NL20 TPGK (SB vs BB)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • mikk2468
    Vana Tegija
    • Nov 2009
    • 1039

NL20 TPGK (SB vs BB)

€0.10/€0.20 No Limit Holdem
    Prima
    6 Players
    Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
    UTG sant140 (€33.88)
    UTG+1 playforus (€20.50)
    CO zemuck32 (€22.21)
    BTN Donkeyyyy88 (€26.58)
    SB Hero (€20.52)
    BB yordy (€18.08) (30/10 100 käe kohta)

Pre-Flop: (€0.30, 6 players) Hero is SB Q K
    4 folds, Hero raises to €0.60, yordy calls €0.40

Flop: 10 Q 3 (€1.20, 2 players)
    Hero bets €0.80, yordy raises to €1.60, Hero raises to €4.60, yordy calls €3.00

Turn: J (€10.40, 2 players)
    Hero ????

Flopi bet jäi algul vähe väikeseks vist, mingi 1€ oleks pidanud panema. Turnis jooksis juhe täiesti kokku.
  • inward
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 6275

Re: NL20 TPGK (SB vs BB)

Check/fold minu arust. Ta võis rea kokku tõmmata, flushi, set, ei näe mida sa biidid enam väga. Parandage, kui ma eksin.

Comment

• lennuk
      FPP Pro
      • Dec 2009
      • 298

ma arvan et set oleks juba flopil sinu4beti peale shippinud ,aga see turni kaart on küll suht kehv ,hea oleks teada kas villain on varasemalt oma nutflushdrawd näiteks flopis raisenud ,kui ei ole siis võiks shippida ja sest callida saavad sind väga vähesed. kahtlen kas ta sellist auku rida ka raiseks. tundub nagu 2paari (QT) aga huvitav miks ta ei lükka flopis nuppe ?
      check-fold on iseenesest hea ,aga aeg-ajalt ma paneks seal mingi u.60% potist ja loodaks selle poti maha võtta.
      keegi võiks nüüd parandada mu mõttekäiku ?
      Last edited by lennuk; 05.07.10, 21:30.

Comment

• mikk2468
        Vana Tegija
        • Nov 2009
        • 1039

Ei ole minu arust flopis nutflushdrawd raisenud. Unustasin mainida algul, et ta blindidelt suhteliselt loose.

Comment

• blah
          Jube Noob
          • Jul 2009
          • 185

100 handi ja muid reade pole peale 30/10 ? lol, see on põhiprobleem sul.

miks flopil 3betid ma ei mõista

Comment

• mikk2468
            Vana Tegija
            • Nov 2009
            • 1039

Flopil tõstsin üle, sest mul ikkagi top paar hea kickeriga. Villain võib lihtsalt minraiseda draw'd või nõrgemat emandat, kuna olukord on blind vs blind võib ta seda võtta ka kui lihtsalt cBetti. Miks see probleem on, et ainult need statid panin? Mida ma oleksin pidanud lisama, 3bet preflop ja muid statte mida antud olukorras vaja ei ole?

Comment

• qjet
              Grinder
              • Apr 2009
              • 806

siin ei ole nende statsidega mitte midagi peale hakata. sellepärast tulebki lauas tähele panna ja vaadata, mida see villain on teatud olukorras ennemgi teinud. sa oled oop ja wet boardil TPGK sorti käega lihtsalt calli see min raise ja vaata, mis vastane turnis edasi teeb. nagu ma aru saan, siis flopil sa keerasid oma käe juba bluffiks, sest kui villain flop shoveks sa foldiks obv. aga nagu mängitud, siis c/f turn, juhul kui sealt mingit idiootset betti ei tule.

Comment

• Vandalar
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3577

IMO kui sa juba nii agrolt oma KQ-ga 3betid ja potti kasvatad, olgugi, et sa näed kuhu see käsi viia võib, siis miks sa seda üldse kasvatad kui sa sellega lõpuni ei lähe? Turnis on board küll kohutav ja tekstuuri järgi ma foldiksin selle aga selle järgi kuidas sa potti kasvatasid flopis, siis nagu ma eeldaks, et sa lähed turnis ai ja kui tal on mast, siis on bad beat- vaata mis kaartidega ta sinu 3beti seal flopis callis ja reload. Kui on mingi rääbis villainil, siis edaspidi võid julgelt rohkem pre tõsta, et paremini tema range defineerida ja rohkem value saada.

Comment

Working...