NL50 AJ OOP blindimadin flopis

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rrrr
    Grinder
    • Nov 2008
    • 904

NL50 AJ OOP blindimadin flopis

16 kätt hetkeks. Tol hetkel ehk vähemgi.

No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

CO ($102.60)
    Button ($52.95)
    Hero (SB) ($64.75)
    BB ($50)
    UTG ($73.75)
    MP ($88.25)

Preflop: Hero is SB with A, J
    4 folds, Hero bets $1.25, BB calls $1

Flop: ($3) 7, J, 8 (2 players)
    Hero bets $2, BB raises $7.50, Hero folds

Korrigeerige mu mõttekäiku kui ma eksin. Ta range on siin üsna lai seega käe peale panna on suht raske. Lisaks settidele võimaldab board moodustada rida ning openendereid ja mastidrawsid. Setid ja 2paarid sisse ja ehk QQ ka. Flippan drawde vastu ja juhin QJ/KJ. Kui ma siin calliks, siis tuleb tunnistada, et väga vähe kaarte on mis mulle meeldivad aga tunduvalt rohkem on kaarte, mis mulle ei meeldi. Lisaks võib ta positsiooni kasutades võtta tasuta kaardi. Igaljuhul olen turnis raske olukorra ees - seega call halb. Kas oleks olnud point flopis 3-bettida?
  • bounce
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 865

Re: NL50 AJ OOP blindimadin flopis

mängiks samamoodi seda kätt, flop tuli liiga kole, et peale raiset edasi mängida.

Comment

• antnx
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3102

Väga hea mõttekäik. 3bettides läheb pot liiga suureks ja kui villain otsustab callida siis oleme turnis commited (100bb). 3betime vast ikka selleks, et stackid sisse saada. Antud flopil 3bet foldida oleks vist päris jube raha põletamine.

Well played.

Comment

• sixmax
        Jube Noob
        • Nov 2010
        • 182

Ma mängiks samamoodi, va flopil betiks 2,5.

3-betiga saame raha ainult paremate valmis käte vastu sisse või meiega 50/50 olevate draw'de vastu. Call on halb, sest meist paremad käed omamad meid turnil/riveril ja teised käed võivad liiga vabalt tasuta kaardi võtta.

Comment

• Ajuvaba
          Grinder
          • Oct 2008
          • 634

sõltuvalt vastasest olen hakanud sellistel juhtudel ch-callima flopist. Kõrgematel limiitidel pannakse sulle sealt raise peale ka totaalse õhuga. Hoiad poti madalamal, kui turnis on blank, siis ch-calliks ka. riveri puhul tuleb juba otsus võtta.
          Kui aga kommenteerida sinu mängu, siis...kõige lihtsam variant on fold...however, kui väga tihti sellistes olukordades foldid, siis annad raha ära
          3bet-fold on isegi variant, aga mitte parim, kui 3bettida, siis 15 v midagi taolist, kui vastane callib, siis välistaksin seti ja rea...samas ega sa üldjuhul üle 60% favorite ei ole.
          Call flopist ja võimalik et checkite lõpuni kui seal mingi 89, J10 jne käed.

Comment

• CheekyMullet
            FPP Pro
            • Feb 2010
            • 232

Algselt postitas Ajuvaba Vaata postitust
            sõltuvalt vastasest olen hakanud sellistel juhtudel ch-callima flopist. Kõrgematel limiitidel pannakse sulle sealt raise peale ka totaalse õhuga. Hoiad poti madalamal, kui turnis on blank, siis ch-calliks ka. riveri puhul tuleb juba otsus võtta.
            Kas su käsi flopil ch/callides mitte täiesti face-up ja balansseerimata ei ole?

Comment

• Ajuvaba
              Grinder
              • Oct 2008
              • 634

Algselt postitas CheekyMullet Vaata postitust
              Kas su käsi flopil ch/callides mitte täiesti face-up ja balansseerimata ei ole?
              Ei ole ju. Et kui callin, siis on minul J? või mida sa täpsemalt silmas pidasid?

Comment

• CheekyMullet
                FPP Pro
                • Feb 2010
                • 232

Minu mõtted ja küsimused - sellisel flopil ch/callimine näitab, et sul on pooltugev made hand, mis ei taha saada raisetud (või milliste kätega sa veel sellisel flopil ch/calliksid?). See juskui looks vastasele hea võimaluse sind üritada selle pealt maha barreldada (ehk siis ch/"maha callimine" eeldab eriti head vastase tundmist??, milles ma sinu puhul sekundikski ei kahtle :))

Comment

Working...