nl10 ,top two saab flopis raise ?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lennuk
    FPP Pro
    • Dec 2009
    • 298

nl10 ,top two saab flopis raise ?

mind pani see raise mõtlema kuna vastane 13/11 umbes 100kätt ,küll aga suur AF 4,x ,kui ma flopil nüüd nupud surun siis milline kehvem käsi mind seal calliks ?
    või callime ja laseme tal turnil ka panustada ,et hoiame mingid blufikäed sees ? aga board on nii drawine...
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
  • Rigged
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2535

Re: nl10 ,top two saab flopis raise ?

Ta range kuuluvad kõik open enderid ja FDd, pre eeldan et nl10s eriti ei flatita positsioonis JJ ja QQ, ainus hand mis Sind biidib on 44, hetkel ma raiseks for value ja tahaks raha kiirelt sisse saada

Comment

• vilkar
      Klubi Liige
      • Jul 2009
      • 1290

Algselt postitas Rigged Vaata postitust
      Ta range kuuluvad kõik open enderid ja FDd, pre eeldan et nl10s eriti ei flatita positsioonis JJ ja QQ, ainus hand mis Sind biidib on 44, hetkel ma raiseks for value ja tahaks raha kiirelt sisse saada
      AQ või ka KQ , samas võimalik ka flush draw siin... või muud drawd , mis eelpool mainitud.

Kui callid siis lähevad turnis nagunii rahad sisse , et pigem shoveks allinn

Comment

• camu
        Super Moderaator
        • Jan 2009
        • 3411

Ainus asi millest me taga oleme on 44. QQ ja JJ vastu on meil blokkerid, KT vastu oleme 47 - 53 taga. Teiste flushidega veidi ees.

Comment

Working...