NL50 SM, TPGK turni otsus drawisel flopil.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • reigo
    Julm Donk
    • Jul 2009
    • 97

NL50 SM, TPGK turni otsus drawisel flopil.

vastase Late position statsid 26/23/2,5
    utg paistis olevat loose donk.

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG ($46.30)
    MP ($34.50)
    CO ($54.75)
    Button ($56.75)
    SB ($58.05)
    Hero (BB) ($63.30)

Preflop: Hero is BB with Q, A
    UTG calls $0.50, 1 fold, CO bets $2.50, 2 folds, Hero calls $2, UTG calls $2

Flop: ($7.75) 3, A, 5 (3 players)
    Hero checks, UTG checks, CO checks

Turn: ($7.75) 6 (3 players)
    Hero bets $6, 1 fold, CO raises to $16, Hero ?
  • Kosmonaut
    Grinder
    • Feb 2010
    • 584

Re: NL50 SM, TPGK turni otsus drawisel flopil.

Preflop on enamvähem, samas ma isegi 3betiks siin vahetevahel.
    Turn on huvitav, sest CO ei repi siin paljut (tema flopi checki arvestades). Vb mingi imelik rida või set. Vahel flush (kuigi ma arvan et ta pigem betiks seda juba flopil).
    Semibluffina mingi Kcx (Kc6 , AKc), vb ka AQc.

Ise foldiks siinkohal, sest kui me pushime, saamegi loota vastasele ainult mingit Kc6 vms kätt. Ülejäänud asjad on ees. Callimine on väga ebamugav, sest riveril on meil äärmiselt raske millegagi jätkata.
    Last edited by Kosmonaut; 18.10.10, 15:41.

Comment

• harryahven
      Pokkerihai
      • Dec 2009
      • 1964

ma ka foldiks vist, pre paneks 8 peale

Comment

• camu
        Super Moderaator
        • Jan 2009
        • 3411

Regulari imelik liin on üldjuhul käsi. Ez fold ja pre ez 3bet!

Comment

• reigo
          Julm Donk
          • Jul 2009
          • 97

Kas siis preflop 3bet AQs for value on teil nii tavaline, et kõik tahavad 3betida seal? Ma pigem 3betiks siis juba random hande. Selle käega tahaks aga pigem floppi näha, eriti just kuna UTG peaaegu alati callib järgi. 3betile utg aga peaaegu alati foldib imo ja CO ka jätkab paremate kätega pigem, kui mul on. Ühesõnaga ei taha donki potist välja ajada ma küll seal.

Ja mille peale me CO paneme siis, et seal foldime? 33, AA, 55 cbetiks flopi, Ax samuti mu meelest, AKc ainsana checkis järgi vb, kuigi ka sellega pigem cbetiks ma arvan. Turni 6 on suht blank mu meelest , sest 47 ei ole kuidagi vastase rangeis. 66 sai nüüd ainult seti.

Käed mis meid nüüd löövad on XcXc ja 66. Kuid enamus flushe betiks ta flopil ( vähemalt mina betiks et saada valuet Ax või draw kätelt ). Seega ainuke käsi tundub mulle, mis meid seal biidib olevat 66.

Pot ise on 29,75 ja CO-l järel 36,25. Kas ma arvutan õigesti, kui ma saan, et CO peab seal foldima 45% ajast mu all inile, et olla break-even? Samas kui ta bluffibki/semi-dluffib seal, siis kas oleks parem callida turn ja iga mitte risti riveri korral c-call?

Ajan asja liiga keeruliseks vb endale, aga foldida ma seal üldse ei taha ja siiani pole ühtegi vastust ka saanud, mis foldi kasumlikkuse mulle ära suudaks seletada. Samas võib ka enda mõttekäik vigane olla, nii et kes oskab/tahab/viitsib võiks selgitada pikemalt. :)

Comment

• rrrr
            Grinder
            • Nov 2008
            • 904

OOP MW potis ma tavaliselt AQ-ga võidan väikese poti või kaotan suure. Seega eelistan ka 3-betti.

Comment

• antnx
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3102

Mina küll ei näe valuet turni bettimises. Meie hand on muidugi underrepitud aga ma võtaks c/c line ja laseks tal bluffida ja valuetownida iseennast. See suur turni bet mulle ka ei meeldi, betiks pigem 4.75 või 5$. Raisele peame vist siiski foldima. Pres 3bet sõltub palju ta foldib 3betile ja palju ta 3betitud flopis fold to cbet on. Jama on see, et me oleme koguaeg OOP. Seetõttu on kätt väga raske mängida.

Comment

Working...