NL100 RUSH: 3way 3bet-potis flushdrawga

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • CheekyMullet
    FPP Pro
    • Feb 2010
    • 232

NL100 RUSH: 3way 3bet-potis flushdrawga

Preflop 3bettisin, sest BB on väga pitsitusaldis.
    SB - 31/23/82 kätt - pigem fishine
    CO - 21/20/fold to 3b 67%/198 kätt - pigem solid

No-Limit Hold'em, $1.00 BB (6 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop

SB ($141.10)
    BB ($100)
    UTG ($41.15)
    MP ($117)
    CO ($100)
    Hero (Button) ($291.30)

Preflop: Hero is Button with J, 10
    2 folds, CO bets $3, Hero raises $10, SB calls $9.50, 1 fold, CO calls $7

Flop: ($31) 2, 5, 4 (3 players)
    SB checks, CO bets $11, Hero ???
  • ilikeu
    Julm Donk
    • Oct 2008
    • 73

Re: NL100 RUSH: 3way 3bet-potis flushdrawga

standard flat, siin ei ole võimalik midagi muud teha kogu oma rangega millega jätkad, kuna player left to act.

posti nüüd turn (kui hitid J or T siis vastavalt betsizele kas shove or call, kui jääb vähemalt 50bb alles peale turn beti siis saab riverit ka mängida - lasta tal bluffida, kui vähem siis shove ja celebrate )

kui tuleb blank turn siis ilmselt ikka flat ja mängid riverit.

post river :)
    Last edited by ilikeu; 11.12.10, 12:14.

Comment

• sixmax
      Jube Noob
      • Nov 2010
      • 182

Take ze pot odds and call.

Raise/fold is bad, raise/call is bad too. Fold is out of the question.

Mulle preflop 3bet ei meeldi. See on hea käsi flat callimiseks. Hoiad fishi potis. 4bet peale peame maha panema. Vastase 3bet call range vastu ei mängi nõrgad J ja T käed hästi, kuna ta calling ranges palju domineerivaid käsi.

Väga palju pitsitava BB vastu ütleks ma, et on isegi alust pitsitust callida käega nagu JTs. JTs floppab 20% ajast flush draw või OESD, rääkimata kõikidest top ja middle paaridest, mida annab pot controllida.
      Last edited by sixmax; 06.12.10, 12:47.

Comment

• ESTPatrick
        Olümpsi Mägi Aivar
        • Nov 2008
        • 5572

raise to 40 ja call allinn. Surnud raha liiga palju potis, et passiivset liini rakendada

Comment

• ilikeu
          Julm Donk
          • Oct 2008
          • 73

Algselt postitas ESTPatrick Vaata postitust
          raise to 40 ja call allinn. Surnud raha liiga palju potis, et passiivset liini rakendada
          see on ainukene põhjus, miks tahad flippida for stacks ?

Comment

• Rigged
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2535

Algselt postitas ilikeu Vaata postitust
            see on ainukene põhjus, miks tahad flippida for stacks ?
            kui hitid J or T siis vastavalt betsizele kas shove or call, kui jääb vähemalt 50bb alles peale turn beti siis saab riverit ka mängida - lasta tal bluffida, kui vähem siis shove ja celebrate

//Kui Sa arvad, et J ja T oleks juba vastase vastu hea, siis miks mitte shoveda, et dead money kätte saada?

Comment

• ilikeu
              Julm Donk
              • Oct 2008
              • 73

Algselt postitas Rigged Vaata postitust
              kui hitid J or T siis vastavalt betsizele kas shove or call, kui jääb vähemalt 50bb alles peale turn beti siis saab riverit ka mängida - lasta tal bluffida, kui vähem siis shove ja celebrate

//Kui Sa arvad, et J ja T oleks juba vastase vastu hea, siis miks mitte shoveda, et dead money kätte saada?

Kõige tähtsam asi on selles, et üks villain on veel left to act ning teoorias meil ei tohiks siin sellist asja nagu raising range üldse eksisteerida. (see on minuarust kõige tähtsam)

Ütleme, et ma avan early, button callib ja BB callib. flop on 478 2tone. bb checkib, ma cbetin (mu cbet on üldjuhul väga tugev sellisel boardil 3way potis) ning siis buttonil olev villain raiseb ja BB'l olev villain on veel left to act.
              Saad ideest aru?

Ning mida annab see deadmoney? Miks riskida kogu oma stackiga at best olles 50% kui meil on võimalus turnis/riveris hittides kogu ta stack saada a) nõrgemalt käelt b) BLUFFILT ! sa ei saa ju elusees bluffi vastu allin flopis.
              c) kui ta checkib teatud kaartidel ja me missime, meie saame bluffida

Ma lisan veel, et kui keegi minu cbeti raiseb nii, et taga on villain left to act siis 97% saavad nad 'lolbad' note külge.
              Street poker.
              Last edited by ilikeu; 12.12.10, 11:32.

Comment

• ilikeu
                Julm Donk
                • Oct 2008
                • 73

unustasin mainida, et kõige tähtsam on asja juures (käes mille OP postis) et meil on positsioon. HU pot oop ma ei hate'i rahade sisse panemist (teoorias on meil siis ka palju rohkem fold equity't) või 3way pot kui me close'ime actionit (samuti oop olles)

Comment

• Char
                  Pokkerihai
                  • Sep 2009
                  • 1848

mina shoveks siin, sest fold equitit on vast, ja võime hästi hittida ka kui isegi callib
                  samas kui me callime siin ja näiteks tuleb ärtu Q või K , ta panutab uuesti mingi summa, mis siis teeme?

Comment

• ilikeu
                    Julm Donk
                    • Oct 2008
                    • 73

Algselt postitas Char Vaata postitust
                    mina shoveks siin, sest fold equitit on vast, ja võime hästi hittida ka kui isegi callib
                    see on lihtsalt väga halb lause

Algselt postitas Char Vaata postitust
                    samas kui me callime siin ja näiteks tuleb ärtu Q või K , ta panutab uuesti mingi summa, mis siis teeme?
                    see summa, mis ta panustab, mõjutab kindlasti meie otsust. Kui see jätab riveriks mänguruumi siis me callime ja mängime riverit.

Comment

• tdx
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 768

ilikeu, kui sul oleks siin middle set, kas sa ei raiseks 1/3 PSB donkbetti?

Comment

• ilikeu
                        Julm Donk
                        • Oct 2008
                        • 73

Algselt postitas tdx Vaata postitust
                        ilikeu, kui sul oleks siin middle set, kas sa ei raiseks 1/3 PSB donkbetti?
                        never.
                        Aga seda ainult sellepärast, et üks player on left to act ning ta võib tahta ka poti raha panna ja me peame talle selleks võimaluse andma. Kui me oleks kahekesi headsup potis siis raise obv (siis võib mu ranges olla nii air, semibluff kui ka nuts)

Comment

• ESTPatrick
                          Olümpsi Mägi Aivar
                          • Nov 2008
                          • 5572

mõtleme erinevalt, mina mängin fold equity peale, sina mängid hittimise peale.

ma mõtlen nii raisides nii nõrka betti võidan ma tihedamini kui hittides, järgnevatel tänavatel raisides/bettides riskime rohkemaga vähema equityga

Comment

• Spewmonkey
                            Seina Augustaja
                            • Oct 2008
                            • 2293

Kui tohib küsida, siis ilikeu, mis limiiti sa mängid?

PS. kuidas villain siin flopis cbetib?

PPS. kui SB check-raiseb, kas siis on ez ship/fold või call?
                            Last edited by Spewmonkey; 12.12.10, 22:27.

Comment

• Rigged
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2535

Algselt postitas ESTPatrick Vaata postitust
                              mõtleme erinevalt, mina mängin fold equity peale, sina mängid hittimise peale.

ma mõtlen nii raisides nii nõrka betti võidan ma tihedamini kui hittides, järgnevatel tänavatel raisides/bettides riskime rohkemaga vähema equityga
                              Endale meeldib ka agressiivne mäng, me 3 bettisime pre ja kui me nüüd seal lihtsalt flattime, siis see näitab juba sellist nõrkust vastasele, et keskmine "Oh tal pole handi, shipin" regular kasutab selle ilusti ära. Kui ta nüüd turnis shipib, oleme poti pannud omakorda dead money ning ise callida ei saa, sest vastavaid oddse meil pole. Samuti kui turn läheb kas check/check
                              või check/bet/call ja river on miss, siis me ilmselt foldi ei saa kui missime.

//Ilikeu//Btw, kuidas meil 3 bet potis raising range ei tohiks olla kui ta paneb 1/3 pot beti superwet boardil? Liiga palju ei tasu ka leveldada, seda eriti nl100s kus vastased küll teavad mis on range balancing, aga seda läbi viia reaalselt ei oska ning tegu on ka rushiga, kus see ei ole nii oluline.
                              Last edited by Rigged; 13.12.10, 08:15.

Comment

Working...