses suur poiss olla ja semi-bluffida aga tekkis tõrge ja jooksin time outi. Stove ütleb, et equity on 12% vastu ikka päris hea.
    Shove?
    Kas flop raise oleks pidanud olema suurem?
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: NL10: ATs semi line flopil?

Preflop ma foldiks, sest UTG range on liialt tugev, et kasumlikult ATs mängid. Flopis täpselt sama mõttega ainult calliks.

Comment

• inward
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 6275

Flopis ma ka pigem ainult calliks. Meil on positsioon ja sellisel flopil, ei pruugi tal suurt midagi olla ja kui on siis oleme way behind, ehk siis utg'lt flops 3betti saade ai panna oma draw'ga fold equity puudub.
      Last edited by inward; 16.12.10, 01:06.

Comment

• sixmax
        Jube Noob
        • Nov 2010
        • 182

Shove.

Kui sa ei taha shoveda, ära reisi. Nut flush draw-l tõmbel on nii palju equityt iga käe vastu ja saad sageli nõrgemate draw-de vastu raha sisse, nii et foldimine on kriminaalkorras karistatav .

Kui sul on väiksem draw, mis on liiga nõrk raise-shovemiseks, aga liiga tugev raise-foldimiseks, siis calli lihtsalt. Selline draw oleks siin laual 97ga, JTs, 54ga(double gutter) jms.

Kui sul on veel väiksem draw, mis on callimiseks liiga nõrk, siis raise-fold või fold. Selline tõmme oleks siin laual 43ga, T9ga, A2ga jms. OR float with the intention of taking it away on the turn or river.

Comment

• tdx
          Grinder
          • Oct 2008
          • 768

flop on super raisemiseks, eeldades et vastas on mõtlev mängija või reg, kuna hitib su perceived ranget nii kuradima hästi.

vs unknown \ fish ma võtan passiivse liini, eelkõige tänu positsioonile.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas tdx Vaata postitust
            flop on super raisemiseks, eeldades et vastas on mõtlev mängija või reg, kuna hitib su perceived ranget nii kuradima hästi.

vs unknown \ fish ma võtan passiivse liini, eelkõige tänu positsioonile.
            Aga see ei tähenda, et nüüd koheselt foldiks oma ülepaarid. Parematest kätest foldib AK, AQ, AJ, 33, 44, 55 ja see on kõik. Ülepaariga pm. callib ja võtab standard plaani - safe turniga (non club) jätkan, nonsafe annab alla. Seega mängib ta flopi ja turni korrektselt.

Comment

• tdx
              Grinder
              • Oct 2008
              • 768

seda kindlasti, lihtsalt kui herol on vaja oma flopi liine balansseerida, siis ma arvan, et see on hea spot selleks. EDIT: obv see ei ole vajalik NL10's, aga puht teoreetiliselt..

Comment

• sixmax
                Jube Noob
                • Nov 2010
                • 182

ATs-ga raisemine siin ei balansseeri mitte midagi. Balansseeriks siis, kui sa väga tihti raise-foldiksid siin, kuna ATs = set ehk teisisõnu nuts.

Sellegi poolest ma usun, et mulle meeldiks raise, kuna ATs on lihtsalt nii tugev siin laual. Ranka mainitud käed(lisaks veel KJ, KQ, QJ) moodustavad juba pool keskmise vastase UTG haardest ja mulle meeldiks, kui ta need käed foldib, kuna meil ei ole veel made hand.

Ranka, puhtast huvist küsin, mis sa teed, kui turn on J, Q, K või isegi A ja vastane betib suurelt 4/5? Või üldsegi ükskõik mis turn va risti ja vastane betib suurelt.

PS call balansseerib paremini, kuna see teeb meie call range tugevamaks.
                Last edited by sixmax; 16.12.10, 14:24.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

J, Q, K annan alla, sest need on küll scare kaardid, millega ta võib bluffida aga kahjuks on need enamasti kaardid, mis teda aitasid. Kui A siis callin kindlalt ühe tänava veel, sest hittimise korral on tal raske riveril kaotada $0 ja kui bluffib võib bluffida riverit edasi.

Comment

• tdx
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 768

Algselt postitas sixmax Vaata postitust
                    ATs-ga raisemine siin ei balansseeri mitte midagi. Balansseeriks siis, kui sa väga tihti raise-foldiksid siin, kuna ATs = set ehk teisisõnu nuts.
                    Hmm, ma vist ei saa väga hästi aru mida sa mõtled... pidasin silmas seda, et vs reg sa ei saa ainult settidega siin boardil shippida, vaid pead ka drawsid balansiks agressiivselt mängima. Raise-foldimist ei saa balansseerida, kuna sa teed seda ainult airiga.

Comment

• fyte
                      Pokkerihai
                      • Jun 2010
                      • 3378

Algselt postitas inward Vaata postitust
                      Flopis ma ka pigem ainult calliks. Meil on positsioon ja sellisel flopil, ei pruugi tal suurt midagi olla ja kui on siis oleme way behind, ehk siis utg'lt flops 3betti saade ai panna oma draw'ga fold equity puudub.
                      Mis mõttes? TT-KK vastu on 40%+ equityt. Ega ta ranges ju ainult setid ei ole ja nendegi vastu on kusagil 25+% equityt.
                      Last edited by fyte; 16.12.10, 17:17.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Hmm, ma vist ei saa väga hästi aru mida sa mõtled... pidasin silmas seda, et vs reg sa ei saa ainult settidega siin boardil shippida, vaid pead ka drawsid balansiks agressiivselt mängima. Raise-foldimist ei saa balansseerida, kuna sa teed seda ainult airiga.
                        IMO balanseerimisest piisaks, kui sa siin flopil raised näiteks QQ, täielik bluff, setid.

EDIT: ja full ring mängudes balanseerimine on täiesti overrated. pigem see h-stakes ja HU teema.

Comment

• ESTPatrick
                          Olümpsi Mägi Aivar
                          • Nov 2008
                          • 5572

ma ei saa aru mida te 10NL-s banalseerite siin. Lihtne käsi ju. 100% callin PF. flopil call, turnil call. riveril vastane checkib kui maha on tulnud scare kaarte panen bulleti, kui hitin panen samamoodi. Kui paneb riveril ka suurelt siis easy fold

EDIT: tegelt kui tuleks miski hea turn, näiteks suur pilt siis mõteksin ka raise peale, eriti kui vastane paneks ebastandartse beti

EASY käsi ju. pole mingeid balanseerimisi vaja, usud ka et keegi seda jälgib. isegi mina ei jälgi mingeid balanseerimisi. Vaata floppi, oma kaarti ja vastase kohta olevaid reade ja sellest piisab.
                          Last edited by ESTPatrick; 16.12.10, 19:01.

Comment

• inward
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 6275

Algselt postitas fyte Vaata postitust
                            Mis mõttes? TT-KK vastu on 40%+ equityt. Ega ta ranges ju ainult setid ei ole ja nendegi vastu on kusagil 25+% equityt.
                            Tõsi way behind on liialdus...tobedalt öeldud. Aga enamus ajast calliks flopi.

Comment

• sixmax
                              Jube Noob
                              • Nov 2010
                              • 182

Minu jaoks ei ole balansseerimine see, et haardes oleksid ilmtingimata draw-d, setid ja paarid. Minu jaoks on balansseerimine see, et oleksid haardes tugevad käed ja nõrgad käed. ATs on sellel laual väga tugev käsi. Kuna meie raise haare on sellel laual juba niigi tugev, siis ühe ekstra väga tugeva käe lisamine ei tee meie haaret balansseeritumaks. See teeb haarde lihtsalt veel tugevamaks. I might be wrong here...

Kui ma tahaks flopi reisimise haaret balansseerida, siis reisiksin rohkem overcarde, gutshote, nõrkasid paare jms.

Comment

Working...